tirsdag 27. mai 2008

Nok en fantastisk sommerdag

Jeg kjenner bare hvordan energien kommer tilbake i takt med sommerværet vi har blitt tildelt. Alt går så lett og det blir så mye enklere å glede seg over de små tingene i hverdagen.
Dagen i dag har jeg startet med en treningstur sammen med en venninne. Til og med DET gikk lett!
Dessuten har jeg fått tilslag på en helt ny butikk jeg skal være med å bygge opp! Skal tegne den i samarbeid med arkitekt og butikkeier og videre lage planløsninger og style miljøer ,slik jeg viste bilder fra en tidligere jobb i et innlegg i vår.Men.....jeg har litt tid til andre sysler mens jeg venter på å komme i gang :-)
Disse to teakstolene hadde egentlig fått marsjordre i år. Jeg HATER oljing av møbler og derfor blir det seende sånn ut også....
Men ettersom stolene ikke er ødelagt eller slitt på annen måte, syns jeg nesten det var litt for gæli å kaste dem likevel...
Tok frem malespann og pensel i går og ga dem to strøk maling.
Og vips....så har vi to nye, hvite, rene stoler!
Resultatet ble helt fint det og jeg håper det varer denne sommeren i allefall .-)
Tenk så koselig det blir når klatrerosene begynner å vokse oppover det hvite gjerde i bakgrunnen. To stk rosa roser og en rød. Denne sommeren er jeg bare helt hekta på å blande rosa og rødt!


Derfor har også stolene fått rosa puter :-). Putene har jeg hermet etter Anna Lisa. Kjøpte på Europris til kr 29.- pr stk! Husmorkupp!

Det søte piknikkteppet fant jeg på Princess. 159,- kostet det. Da hadde jeg stått i en annen interiørbutikk og akkedert og vurdert et til nesten 700;-, men tok meg heldigvis ikke råd til det! Det jeg kjøpte var i tillegg MYE søtere.... Tro det eller ei!I den samme kroken jeg har satt stolene, har vi en dør til bak låven. Kjekt å kunne skjule all driten vi slenger hit.
Men ikke alt er drit som står bak her heller...
For det er nettopp her dere...at den berømte porten står. Jeg jobber stadig med å bearbeide min kjære .-) og kanskje har jeg han litt på gli nå??

Skikkelig rusten og fin (ja, jeg syns i allefall den er fin. Og blir jeg lei rusten, fins det jo noe som heter emaljelakk)


Bare se på denne toppen.....
Dette er jo et verk som slettes ikke har noe bak en låve å gjøre.
Nei, denne bør frem i lyset .-)
Nyt dagen, kjære venner!
Klem Torunn

18 kommentarer:

Tone sa...

Hei på deg min venn!!
Ja den der porten må bare på plass i løpet av sommeren. KJære deg, du må da være stinn av kvinnelist??! Veien til mannens hjerte går gjennom magen vet du, du og kokekunstene dine - og vips!!
Grattis med tilslaget på butikkstyret - jeg har en følelse av avt du er kjempeflink!
Har vært i møter i hele dag, og tar meg den frihet å bruke noen minutter av lunsjen min her.
Stoppa og kjøpte meg diverse hengelobelia, hengenellik, blabla...husker ikke alt jeg...
Gleder meg UTROLIG til lørdag. Jeg gleder meg ikke til søndag...kremt kremt. Ser for meg å virkelig stå på fra morra til sene kvelden lørdag, og det er nok "sene kvelden" som slår ut meg til sist...hehe.
Kos deg i hagen!
Tone

Anitas hus sa...

Å jeg får helt vondt når jeg ser den nydelige porten ligge der ensom og forlatt, nei få den opp! Du får si til mannen din at om han ikke henger den opp så kommer alle kaklehønene fra blogglandia og camper i hagen til jobben er gjort*ler*

Nydelige bilder du har tatt og hagemøblene ble jo som nye! Skikkelig lekkert.

Ha en fortsatt fin dag!
...og grattis med jobben, kjempe flott!

Klem:O)

Tulip sa...

Gratulerer med jobbprosjektet. Høres veldig spennende ut!
Så lurt å male teakmøblene hvite. Da holder de nok flere sesonger skal du se!

Det ligger en utfordring til deg på bloggen min!

Kos deg videre!

Nunne sa...

Du har en aldeles nydelig blogg! Hjemmet ditt er så fint og lunt, og jeg er så glad du viste oss de gamle møblene du har malt! Tenk om du hadde kastet dem. Det ble så fint med de putene!! Søte rosa puter!
Porten blir flott og verdig, ikke gi deg før du får den fram!
Gleder meg til å se rosene bukte seg oppover gjerdet!
Lykke til!

Anna Lisa sa...

Slike pledd har eg også kjøpt meg. Dei er kjempe søte:)
Blir no litt kry når du snakker positivt om Princess, for der jobber eg som butikksjef i ei av avdelingane :) (Litt skryt her..hehe)

Ellers koselige bilder av uteplassen. Ser at dei rosa putene passar godt til stolane. Same putane som eg har :)
Ha en fin kveld.
Klem

Anna Lisa sa...

