tirsdag 15. juli 2008

Litt nytt i ferien....

Litt shopping hører også ferien til :-)
Den ene skikkelig gråværsdagen vi hadde, ble flittig brukt til nevnte aktivitet! For meg ble vel dette den store serviettsommeren. Kan ikke huske at jeg noen gang tidligere har sett SÅ mye fine papirservietter! Jeg er storforbruker av sånt, men disse er så fine at jeg vet ikke om jeg har rå til å ta dem i bruk. De blir i allefall ikke en erstatning for tørkerull til ungene, slik som det pleier.
Særlig de blomstrete fra Cath Kidson er jeg begeistret for.

Lysestaker har jeg nesten ikke, så det er klart jeg bare måtte ha litt nytt av det slaget :-).


Har samlet flere varianter på et brett med speilbunn.......sammen store kubbelys og en liten blomstervase til mine New Dawn roser som står i full blomst nå.


Disse gummistøvlene fra Ilse Jacobsen har lenge stått på ønskelisten. Min kjære syns også de var så kule, så han mente jeg absolutt burde kjøpe dem (Hvorfor har ikke han kjøpt dem til meg før, mon tro? Hehe)Har faktisk allerede hatt bruk for dem og de er verdt hver krone!
Deilig å ha litt sånne ting å glede seg over også.
Noe annet jeg gleder meg over, er hagen min. Begynner så smått å få orden der igjen etter lang tids forsømmelse. I går høstet jeg både sukkererter, gressløk og ruccolasalat. Det ble faktisk ganske mye. Skal til en matelskende venninne på lunch i dag og jeg velger å forære henne litt av avlingen min. Det er så hyggelig å dele med noen som setter pris på det.
Til min kjære, som jeg vet er innom bloggen min; Du er fantastisk! Du er tålmodig med alle mine prosjekter som svirrer rundt i hodet og du klager aldri. Snarer tvert i mot gleder du deg over det jeg driver med og klarer til og med å vise entusiasme over en liten lysestake.
For ikke å snakke om hvor deilig det er å dele hagearbeidet med deg.
Jeg elsker deg!!
Til mine kjære bloggvenniner; Ha en fantastisk dag alle sammen. Dere gir meg glede og inspirasjon hver eneste en av dere!!
I`ve been shopping in my holiday. At the pictures you can see what I`ve bought. Today I am invited to eat lunch whit a friend, and that I am really looking forward to it. She is really good at cooking. Have a nice day everyone :-)
Klem Torunn16 kommentarer:

Aina sa...

Så mye fint og de støvlene er jo bare lekre!! SErviettdilla har jeg og ;0)
Skulle hatt slike nå, her høljer det ned!

Ha en fin tirsdag!

Klem fra Aina:0)

Aina sa...

haha støvlene altså, servietter mot regn er vel ikke helt det lureste;-D

♥ H@rmoni ♥ sa...

Kjempesøte servietter! Det er så masse flotte å velge mellom.

Stilige støvler. Det trengs ihvertfall her på vestlandet.. For et grått sommervær denne uken..

alvens kreative hjørne sa...

Så mange nydelige servietter :-) Og stilige støvler :-)

tinemor sa...

Så mye fint du har kjøpt!
De støvlene er bare så lekkre!!!
Ønsker deg en flott uke!

Joanna sa...

Gjett om eg likte støvlane, dei var super fine :O)
Ha ein fine dag!

jorunnslilleverden sa...

Så mye fint du har kjøpt deg! Heldig du som har en sånn snill mann, gubben min bare ser rart på meg hvis jeg spør om han liker den eller den lysestaken... ;0)

HildeS. sa...

Hei hei.
Serviettar er alltid kjekt å ha på lur, og med så masse fint det er å velge blant så kan me jo berre fråtse,hehe.
Fine lysestakar du har snopa deg også. Lysestakar får me heller aldri nok av:)
Støvlane er knalltøffe, og står på ønskelista hos meg også.
(snart bursdag)
Ha ein fortsatt fin sommarferie:)
Klem H.

liven sa...

Så fine servietter!!
Der er så masse fint i handel at det er vanskelig å velge!!

Ja lysestaker får vi jo aldri nok av........

Fine disse støvlene!! Vi trenger hvertfall støvler her nå!!

Ha en fin kveld:O)

Kine sa...

Så lekre servietter,jeg husker ALDRI på å handle slikt:/ Så man ender som regel opp med juleservietter til påske :D
Fine ting du har rasket med deg også,og de støvlene er såååå fine,ønsker nesten regn når man har slike;) ha en fin uke videre!

Anna Lisa sa...

Utrolig masse fint du har shoppa på ferien. Nydelige servietter. Har svakheit for servietter sjølv, og har fått eit lite lager av forskjellige sortar etterkvart. Nokre har eg nesten ikkje hjerte til å bruke en gang...hehe...dei er liksom for fine:)
Støvlane var kjempe tøffe!! Slike ønska eg meg:)
Ha en fin kveld
Klem

Den gode feen sa...

Knallfine støvlar. Ynskjer meg slike eg også :)

frk.Kreativ sa...

Så fine bilder du viser i bloggen din! Har jeg vært innom deg før tro..? Om ikke kommer jeg innom igjen. Nydelige servietter,nesten så man får lyst å begynne og samle igjen,he he :) Fat med speilflate er noe jeg ønsker meg også Ilse Jacobsen-støvler da.. Mye fint her gitt! Takk for kommentaren om muffinsene mine. Ha en fin kveld.

hvorfor ikke... sa...

Å, så koselig å stikke innom til deg. Det er så morro å komme over sånne fine servietter - et must å ha liggende. Da kan en vanlig kveldsmat for to vanlig hverdagsmennesker som lever sammen, bli en liten fest, ihvertfall med alle lysa dine også, da.
Du er flink til å gjøre det koselig rundt deg du, Torunn!
Veldig kule støvler - de lyser opp en regnværsdag, vil jeg tro;)
Men du, jeg kom egentelig for å si det ligger en award til deg inne hos meg. Du fortjener den virkelig, både for den du er - og for denne flotte bloggen din!

smil Torunn

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Heia

Stilige innkjøp da'gitt. Servietter er og blir forbruksvare og det er så mye fint å velge i. Tok med meg 3 helt nydelige jeg fant i Køben og ires etter å ta de i bruk i venners lag.

Når det gjelder tenåringsrom: jeg tok ingen nærbilder - la du merke til det? Gulvet var helt full av dritt og man hang fast i det når man prøvde å krysse gulvet. SÅ dissgøsting! Rot er en ting, men regelrett dritt er noe annet. Til guttens forsvar skal det sies at han har støvsugd i dag. Vasking må vel jeg ta meg av.

Nyt sommerkvelden. Jeg har kommet halvveis i rosèvinsflaska. Handyman insisterer på øl og akke så jeg får vel drikke resten av flaska også, han vil ikke dele ;-)

Stor klem fra Marit

Lovise sa...

Skulle tro du hadde kjøpt servietter og lys til meg, for jeg hadde nok likt de der ja:)
Jeg bare elsker sånne ting.
Ha en herlig kveld.