onsdag 14. mai 2008

Husmora stakk innom........

Kan dere kjenne duften?????
Alle blondene har fått seg en vask i dag :-). Lette, hvite plagg og duker som blafrer i vinden..
Jeg har nemlig vasket huset i dag (!) og også alle dukene fikk en omgang. Syns liksom ikke det blir skikkelig rent uten...
Kjøkkenvinduet har blitt smykket med nye, blekrosa pelargoner. Det dufter friskt og godt overalt og dragen (les;jeg) har satt seg ned med et velfortjent glass vin og prøver å få tilbake humøret (ja, for jeg er nemlig alltid sur når jeg vasker.....Noen som kjenner seg igjen?????)
Det siste nummeret av Lev Landlig ligger ved siden av meg og nå skal jeg drømme meg bort en stakket stund mens jeg hører langt i det fjerne at noen er mere opptatt av den svarte firkanta skjermen, også kalt TV ( Både fotball OG ishockey i kveld....sukk....).
Kos dere alle sammen.
Klem Torunn

12 kommentarer:

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så flink du er som har vasket- tipper det lukter godt av de klærne som henger ute! skulle ha vasket vekk litt hybelkaniner her også..

Ja, vi har nå fått mat i hus(!)
Stakkars slitne mannen min- han hadde jobbet iherdig hele dagen med snekring og hagearbeid, og hadde sett fram til å sitte seg ned med en kald øl på kvelden- ble jo selvsagt skuffet over at vi eller jeg ikke hadde fått handlet.. Men det løste seg -, for vi fikk ordenet en six pack..
-og hunden fikk som sagt masse snop.. thi hi. Må huske åpningstidene neste gang! :O)

Min verden sa...

Nydelig Torunn. Takk for award, nå har jeg lagt den ut. Det må være deilig å ha fått vasket sånn som du har gjort nå. Jeg skal konse om eksamen først - så skal jeg vaske her.... Ha en fortsatt god kveld. Klem Hanne

Tulip sa...

Hei.
Å det hørtes deilig ut med nyvaska hus... flink du har vært!
Og ja; jeg er også skikkelig SUR når jeg vasker! Det hører med, men godt man blir blid igjen når man kan sette seg ned og nyyte et skinnende rent hus!
Kos deg, det er vel fortjent!
tulip

Tone sa...

åkom og vask huset mitt og a!!

Har kjøpt en kjempestor pelargonia i dag - fått den i diger krukke!

sov godt,nyt vinen!
tone

Magny sa...

vakkert atter en gang... nydelig å se klesssnoren full!! SEr ikke sånt lenger,- og så det dufter godtav klesvask som har hengt ute...
har også fått Lev Landlig i posten,inspirerende og deilig, sant?! klem og takk for titten hos meg!

prinsessa1976 sa...

Sender du den husmora innom til meg også en tur??? Har 10 par stuegardiner som skulle vært vasket;O)

christinasinteriør sa...

Oi så rent det så ut...friskt!!
Takk for det og ha en nydelig 17.mai du og dine også!

Therese sa...

Så herlig bilder, ser ut som de hører hjemme i det romantiske sommerhuset du ønsker deg :o)(kunne godt tenkt meg et slikt jeg og..)
Du har jo vært utrolig flink da, hjemme hos meg er det ikke nyvasket. Tvert i mot - huff - har ikke gjort noe inne nå i det fine været.

Grattis med awarden :o) Den er vel fortjent !!
Ha en fin dag, klem

HildeS. sa...

Nyvaska soltørka klær duftar herleg:)
Det er så godt å få gjort litt husarbeid når veret er fint, og så går det så mykje lettare då:)
Kan du sende meg adressa di på mail, slik at eg kan sende deg Pay it forward gåva di. Du får den ikkje heilt enno altså,hehe
Mail adressa mi er hildesandbekken@hotmail.com

Ha ein strålande dag.

Tone sa...

Nå er jeg så inspirert av dine hvite flagrende klær og hus uten et ukjent antall hybelkaniner, at det er nummeret før jeg tar meg fri i morra. Det kan jeg like gjerne gjøre, for kontoret mitt er "stengt fredager" - men jeg jobber hundre prosent.
Ja, og så kanskje en time i hagen og da, kjære vene..... - om det ikke sprutregner!

Mia sa...

Så vakkert det er med den hvite vasken blafrende i vinden. Vakker var også den rosa pelargonien din. Men angående "hvitvasken"... så rører du litt ved min dårlige samvittighet... for jeg skulle så absolutt ha vasket alle gardinene, hvite slipcovers og putene i huset! Men istedet så holder jeg på ute i hagen, mens været er fint. Og når det (altså været) ikke er fint mer, så er det jo ikke noe vits i å henge hvitvasken ute i regnet (som vel er meldt nå snart)...hihii. Go figure!

Anna Lisa sa...

Kjempe herlig med nyvaska kvitt tøy...Syns eg kjenner duften når man tar det inn...
Ha en koselig kveld.
Og flott 17.mai feiring!!
Klem