søndag 27. april 2008

En aktiv, men avslappende helg

Helgen startet som den stort sett gjør her hos oss; sofan, tv`n, god mat og rødvin!
Fredagen er for meg hellig og jeg må innrømme jeg syns det er et pes om vi MÅ noe den kvelden. Det er den dagen det er desidert best å synke ned i sofaen og bare kule helt ned. Tenke på at man har hele helgen foran seg og kjenne roen etter en hektisk uke synke inn (nå kan vel kanskje ikke jeg skryte på meg at den siste uke har vært så hektisk, men....)
ps....den rødvin koster kun kr 89,90 og er DØDSGOD!

På lørdag var været fint fra morgenen av, men det var kaldt. Vi akkederte litt frem og tilbake med hva vi skulle gjøre og endte til slutt opp med å dra på shopping på Ski Storsenter, til jenetenes store begeistring!
Jeg hadde et gavekort fra Neste Stopp liggende siden jul og endelig fant jeg noe jeg ville ha! Kjøpte denne skjorta, da jeg syns den var SÅ yndig og søt.


Søte, små broderier på ermene og langs sidene og se bare på de søte små knappene som også sitter i siden :-)

Dessuten skulle jeg kjøpe et par sko og et par gummistøvler til Frida. Og se......jeg kom hjem med 10 par tilsammen. 2 til Theodor, to til meg selv og resten til Frida. Det var salg på Din Sko og de hadde masse sko til 50 og 100 kroner paret! Det kaller jeg HUSMORKUPP!!
Idag, søndag, skulle vi liksom på loppemarked på Høytorp Fort. Mobiliserte hele familien, inkl svigermor så tidlig som kl 10.00!!
Jommen sa jeg smør!
Vi kom dit og følte oss merkelig alene.... "Hmmm....her er det noe rart," tenkte vi.
Når vi kom frem til bygget der det skulle være, fikk vi se plakaten.
LØRDAG KL 10.00
F.....det sto jo i avisen at det var på søndag!
Veeel.....siden vi var helt alene der skjønte vi fort at det var flere av "de andre" som hadde fått med seg at det sto feil i avisa!
Som tur er, har de åpnet hver onsdag fra kl 14.00 også (hvorfor har ikke jeg fått med meg det før????)og gjett hvem som tropper opp da?!!Så, da var det bare å dra hjem og sette seg ned med heklingen!
Ble så inspirert av et teppe jeg så inne hos Åsemor, så nå har jeg kjøpt meg garn og har begynt å hekle "oldemorteppe".


Har plukket ut 5 forskjellige farger som settes sammen til 4 ulike lappevarianter. Må vel ha en 150 lapper for å få et ok stort teppe, så det er ikke sikkert det blir i 2008 jeg får brukt detta, men enda så er jeg ivrig!
God søndag!
Klem Torunn


17 kommentarer:

Magny sa...

så kjekt å lese...
ja fredagskvelden er HELLIG! Den er som våren, det er så mye godt i vENTE! Synd det der med loppis`n, men sjansen kommer nok i igjen!
De der oldemor rutene dine er jo bare vakre! -både selve håndarbeidet, og fargene. Holder på med et teppe i gråtoner, lysrosa og offwhite, det er på landstedet. men kan ikke si eg gjør det like pent som deg...
Ha en koselig kveld fortsatt, har forersten nettopp laget eplekake...
Mye interessant her, må se om eg har lenket deg !

fru Pink sa...

Hehe, har det på akkurat samme måte med fredagskvelden..(selv om den ikke er helt den samme lenger når den "gode, gamle gullrekka er borte"..)

Såå surt med loppis, særlig når hele folket er på plass!

Heklingen var helt nydelig:)

Min verden sa...

Ser ut som du hadde det fint i helgen også. Det med bomturer er ikke noe særlig, men du handlet jo så mye i går :-) Det med oldemorsteppet - jeg kom på noe. Min manns farmor og da blir det jo iallefall min datters oldermor, hun strikket lapper på sine gamle dager. Jeg har en hel pose. Kanskje jeg skal finne frem dem og sy dem i sammen - eller kanskje til vinteren? Ha en deilig søndag. Nå er det straks sjokoladekaketid her. :-)

Marit sa...

Så flink du er Torunn. Startet på hekle-teppe du da. I nydelige kaffe-latte farger. Har du tid til overs legger jeg inn en bestilling på beige og hvitt ;-) Ellers må jeg vel ta hekle-nåla i egne hender og gyve løs på prosjektet jeg også.

Gratulerer med sko-kupp og nydelig skjorte. God smak har du alltid hatt. Ha en fin søndagkveld. Klemmer følger.

Tordis sa...

