onsdag 24. september 2008

TAKK FOR MEG!!

........hos NIB

Jeg oppdaget tilfeldigvis i dag diskusjonen som har gått på NIB de siste dagene og nå kan jeg desverre ikke annet enn å la meg rive litt med. (skikkelig dristig på en onsdags formiddag med andre ord)

047

Hva er det med oss damer og interiør??????????????????????

053

Etter å ha lest kommentarene under siste innlegget på NIB må jeg si jeg blir helt MATT!

Og etter å ha lest DETTE innlegget ble jeg GLAD!

At mange føler at NIB er til bare for "eliten" (som noen sa...) skjønner jeg veldig godt. Når man får kommentar på at "man ikke har peilig på interiør".....og "man må kunne klare å definere sin egen stil", så begynner jo sikkert noen og enhver å lure litt....

044

At det er vanskelig å definere sin egen stil kan jeg forsåvidt ganske mye om! Det er derfor sånne som jeg har jobb! Å definere sin egen stil handler om så mye mere enn å kjøpe de møblene og tingene vi ser i ALLE BLADER og tildels på ALLE NIB-BLOGGER.

043

Når fantasien strekker til å gå på IKEA å kjøpe en HVIT EKTORP, kunne det kanskje også vært greit å fått litt hjelp til å definere sin egen stil, eller?

Unnskyld meg til dere alle som sitter i en Ektorp! Det er IKKE meningen å henge ute noen!

Hvordan dele inn NIB-rollen etter stilarter? Hmm..... stilen til medlemmene på NIB er vel allerede kartlagt ? Hvit Fransk landstil.......

Noen foreslo å dele inn i grupper hvor retro og minimalistisk var to av kategoriene... Gleder meg til å se den rollen..... Blir nok ikke trangt om plassen der nei. (Jeg reviderer meg selv her og legger til at jeg ser det kan åpne for flere til å våge og melde seg på NIB).

( Det forundrer meg stort at INGEN av mine kunder har hvit stil....for er det ikke det som gjelder nå??? Har jeg havna fullstendig på feil hylle her i livet???)

028

Uansett hvilken stil man DRØMMER om å ha og som man har oppi hodet sitt, er det vel de færreste som har denne stilen gjennomført i hele sin bolig? (eller har jeg, etter nesten 20 år ut og inn av norske hjem, misset noe der også??).

046

Blogging skal være koselig, uansett stil eller mangel på sådann. Jeg takker meg til alle dere som blogger om det dere føler for selv og ikke hva dere tror andre føler for å lese. Jeg har tenkt til å fortsette å blogge om det som måtte falle meg inn der og da. Derfor takker jeg for meg på bloggrollen til NIB og overlater plassen til andre. Takker også for den flotte jobben Flittiglisene legger ned i dette....tar vel egentlig av meg hatten for dere :-)

Og.......jeg bare legger til at det overhodet ikke er vanskelig å finne frem til dere som har meningsfylte og inspirerende blogger!

Sinnaklem fra Torunn...hihi....

ps......det er ikke meningen å angripe enkeltpersoner her, men jeg har lenge ventet på et en sånn diskusjon skulle oppstå og følte bare for å lufte meg litt :-). Stå på! Entern dere er her eller der....

39 kommentarer:

Tiril sa...

Er så enig med allt du skriver her, du har min
fulle og hele støtte i denne saken.
Klem Tiril.

Randi sa...

Ååå, jeg er så enig. Hvem er det som bestemmer hvordan en interiørblogg skal være? det er noen med sterke meninger der inne, og det er lov å ha...men jeg syns ikke de skal få lov til å styre hele balletten.
Nei, lenge leve mangfoldet, med små hverdagshistorier, naturbilder, fargerike personer, med alt annet en en Ektorp sofa...(selv om jeg ønsker meg en i brunt,fordi den er så forbasket go å ligge i):-), blomster i full flor osv.

Ha en koselig dag.
Klem

Emmeline sa...

Ja jeg bør kanskje føle meg truffet i min hvite Ektorp?
Men for meg handlet dette i utgangspunktet om å dele bloggen inn i alfabetisk inndeling, eller tema inndeling. Man kan også kalle det stil inndeling!

