tirsdag 13. mai 2008

Tusen, tusen takk!!


Tenk......jeg har fått 2 awarder på to dager!!



Tusen takk til både Anita`s hus og Synnøves Lille Maison for denne utrolig koselige oppmerksomheten.


Selv syns jeg det er så utrolig mange som fortjener denne videre

De jeg ønsker å gi awarden til er;




Karna`s Hus; For utrolig flotte bilder med et inspirerende blikk på livet. Det er alltid en fryd å besøke deg!!


Tone`s Hage; For et fantastisk engasjement blant busker og trær, både med og uten gaffel for å fange hagens dødare :-). Og ikke minst for den hyggelige og flotte kontakten vi har fått i denne verden :-)


Min Verden; Av omtrent samme grunn som Tone :-). Vi har fått veldig god kantakt og deler så absolutt samme interesse for hagen vår :-)



Mia`s Landliv; Fordi du kom tilbake slik at jeg kan følge den inspirerende bloggen din videre. Du forsvant nemlig rett etter at jeg hadde oppdaget deg :-)



Videre har jeg fått denne utfordringen som jeg skal svare på etter beste evne og gir den med det samme videre til de som får awarden fra meg.

3 navn jeg går under; Mamma, Dragen og Snuppa (hvor ble det av Torunn??:-)). Dragen er nok selvoppnevnt, men av og til føler man seg litt sånn :-)

3 ting som skremmer meg; slanger av alle slag (hjelper ikke en dritt om de påstås å være "ufarlige"), at noe fryktelig skal skje barna mine og at jeg ikke vet hva morgendagen bringer (derfor lever jeg hver dag som om det er den siste).

3 ting jeg ofte/helst har på meg; BH, truse og noe rosa .-)

3 sannheter om meg selv; Dæven.....det er nå det skal avsløres ;-) Det må bli; FRYKTELIG utålmodig, omsorgsfull og pålitelig. Høres jo innmarig bra ut dette kanskje, men viser til det med dragen litt lenger opp :-)

3 ting jeg ønsker meg; Et idyllisk, ramantisk gammelt sommerhus helt ned i vannkanten, en vaktmester og et langt og lykkelig liv (Minst en av disse burde vel være realistisk??;-))





Tilslutt i kveld; et lite blikk fra hagen :-)



Her skimtes konturene av det som er en blomstereng midt på plena nedenfor huset.


Nærbilde av enga :-)




Se som sukkerertene skyter i været!

....og så fint jordbæra blomstrer :-)



Etter å ha vasket husveggene i pinsen er det ekstra hyggelig å sitte på trappa og nyte morgenkaffen :-). Har forøvrig registrert at været fremover tilsier at det kanskje ikke blir hver morgen fremover det blir mulig.....

Og helt tilslutt.... Se så store og fine den sorte stemora er blitt!!

Ha en fantastisk kveld alle sammen!!

Klem Torunn

9 kommentarer:

Min verden sa...

Så fint å lese om deg og sant slanger er grøss...! Tusen takk for awarden! Jeg fikk den på en måte fra fru Fjeldhammer også - så jeg får ta med henne, men hvem i alle verdens dager skal jeg gi den til? ja, ja - vi får se. Gratulerer med din award forresten. Og du - skal du ha et hus i strandkanten også...? Blir mye å holde i orden det. Det er nok som det er for meg og ja, hagen er stor og vi utvider stadig. Har masse jorder å ta av. Nå er det natta for meg. Vi snakkes. Hanne

Miamor sa...

Wow, den svarte stemora var fin! Nå sitter jeg på hotellrommet etter å ha tatt meg en tur til Frognerseteren.Nydlig vær!!

Ha ei flott uke!!

Tone sa...

Hei du dragen!
Jaja, kjært barn har mange navn. Nå blir det snart litt drittvær, så da skal jeg bruke tid på litt blogging også.
Takk for hilsen på bloggen din!!!

Jeg er helt av i arma, har spadd singel som en gal i dag - og nå er det nye bedet mitt ferdig, skal ta et bilde av det i morra. Tenk så vedlikeholdsfritt!!

Nå er det snart natta for meg - øya går i kryss. Har bakt en kake poden skal ha med på skolen, mann og barn har vært på fotballtrening, og mens jeg rydda kjøkkenbenken og fant frem til den opprinnelige fargen....så tok jeg et glass rødvin. Syns jeg fortjente det.

Litt småsur registrerer jeg at det er meldt drittvær på 17.mai - og det er jo typisk etter en sånn uke som vi har hatt nå!!

Appropos navn på alle roser - jeg kan faktisk navn på alle mine sytti roser! - (noe må jeg skryte av også! haha!)

Sov godt.

Karna sa...

Tusen takk, så koselig av deg...nå må jeg i tenkeboksen....

Flotte bilder fra hagen, herlige dager!

Silkepapir sa...

Vel fortjent award! Du har en kjmpefin blogg:)

Hilsen fra
Karianne

Magny sa...

koselig sted å sitte med morgenkaffen... GRATULERER med AWARDEN!!
så vakre de stemorsblomstene som er mørke...
klem ~~

~~Randi~~ sa...

Grattis med awards - så morsomt, da! Her går det ikke an å sitte ute med mrogenkaffen - da må vi i tilfelle ha på vintermundur. Og hvem gidder det i mai? Nei, nå vil vi ha finværet vi hadde forrige uke! Jeg lenker til deg på min blogg jeg nå - om det er i orden? Du må ha en flott onsdagskveld!

Guldkant På Livet sa...

Å så vackert med den Puten/kudden och de svarta violerna! Mari.

Mia sa...

Hei på deg, Torunn, og tuuuusen hjertelig takk for denne flotte awarden! Den setter jeg utrolig stor pris på. Og så hyggelig at awarden kommer fra en (for meg) ny blgoger også. Og det er jo en skikkelig flott blogg du har her, jeg har kikket en del rundt nå, og kommer sikker tilbake snart igjen.