tirsdag 22. april 2008

Oldemors likørglass

Disse to små yndige glassene har jeg fått etter min oldemor. De har fulgt meg gjennom mange flyttinger og det er helt utrolig at de har overlevd!
Nå står de pent plassert på et gammel brett i sølv som min samboer har fått fra sine aner :-)

Sist, men ikke minst en blomsterhilsen til dere alle i dag også!
Været har vært nydelig og dagen er tilbragt for det meste ute. Jeg har kjøpt meg en knepute til å sitte på når jeg luker i beddene og den har jeg testet i dag! Den funket utmerket, så nå kan jeg ikke lenger skylde på vonde knær om jeg ikke får unna ugresset ;-)
Kos dere i vårkvelden!!
Klem Torunn



8 kommentarer:

sol&bolig sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar i min blogg. Knepute ... så lurt...eg har lagt på kne ute i hagen og fjerna løvetann og mose i ettermiddag og knærna er ein smule vinglete og shaky etter det!!! Eg trur eg må sy meg ei knepute.... at eg ikkje har komt på det før !!!? Ha ein fin kveld!

Gamlå sa...

Hei hei, og takk for koselig historie i bloggen min om fuglene dine i bjørketreet. Skal si du har pyntet fint ved inngangspartiet ditt, og den sorte stemorsblomsten var ett heller sjelden funn, jeg har aldri sett slik før. " oldersmors likørglass " fikk meg til å tenke på de gamle likørglass jeg har samlet for en del år tilbake, disse må jeg få frem igjen. Jeg fikk en idè da jeg så bildet av dine.

ha en fin kveld, og la oss håpe at været er like fint imorgen. Vi skal nemlig ta båten vår på slipp slik at vi får bunnsmurt og bonet. Ikke akkuratt den hyggeligste jobben men det må gjøres.
hilsen Gamlå

Magny sa...

god ide... så vakre bilder , søte små glass, delikat på det blanke brettet! :) Du har god smak...

Lena sa...

Så søte glass, da! Og at det er arvegods gjør det jo ekstra kos å bruke de...
;o)

Heidi sa...

Så koselige bilder og herlige arvegods glass. Hyggelig å kunne ha stående til pynt og sikkert ekstra hyggelig siden de er arvegods fra din oldemor..
Ha noen flotte dager i dette herlige vårværet:o)

Marit sa...

He he, du er lik broren din du. Praktisk av seg! Siden han er kar, tar han på seg "arbeidsbuksa" og i den er det lommer i knærne slik at han kan legge i polstringer når han skal ligge mye på knærne. Vurdere sterkt å kjøpe meg ei sånn bukse jeg også. Det må da være praktisk ;-)

Englestreker sa...

Hei og takk for velkommsten...
Kjempe gøy og blogge;)
Det tar utrolig med tid men gir så mye..

Flotte glass du har arva..gøy med sånne skatter..spesielt når du kjenner til forjengerene som har eid dem.

Ønsker deg en flott vårdag..håper solen skinner på deg der du er..

solhilsen fra Annette

Min verden sa...

Nydelige de glassene. Det er hyggelig å ha noen skikkelige koselige ting som minner en om folk en har hatt rundt seg. Jeg fikk ikke sett på sitteputen. Det var bare en rød X på der bildet skulle vært. Hanne