fredag 25. april 2008

God helg...

Vil bare ønske alle sammen en riktig God Helg!

Og bare et lite tips for blomsterkjøp..
Jeg var på plantasjen i går og skulle kjøpe pelargonier. For det første.....de gammeldagse rosa med broket blader hadde de ikke. For det andre....de lyse rosa kostet 69,- kroner!!! DEt syns jeg var DRITDYRT, så jeg dro heller til gartneren "min" nedi gata her (ja, jeg har vært der "100" ganger den siste uka).
For det første...der fikk jeg kjøpt de gammeldagse rosa med broket blader . For det andre.....de andre lyse rosa kjøpte jeg for 30,- kroner (ja, det var de som kostet 69,. på Plantasjen.
Defor kan det være lurt av dere å stikke innom gartneriet og høre der først. Greia er, at ikke alle blomstene er helt ferdig drevet frem enda, så da kan man faktisk få litt bedre pris på dem!
Alle mine innkjøpte blomster er plantet i potter og står nå i et lyst og lunt rom :-)
Nyt helgen!!
Klem Torunn


11 kommentarer:

Hespe sa...

Hei, og takk for besøket!
Jeg har også utstyrt meg med pelargonia - nydelig blomst. Selv kjøpte jeg de på Mester Grønn for 30,-

Herlig helg til deg!!

åsemor sa...

Hei, så ble det endelig fredag ;)
Takk for koselige hilsner inne hos meg. Ja, du kan vel tenke deg travelheten når ungene var små, syns det gikk i ett med selskaper. Nå er det bare koselig, Eirik bor jo i Stavanger men jeg og pappan kosa oss med kake likevel, aldri en bursdag uten :) I går ble det Moldetur på oss, Vi spiste middag på restaurant, koselig feiring med begge jentene våre.

Uteplanter er nok litt tidlig her enda, skraper is av bilen hver morgen, men ble veldig fristet etter å ha sett de koselige bildene fra inngangen din. Så fint med kurver og sommerblomster. Utekjøkkenet ditt er så innbydende, der tenker jeg nok det blir mange koselige stunder ;)

Kos deg med helga Torunn, kan nok være en mulighet for at det blir noen timer på kontoret for deg over helga,overskyet da trolig.

Magny sa...

nydelige blomster! Ikke alltis Planasjen er den billigste, viktig å være litt bevisst. Skal ut der nå ikveld, skal pynte til en konfirmasjon.
Kjøpte blomster på torget igår, drit-dyrt...
Ha en koselig helg med familie og vakre blomster...

Nyperosa sa...

På Plantasjen er det
ikke bare dritdyrt,
men det er også
dritstort !
(( Hi, hi barnslig, nå : )).
Ukoselig, og har
en dårlig kvalitet
på plantene.
Masseprodusert fra
øst Europa !

"Gartneren i gata"
får sine planter
fra gartnerier som
han vet leverer
skikkelige varer !

Koselige bilder du
har her på bloggen.

God helg : )

Tone sa...

Hei du!
Ja det er så lurt å titte hos små gartnere. Sjøl koser naboen min og jeg oss med å gå tur til gartneriet oppi gata her, med hver vår trillebår og noen hundrelapper i lomma - det er trivelig en søndag det, når gubbene syns vi har nok fra før - og vi sier vi bare skal lufte trillebåra for "å se bare..."

De pelargoniene du kjøpte var kjempefine! Selv skal jeg kjøpe renessanserosen Clair i morgen, flere stykker, og det gleder jeg meg til! -

Riktig god helg!!!

Tone

Tordis sa...

Nydelig blomster ja. Ble veldig koselig utafor hos deg:)
Til opplysning så får jeg kjøpt sånne planter på Skatval til 24 kr:)
Kos deg i helga med alt det fine du har kjøpt deg:) Klem

Lena sa...

Takk for tips, jeg hadde tenkt meg på Plantasjen selv i morgen! Da skal jeg heller svinge innom butikken nedi bakken først! Men Plantasjen må vi på allikevel, for jeg har lovet snuppa vafler... Og jeg har noen ranker som trenger potter!

Ha en trivelig lørdagskveld!

MeyBiMe sa...

Koselig blogg du har!!!
Jeg har tatt meg en liten rundtur i blogglandia i kveld...her er det masse flotte blogger å besøke...blandt annet din!!!
Her stikker jeg sikkert innom igjen :-)

sol&bolig sa...

Hei! Pelargonia er flotte blomster. I morra (søndag)skal eg til Bergen og har planar om å stikka innom Plantasjen for å gjøra innkjøp av litt sommarblomster. Kanskje eg må vera litt prisbevisst då!? Kanskje eg skulle ha handla hos torghandlarene her, dei har mykje bra. Ha ei fortsatt fin helg!

Min verden sa...

ja, du har helt rett. Plantasjen er absolutt ikke første valg bestandig. Jeg fikk også tak i fine pelagonier på Oasen. En hvit på mestergrønn. Farter rundt for å få tak i det jeg skal ha :-) Den trappa di er praktfull. Hanne

Karna sa...

Har hørt det før, Plantasjen er slett ikke så billig, vi har et flott gartneri med utrolig godt utvalg av stauder, og der er det myyyye rimeligere også....

Så fint det ble på trappen din, har visst en like fin dør på den siden også du....