lørdag 24. mai 2008

Brrrrrrr......uteværet lar vente på seg!

Den store drømmen om å få krabbe på alle fire rundt i hagen i dag, ble knust av et tåkehav i dag tidlig som rakst gikk over til øs, pøs regnvær.
Grisevær ute og skikkelig lummert og klamt inne! Rett og slett en dag hvor det er best å krype inn i joggedressen og raggsokkan og bare gjør ingen ting...

Men...... Så var det, det å gjøre ingenting dag. Jeg er ikke så forbanna flink til det. Det går nøyaktig et kvarter, så blir jeg rastløs.
Etter å ha strøket tøy (! Det pleier jeg ikke å gjøre med mindre det er skikkelig prekært, så da kan dere tenke) begynte jeg å dekorere kjøkkenskapene mine (unnskyld; kjøkkenskapene våre)

Litt tekst og litt blomsterdekor. En fin kombinasjon som jeg syns ble ganske ok.


Jeg har bare brukt sjablon (kunne selvfølgelig vært skikkelig kjekk og sagt at jeg hadde malt på frihånd, men det spørs på tilliten da, damer :-)), utvendig oljebeis (ja, faktisk! Etter mange år i fargehandelen, vet jeg såpass at dette anbefaler man ikke. Flere hjernevaskingskurs hos Jotun har lært meg hvilke produkter som brukes til hva, det er ikke det... MEN hadde jeg noe annet? Nei, det hadde jeg ikke og var malebutikken åpen? Nei, det var den ikke!) og en liten svamp.
Vips.....så var blomsten på plass.Resten av dagen ble tilbragt på danseoppvisning i timesvis og jeg skal hilse og si det var godt å komme hjem!
Ertesuppe, øl og akevitt varmet godt og stemningen rundt kjøkkenbordet ble upåklagelig .-)
Satser på at uteværet kommer i morgen!
Klem Torunn

10 kommentarer:

Miamor sa...

Skal si du er flink, og flott ble det...

Itj for å skryt, men her har det vært herlig vær i dag....

Min verden sa...

Det blir garantert fint i morgen og neste lørdag er det meldt 21 grader! Mannen er værfrik og han skal på flystevne i morgen på Kjeller, så alt er sjekket ut! Ha en fin utesøndag. hanne

Tone sa...

snork,bare innom før jeg kvelder, vært på Sørumsand hos mannens kusine, spist, drukket - hikk...-og sovet på vei hjem, så jeg tålte fem minutter til å farte over sidene deres her nå. De andre snorker alt. Herregud så langt det er til sørumsand.

Blå-hvit samlemani sa...

Stakkars deg, jeg føler med deg som har det kaldt.

I dag har jeg sittet ute på terrassen og kost meg. Var ganske giddeløs selv, men mannen sto ute i solen i bar overkropp og malte hus...

Sånn er det hos oss....

Anna Lisa sa...

Bra du fann deg dei putene på Europris :) Dei e skikkelig fine og gode.

Skapa blei kjempe fine!! Du er kjempe flink :)

Håpa du får snart betre vær så du kan være ute og kose deg :)
Her skinner sola, så nå skal eg ta på meg klær og gå ut ein morgentur saman med lille Tuva. Seinare i dag skal eg og hun i barneselskap å spise kaker :) Vi var forresten i barneselskap i går også..hehe.. Nok kaker på oss iallefall :)
Ha en god søndag! Kos deg!
Klem

a home far away sa...

Så fina sjabloner du har! Hoppas att vädret varit fint i helgen:-)

Kram från Singapore

Tulip sa...

Så flotte skapene dine ble! Flink har du vært!
Har selv planer om å male tekst på et bord som skal stå ute. Får se når det blir!
Ble iallefall inspirert av det du har gjort her!
Ha en super søndag!
(Nå er været bedre iallefall her i Vestfold, og det er vel noenlunde det samme over fjorden hos deg, håper jeg!)

Magny sa...

stakkar deg da!
satt nettopp på trappa m kaffen, og holdt på å renne bort... kan godt få litt sol fra meg, tungt å fungere i varmen...
Ønsker deg en VARM søndag...

~~Randi~~ sa...

Det ble da riktig så vakkert! Jeg har tenkt å dekorere en krakk etterhvert - må bare finne den riktige dekoren først... håper været er bedre hos dere i dag - her i trøndehovedstaden skinner sola:) Fin søndag!

Hespe sa...

Hei på deg!
Ja, uteværet lar vente på seg..! Hadde et nydelig øyeblikk på verandaen for litt siden. Rigga meg til i godstolen med nyeste Vakre hjem, og såååååå, splæsh, regn igjen....

Du er flink til å utnytte tiden da.. Så fine skapene dine ble med blomster og sitater...

Herlig søndag videre til deg!

Klem Hildegunn:o)