Ja du Torunn,du Torunn:)Skodilla har du bestandig hatt:) Skjønner du bobler over av arbeidslyst,så du kan jo ta deg en tur til TR-LAG.
Trenger litt av det her også.
Lurer veldig på når det lappeteppet blir ferdig:)
Rydda i noen skap her for en stund siden, og gjett hva jeg fant? Masse lapper strikket av TORUNN:)
Når,vet jeg ikke:) KLEM

Lyst på livet! sa...

Mamma da!
Skal vi ha det hyggelig når vi leser blogger eller skal vi ikke??

Hehe....det var noe dritt at du skulle trekke frem det med de uferdige lappene HER da! :-)

Men overrasket er jeg ikke, at det måtte komme en kommentar fra sidelinjen på dette innlegget nei ;-).
Desuuten kar jeg heklet 16 lapper i helga! Det er 1/10 av hele teppet det!

:-)

No må du gå å lægg dæ :-)

Klem

Albertines verden sa...

Hei. Er bare innom for å takke for kommentaren på min lille feiring, da det desverre ikke ble noen pakke på deg denne gangen. Den hvite skjorta var kjempelekker. Hm. jeg var en tur på Ski Storsenter på fredag, men var altså ikke innom Neste Stopp eller skobutikken, typisk. Hadde litt dårlig tid, skulle på jobb kl. 14:00, og hadde vært på IKEA først. Hyggelig at du koser deg med serviset fra Green Gate, det blir sommer uansett om det regner da. Ha en feiende flott uke!

christinasinteriør sa...

Takk for kommentaren og takk for vin tips! Alltid kjekt!! Nydelige farver i hekla brikkene!!
Ha ei flott uke!

åsemor sa...

Hei Torunn, så koselig at jeg kunne inspirere deg til å begynne å hekle igjen, artig :)
Skal si oss dama kan å kjøpe sko, var de virkelig så billige, for et varp. Det slipper vi her på bøgda, skobutikken holder prisene kan en si. Får så lyst på en Trondheimstur når jeg ser alt det fine du har kjøpt, ja for det er der de har det beste utvalget nermest meg, å så er Ikea der. Vanskelig å få det til før 17 mai, kanskje........

Helga har gått med til sosialt samvær, må nok køye nå for i morgen ringer vekkerklokka igjen kvart på seks, shittt ;)

Ha ei fin uke Torunn, syns det er så koselig å være her inne hos deg!

Hulda sa...

Kjempeskjønn tunika du har kjøpt deg! Likte så godt båndet på ermene, så lekkert. Minner litt om en jeg kjøpte i vinter. De er så flotte, disse!

Karna sa...

Kjekt å fornye vårgarderoben litt, er så kjekt å ta på seg en lett jakke og småsko når en skal på jobben, og slippe kåpe, støvletter, skjerf osv...

Kjempe fin kjole!

liven sa...

Hei:)
Enig med deg at fredagen er en deilig dag for å synke ned i sofaen!!
Fredagen er den beste dagen i uken den!!
Heldig du var med shoppingen din da..... selv om du gikk glipp av loppemarkedet!!
Flotte disse hekleteppene......
Ha en fin mandag:O)

Bo med barn sa...

He..he...ser vi har samme bikini-opplevelser. Jeg ligger akterut med bikinikropp-trening jeg også. Fant en fin bikinitopp på H&M, men buksa var jo helt mikro. Kjøpte den likevel og satser på å finne meg en "boblebukse" et annet sted som passer til toppen :)

Ha en flott uke du også! Likte skjorta di veldig godt!!

Steinbokkjen ;o) sa...

Heisann!!
Her va da masse fint og masse hærle bilde! Kjekt å kikka innom! Nyyyt våren ;o)

Christine sa...

hei, så koselig at du fant veien til min blogg. Og takk for den koselige hilsenen. Likte godt den skjorten du har kjøpt deg. En sånn en vil jeg og ha til sommeren. :o) Veldig fint hus du har forresten. Er et lignende hus borti gata her hvor jeg bor. Må alltid se litt nøye på det når jeg er ute og tiller tur med lillemor... Ha en flott uke!

Fru Fjeldhammer sa...

Ja det må jeg si, skikkelig husmorkupp, 10 par sko..!!!! jeg hadde vært i heaven jeg da... (hilsen ei som har fetisj sko!)

teppet ditt blir jo riktig så søtt og om du får brukt det i år eller neste år gjør vel ikke noe, bare det blir ferdig!!

Likte tunikaen du hadde kjøpt, den var virkelig søt...

kos deg med lopper på onsdag!!

Fru Fjeldhammer sa...

sukk, jaggu bor du i drømmehuset.., et helt utrolig fantastiskt fint hus du har!!

Har du bilde av det nymalte bordet ditt, synes olivengrønt hørtes spennende ut!! Passer bra til greengate serviset ditt også..

klem