tirsdag 6. mai 2008

Kort innpå i sommervarmen...

I dag har vi ufattelige 21 grader her og det er sommer!!

Og her sitter jeg da.....og jobber (les blogger)... Jammen ikke lett å holde fokus i dag nei.

Har mye heller lyst til å gå ut å sett meg i solen!

Øverste bildet er tatt fra trappen foran huset.


Sittergruppen viste jeg tidligere, men da uten puter og stæsj. Her ser dere MED stæsj :-)

Jeg elsker Rosa roser!!!!

Ha en fantastisk, nydelig dag alle sammen!

Klem Torunn19 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Hei Torunn!
Så nydelig det er her hos deg..Vakkert vær å... Godt. Her er det tåke i dag!
Jeg ser ikke helt likheten med meg og Sunniva men hører stadig om det! Veldig koselig det da!
Ønsker deg en nydelig dag!!

~~Randi~~ sa...

Sukk - så vakkert! Vet ikke om jeg hadde gjort stort annet enn å sitte der om jeg hadde hatt et så fint uterom! Jeg blir så inspirert av alle dere kreative sjeler! Ha en flott dag! Klemmer**

Magny sa...

så nydelig da... fLOTTE utemøbler! Passer nok godt til det store flotte huset ditt! JEG ELSKER OGSÅ ROSA ROSER....

klemmer , magny

Marit sa...

Aha, så det er dere som har stukket av med sola! Her våknet vi til overskyet å grått i dag. Vel vel, man må vel dele på godene.

Så fint du har fått det. Veldig koselig med roser. Hyggelig å høre at helgen var vellykket og ser at du har tatt fine bilder.

Nyt sola og varmegradene, og ha en flott dag.

Hespe sa...

Åh, den som hadde hatt den uteplassen!!!

Jaaaaaaaaaa, Oslo har strålende vær om dagen, og det er bare å nyte. Meldingene frem mot helgen sier 20-21 grader - jiiiiiippiii!!

Strålende uke til deg!!

Klem :o)

janne - kathrine sa...

Så fine utemøbler dere har! Samboeren min liker ikke den stilen på utemøbler, så slike blir nok ikke å finne på min terrasse...

Må si det er praktisk med materialet som brukes i dagens utemøbler - slipper både pussing og olje/male :-)

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Tone sa...

Sleng en flaske rosevin i kjølern så kommer jeg! Det ser jo passelig innbydende ut må jeg si!
Haha!!

Vi har snikinnført et kvarters hage her på jobben i dag - Lene dro avgårde og kjøpte vakre hvite potteroser og lobelia - så nå har krukka på trappa fått sitt. Jeg stappa fingrene ned i jorda og gikk foran kontorvinduet til Hanne og viste frem hagefingrene mine.

Jeg er ikke ukonsentrert.
Neida.

Anitas hus sa...

Å det så deilig ut. Nydelig sittegruppe og jeg er enig med deg i; Ja til rosa roser, lekkert lekkert. Jeg har puter duker og stæsj i samme serien fra kid bare med lyseblå striper. Den serien er bare så skjønn.

Været er upåklagelig her på andre siden av fjorden også. Selv om jeg er på jobb (sniker til meg en blogg-pause siden jeg ikke røyker, hihi) er det så nydelig å sitte å se utover sjøen fra kontoret mitt.
Men nå gleder jeg meg til å komme meg hjem i hagen.

Nyt "sommeren" videre;)
Klem

Bente sa...

Takk for titten på siden min:)

For en utrolig koselig uteplass!!
Du har jo en deilig stor hage,og det koslige huset:)

Så gøy det så ut å ta turen til farmen,tenk å ha en slik gammel gård ..drømme drømme.......

Ha en fin solskinns dag:0)

Klem fra Bente:)

Min verden sa...