Jeg ønsket å kunne gå inn på Litt av hvert bloggene---eller fotobloggene--eller quiltebloggene eller shabby shic eller hva som helst...og jeg mente vel at alle bør vi kunne klare å putte oss selv i en eller annen bås? Bare vi finner passende båser???

Det handlet ikke om at NIB skal være en side for ELITEN? Hvilket begrep er det forresten?

Men det er jo synd at du gir deg på NIB. Det er dumt at denne debatten fikk sånne konsekvensr også, men sånn er det vel bare nå mange jenter kommer sammen med litt ulike meninger... Jeg kommer iallfall til å følge med på deg videre. Ha en fin dag;)

Magny sa...

uff ja... ble engasjert eg også!Inetriør er såmangt, et vidt begrep, ikke bare møbler og tapeter!Eg blir værende inntil eg ser hvilken oppdeling det blir i NIB!
klemmmer til deg, glad i din blog!

Sol sa...

God lesning....du skriver godt, og jeg nikker og smiler.
Ha en fin dag!

Therese sa...

Synes det er litt tris at du føler du må melde deg ut av NIB jeg....

Vet jo ikke hvordan andre har "lest" mitt innlegg i debatten på NIB. Men jeg syntes det er ok at de deler opp litt der (det må de vel også, så det ikke blir kræsj i rollen).

Må si meg enig med Magny`s hilsen til deg her.
Og uansett om du er her eller der, jeg titter innom deg. Er glad i bloggen din jeg også (forøvrig ville jeg definert din blogg som en interiør blogg ;o))

Smaken er som baken ovs.
Ha en god dag, stor klem fra meg.

Therese sa...

Glemte å få med; Så fiiiin den puta i sofaen din er - me like :o)

Tove sa...

Tusen takk for engasjert innlegg og "gratisreklame" for bloggen min"! Artig å sjå at det har vore litt opprør og oppvask i den ellers så idylliske bloggverda vår! Det er bra å verte litt engasjerte innimellom! Eg er SÅ glad for å ha deg på bloggrollen MIN!

Ha ein strålande dag! Her skin sola og eg sit i ein stol på altanen med foten høgt, PC`en på fanget og tekoppen innanfor rekkevidde!

PS! Er så glad for at du viser fram den lune og flotte stova di!
I like!

NIB sa...

Hei hei!
Ser du vil melde deg av NIB, så da tar vi deg av rollen. Du er hjertelig velkommen tilbake en annen gang:)

Huset i skogen sa...

Jeg legger til på siden min jeg, for jeg har veldig lyst til å fortsette å besøke deg. Er så enig i det du skriver. At alle har forskjellige stiler, er vel det som jeg synes er det beste med nib. De som kun tar bilder innenfor husets fire vegger, hvor alt er hvitt, greegate og tilda blir litt for kjedelig for meg i lengden. Jeg liker å se at folk har et liv og interesser litt utover det som skjer innen husets fire vegger også, og det synes jeg det bør være plass til i nib...skyt meg den som vil, men jeg mener det!
Fortsett med bloggen din slik du har gjort, jeg kommer innom og ser om deg igjen:)
Klem

Anonym sa...

Jeg er så enig med deg! Utrolig bra at du skriver dette innlegget, håper de som føler seg truffet her en gang for alle kan gå i seg selv og tenke litt over hvordan de uttaler seg ;) Klem fra meg :)

MOLLY sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
MOLLY sa...

Så jeg legger heller kommentaren her....hahahahaha:)

Steinbokkjen ;o) sa...

Kooooooooz deg og blogg som DU vil ;o) Ha ein hærle dag!

Anitas hus sa...

Jasså du Torunn, så det er temperament i deg;) He he... Godt å få det ut noen ganger. Visste ikke om diskusjonen som har foregått på NIB, før jeg leste innlegget ditt, men nå har jeg lest alle kommentarene der inne.

Synes det er trist at du ikke vil være på NIB lenger, for jeg synes at du absolutt er en interiørblogger, selv om du også skriver om andre ting. Vi har heller ikke lik stil (jeg er jo hvit jeg vet du HAHAHA, men jeg har ikke Ektorp da:D), men jeg liker stilen din veldig godt for det. Du har ett vakkert hjem, lunt og koselig med en nydelig hage. Jeg liker å følge med på andre stilarter enn bare min egen, finner masse inspirasjon av det også. Dessuten gir du meg ofte ett godt smil gjennom måten du blogger på, det liker jeg!