P.S glemte å sei at mine puter blei litt falma etter å ha ligget ute i sola ein dag...så pass på å ta dei i skyggen når dei ikkje er i bruk :)
Kanjse derfor dei var så billige..

Og den porten...var nydelig!!

Min verden sa...

Porten må på plass Torunn og det litt fort :) Har vært litt dårlig i dag av uviss grunn. Håper det tar seg opp igjen. Skal vi møtes 10 eller 11 på lørdag? Jeg kan snakke med Tone i morgen, så kan vi legge det ut på bloggen på fredag i tilfellet det er flere psykopater som ønsker å treffe oss. Beskjeden til ungene blir: gjør ikke som vi gjør - gjør som vi sier ;)Snakkes. Ha en fortsatt fin uke i finværet og stolene ble helt supre rett og slett. Hanne

Tone sa...

BAre kort innpå (forresten, det blir sjelden kort når jeg er innpå når jeg tenker meg om...) - de der teakstolene ble dritlekre. Jeg foreslo det for min møbelsnekkerpappa, og da sa han det...(beklager altså...) at oljen i treverket (den naturlige i treet) - vil få malinga til å flasse av rimelig raskt. Så jeg "fikk ikke lov" til det der, men når jeg ser hvor lekkert det blir så....
Og i fjor, så satt han opp liggende tømmerpanel på utedoen vår, det ble så fint, men du skulle sett ansiktet hans da jeg malte det med vaniljefarge og vaska over med brent umbra...mildemakter - ødelegge en snekkers nitidige arbeid på den måten der.... knis...

Bakt en eplekake til avslutning for 1.klasse i morra - jeg satt opp lapp i gangen, HVEM KAN BAKE? Det er 58 foreldrepar i klassen.
Dagens gåte: hvor mange har ringt fruen og sagt at de kan bake?? ?
S nå skrur jeg på komfyren igjen.
Godnatt?

sol&bolig sa...

Hei og gratulerer med jobbprosjekt, det hørtest spennende ut. Stolane dine blei jo kjempefine. Og den porten var jo rålekker .... du får bruke litt kvinnelist så kommer den nok opp. Ha ein fin kveld!

hemma bäst sa...

Hej! tack för din komentar på min blogg! känns bra att höra att det finna andra som tänker likadant. kram jennie

hemma bäst sa...

hej igen!! glömde skriva att du självklart får länka till mig! (blir bara glad) jennie

Min verden sa...

Hei igjen. Jeg har lagt ut en utfordring til deg....

Karna sa...

Du må nå iallefall sette opp den fantastiske fine porten til pynt hvis du ikke får overtalt mannen din, disse portene er jo knall fine å bruke til dekor i bed, til klatrestativ osv...

Stolene ble kjempe fine, kos deg i solen!

Magny sa...

hvordan i all verden har du kommet til dette GODSet???
du er svinheldig, for å si det mildt...
En ting er sikkert porten skal opp og på plass!!- om eg så må komme og gjøre det selv...
og denne sittegruppen din ble supervakker...
godt at Godset har en Frue som ordner opp...
klemmmmer til deg...

liven sa...

I dag får du drikke vann til grillmaten da så blir nok dagen i morgen bedre:O) Uff og uff...på en tirsdag:O)

Så fint det ble hos deg med maling og nye puter!!
Teppet er også så fint.......har lurt på og kjøper puter i dette!
Jenten min ønsker seg sånne!!

Jeg er jo mer på det blå jeg mens hun elsker rosa:O)

Åh den porten var fin........gikk tur i et parkområde i går og der var det flere smijernsporter!!
Bare så fint, men her blir det praktisk umulig dessverre!

Ønsker deg en fin onsdagskveld!!
I stuen blir det landskamp i kveld men mor har faktisk tenkt å trene!!!!!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Få porten på plass!
Stolene be kjempefine. Det er jo bare itt maling som skal til og vips har man noen flotte "nye" produkt.. Picnikteppet var jo søtt da! Og det beste er jo at det trenger ikke koste så mye! Der sparte du jo masse!
:O)

Min verden sa...

Nei - å drive på sånn på en vanlig tirsdag, det straffer seg på onsdag ;) God natt. Håper det går bedre i morgen. Søndre Hallangen er praktfullt på sommeren. Når vi bor som vi gjør har vi egentlig ikke de store behovene for å reise bort heller. En uke i Sverige blir det iallefall og England i høstferien :) Du må slappe av sånn at du er i form til lørdag! Veldig viktig. God natt :)

Synnøve sa...

Så koselig plass du fikk der med stolene i hvitt! Ser for meg hvor fint det blir når rosene vokser opp der ja... Vi plantet noen her ute i fjor, de vokser og koser seg nå :) Det er gøy! Porten kommer nok opp skal du se, ting tar bare litt tid av og til med disse mannfolka våre, hehe... Min er litt sånn, mens jeg, om jeg får en idé i hodet, må den helst settes ut i livet sporenstreks ;) Ha en fin kveld, vi nyter sommerværet her også :) Synnøve