Det gjør jeg også. Rosa roser er helt herlig... Du verden som du har ordnet med bloggen i det siste. Jeg får nesten lyst til å ta meg en tur til deg. Du er flink :) Jeg bare jobber og jobber og flyr på møter i kveld. tre denne uka. Æsj! Liten tid til blogging. hanne

Laila sa...

Så fine hagemøbler du har. Jeg har også sett på slike, men aldri et så fint bord. Som oftest er de flettet helt ned til gulvet. Men det blir nok ikke noe slikt på meg ennå. Vi får vente til "gulvet" er ferdig før vi kjøper mer. Forresten må jeg overtale mannen også, så det kan jo ta litt tid.

Synnøve sa...

Så flott sittegruppe, og nydelige puter i herlige farger :) Ser så mye fint til utemøblene nå, er vanskelig å holde kortet på plass i lommeboka...! Skjønner godt at du koser deg her ute :) Ha en fortsatt fin dag! Synnøve

Min verden sa...

jeg ble nesten litt opprørt når jeg leste at du var "ferdig med hagen" - guri, da kan du ligge i solstolen å se på alt som gror hele sommeren. Så deilig, eller nei, kanskje ikke. jeg vil anbefale å gjøre det jeg gjorde i går. Gikk til en venninne, plantet en rose og drakk tre glass med portvin (de var knøttsmå da). Det var deilig det - også på en mandag. Følte meg nesten litt syndig... Herlig å se bilder fra Sætra og huset ditt og huset / eiendommen er jo helt praktfull. Ikke som dette "falleferdige" funkishuset jeg har :) Vi blogges. og du - det er helt sikkert ikke klatrehortensia du har opp etter veggen. Få se noen bilder da - nå! Hanne

Gunnemor sa...

Hei, så nydelig utemøbler du har. Nesten så jeg blir misunnelig. Takk for at du la igjen en kommentar til meg. Er veldig fersk her inne, og vet ikke helt hvor langvarig dette blir, men når en får en utfordring fra sin voksne datter, er det bare å trø til. Jeg er trønder selv, og bor på sørvestlandet. Var på østlandet her en helg, og var innom Møllerens Hus. Kanskje ikke det samme som du mener på, men der skulle jeg gjerne brukt en hel dag! Ble lagt igjen litt penger der ja. Nydelig vær her også, lengter etter terassen mens jeg befinner meg på jobb om dagen.

åsemor sa...

Det er ikke bare bare og komme ut for slike fristelser, tenker det er lenge til gemalen foreslår is-stopp neste gang ;) Mye fint du kjøpte deg, salatbestikket skaper misunnelse her hos meg.

Så fint et "kontor" du har, der kunne jeg gjerne hatt et møte....... med hvitvin eller....?

Kos deg med solen, her er det litt "gråkaldt" i dag.

prinsesselinn sa...

kjekkere å blogge enn å jobbe da.. hihi
Så fint stæsj sittegruppen din hadde fått da.
Ha en fin kveld.
Nå skal jeg til Wisteria Lane...

Min verden sa...

Ups - nei, det glemte jeg å svare på - nei, skapet skal pusses opp -men det burde stått på låven til jeg fant det for godt å pusse det opp :)
Været på Yr.no: Ons Tor Fre
Kopperud 17° 18° 21°

Ganske bra med andre ord. Blir vel det samme på mysen tenker jeg. Tone og jeg snakker om deg på jobben - bare så du vet det :) Bare hyggelig alså.
Har du planta noe i den vanvittig flotte urna di? Den snakket vi bl.a. om. Ha en fortsatt deilig kveld ved bloggen. Hanne

Anonym sa...

Like your blog a lot; your photo's are very inspiring !!
Greetings from the Netherlands.

Min verden sa...

Ja, det hadde vært gøyalt med et bloggtreff hos oss Follofolk/østfoldinger :) Slett ikke dumt. Portvin er heller ikke å forakte skal jeg si deg. Gleder meg til å se urna.