tirsdag 15. april 2008

Mormors gamle gyngestol

Denne gyngestolen arvet jeg etter min eiegode, snille mormor da hun døde. Den har fulgt meg i flere år, uten at jeg egentlig ikke har hatt noen god plass til den.

Men så.....kjøpte vi drømmehuset for halvannet år siden. Gyngestolen fikk plass på loftsgangen og i et hus bygget i 1924, syns jeg den passer perfekt!

Den gamle kisten kjøpte jeg hos en antikvitetshandler i Nesbyen for noen år siden.

Ha en deilig kveld alle sammen, med eller uten de frustrerte :-)

Klem Torunn

7 kommentarer:

Marit sa...

Tenkt at din mormor har sittet og gynget i denne stolen. Kanskje med litt håndarbeid har hun vippet frem og tilbake. En god tanke, og stolen har derfor stor affeksjonsverdi for deg. Du har gitt den en "hedersplass" der den står nå. Gjør seg godt sammen med kista.

EngleRommet sa...

Kjempe fin stol:)

Nina sa...

Hei. Fant deg inne hos bo med barn. En fin blogg du har, her skal jeg følge med videre. Likte de sølvstolene lenger ned på siden. God klem fra meg!

Heidi sa...

Hei, og takk for koselig hilsen på bloggen min.
Ja, er det bare ikke myyye fint fra GG! Er helfrelst selv..
Middagstallerker har jeg dessverre ikke, men kan evt skaffe..
På Bryggerhuset`s nettside (link på bloggen min)har jeg lagt inn div. bilder med priser, men har ikke hatt tid til å legge inn alt enda. Ta deg en tur da vel, du er hjertelig velkommen. Har åpent på lørdager eller en annen dag men da må vi avtale på forhånd :o)
Koselig gyngestol, hyggelig å ha særlig når den er etter din mormor.
Ha en fortsatt fin dag!

Anette sa...

Nydelig gyngestol, så mye sjel i den... Elsker gamle ting med historie... :)
Ha en fin dag...

åsemor sa...

Gyngestoler er jo så koselig, og særlig de med affeksjonsverdi. Loftgangen din var trivelig, liker så godt"dusken" på nøkklen, prikken over i-en det.

Da jeg fikk mitt første barn kjøpte min mor en gyngestol til oss, den har vært til stor glede.

tordis sa...

mormor hadde nok blitt stolt hvis hun hadde sett gyngestolen sin på loftsgangen din. Denne gyngestolen hadde min mormor også. Mamsen