torsdag 24. april 2008

Prosjekt utekjøkken...

Arbeidsmoral kom til meg....her skal du få hvile!
Jeg er fortsatt like ustrukturert, sånn kontormessig.

Som dere ser på bildet er prosjekt utekjøkken ett skritt videre. Forheng som skjuler hyller og kommode er på plass. Nå mangler bare glassplaten som skal ligge på toppen. Den er bestilt hos den lokale glassmesteren. Under glassplaten skal det ligge et yndig, hvitt blondestoff som også er kjøpt inn.


Jeg har også kjøpt litt Fil deFer kurver til å henge på veggen her, samt noen knagger. Noen av de urtene jeg har sådd håper jeg å kunne plante i krukker å ha her. Ellers blir resten av urtene sådd i kjøkkenhagen som ligger 1,5 m unna.

Og jada.....jeg har hamstert pelargonier i dag og plantet ut!

Garteneren "min" nedi gata her holdt på å rive av seg håret når jeg kom for å kjøpe.
"Men....du kan jo ikke sette disse planeten ute enda!!!"
Joda, på dagtid så!
Så lenge det er så fint som nå.
I natt har det vært frost her, så jeg skjønner at jeg kanskje får jobben en tid fremover med å bære ut og inn.
Og her....her står de nye blomstene mine og sover nå :-)
I snekkerboden!

Dere kan tro han som regjerer i dette rommet var fornøyd med det!!
Stakkars mann, han må finne seg i mye rart. Men samtidig ser han jo hvor lykkelig jeg blir av å holde på med dette, så han ler og lar meg styre på.

Håper dere alle har hatt en like innholdsrik dag som meg.

Kos dere videre.

Klem Torunn6 kommentarer:

Min verden sa...

Så utrolig deilig med nye pelargonia. Jeg fikk tak i et par i går jeg også, med en sommerfugl lavendel. Nå er kjøkkenbenken min full, øverste platået i gangen også snart. Kanskje plass til par til før jeg begynner å ta gjesterommet i bruk :-) Er det ikke deilig! Hanne

Min verden sa...

Jeg glemte å skryte uhemmet av utekjøkkenet - ble så opphengt i mine egne ting. Sorry. Det ble kjempefint!

Marit sa...

Her går det fremover ser jeg. Dere er veldig flinke altså. Og med alle de fine pelargoniaene blir det jo rent vakkert. At man må løpe inn og ut tar jo bare en noen minutter, og det er det verd når man har gleden med å ha alle blomstene rundt seg. Det er SÅ gøy å holde på med slikt, det så innmari lystbetont. Man kjenner seg glad og oppstemt. Veldig fint Torunn. Du får det til. Gleder oss til å komme på besøk.

Brordin var ute å kjøpte materialer hos en byggherre for nesten 10 tusen i går og alt blir levert hos oss på mandag. Da braker det løs her også ;-) O hildrande du som jeg gleder meg. I helga blir det å ta seg av kidsa og ha det gøy med dem.

Ha en fin helg, og hils masse. Stikker innom deg igjen.

Storeflittig sa...

Godt å se noen som lever det gode liv i indre Østfold:)Jeg kunne godt laget mat i det utekjøkkenet altså!!!!! Akkurat slik jeg selv vil ha det en dag:)

god helg!

Tone sa...

Så fint det blir på utekjøkkenet! Jeg har også benk og diverse i tilknytning til peisen - (må få lagt utbilder!) - og det er befriende å kunne stå der og lage mat mens gjestene skravler og drikker vin -

Men det er din mann jeg vil kommentere - som går glipp av deler av snekkeriet sitt - ! Som jeg selv har sagt et par ganger - det er mange måter å vise kjærlighet på! Min mann påstår han får en ny kone så fort løvet spretter - og det kan han jo ha rett i! Så han graver og løfter og snekrer og lemper, og kona hun fyker inn og lager vaffelrøre til verandakos eller henter en kald øl når svetten hans siler.
Kvinnelist kommer mang langt med!
Jeg velger meg april - og vår og forventninger!!

Piffa & Puffa sa...

Vilket fantastiskt fint hus du bor i. Blir riktigt avundsjuk. Ska kika mer i din blogg.
Kram Anette