Når det gjelder NIB så synes jeg det er greit at de deler opp rollen litt, for det er blitt så mange der inne og jeg klarer ikke å følge med på alle. Greit at det blir litt mer oversiktlig. Måten det blir gjort på regner jeg med at de supre flittiglisen klarer å finne en god løsning på:)

Heldigvis så ligger du på min bloggroll, og det er den jeg pleier å bruke mest, så jeg kommer til å fortsette å ha like mye kontakt med deg. Blir ikke kvitt meg så lett, hehe;)

Håper du får en fin dag, og det spørs om det ikke blir hett på bloggen din i dag. Dette var jo tydeligvis ett hett tema!

Mange smileklemmer!!!

Lyst på livet sa...

Til anonym.....
Først av alt...trodde jeg hadde stengt for anonyme kommentarer, men det ser ikke slik ut :-).

Nå er det nå en gang sånn i dette landet at vi har ytringsfrihet og at ALLE dermed har lov til å uttale seg.
Vi kan alle noen ganger si ting som slår feil og jeg er ganske sikker på at når denne dagen er over, er det nok noen som har oppfattet meg som både tverr,sur og sær også!
Egentlig liker jeg ikke sånne diskusjoner i det heletatt, men ettersom interiør er mitt yrke, så følte jeg for å lufte noen tanker i dag. Om noen føler seg truffet...ja, kanskje det. Men jeg vet også at jeg i blant må tenke over hva jeg sier her i bloggeverdenen :-). Man skal skrive VANVITTIG GODT, dersom alle skal oppfatte alt på samme måte.

Ha en god dag videre .-)

happy in pink sa...

helt enig, og støtter deg fullt ut!!! jeg meldte meg ut igår...hadde vel egentlig bestemt meg for det før denne debatten startet...
har deg på roll'en min...bloggen din er utrolig fin:)
ha en fin dag
klem tara

Therese sa...

Jeg skjønner deg godt, men synes det er veldig synd at både du og alle andre som valgte å melde dere ut av NIB gjorde det. Spesielt på bakgrunn av noen surmagrede kommentarer. Som NIB jentene sier, så ønsker de et mangfold av bloggere på siden sin :)

Jeg håper du kommer tilbake jeg da, men om du ikke gjør det så følger jeg trofast med deg likevel :)

Tone sa...

Heia Torunn Heia Torunn!!!!
Før jeg ble kjent med deg og før jeg traff deg, tenkte jeg at guri malla den dama der kan jeg ikke ta inn i mitt hus, hun som er interiørdame og alt mulig!
Etter å ha blitt kjent med deg og hjemmet ditt og dine friske meninger, tenker jeg at du mest sannsynlig faktisk hadde holdt ut en hel kveld rundt spisebordet mitt (som trenger utskifting) - med både fransk og spansk rødvin, mat fra kjøkkenet som er malt - og ikke nytt til 400000, sofaen som nissen skal bytte ut i år også for den saks skyld.
Heia torunn heia torunn....!

Nikoline sa...

Å herre min dag... fekk nesten hjerteklapp av overskrifta di i dag!!! Heilt til eg såg det med mindre skrift.. gudskjelov var det ikkje å blogga du skulle avslutta!
Har fulgt litt med på debatten som rasar på NIB,og ærleg talt har eg venta ei god stund på at dette kom opp... Eg skal ikkje "kasta" meg inn i dette,er berre veldig glad for at eg ikkje er med i NIB!! Og veldig,veldig einig i innlegget ditt i dag!
(feberen vart vel ikkje akkurat lågare av dette?)
God bedring med forkjølelsen og nyt resten av fridagen din!

MOLLY sa...

Fikk litt dårlig samvittighet her over den voldsomt laaaaaange kommentaren, som kanskje kunne starte debatten igjen...
Jeg er iallefall du er her!!!, hvor jeg finner deg er ikke så nøye;)

UTROLIG flotte bilder fra hjemmet ditt idag, og jeg bare elsker de fargene dine...sukk!

MOLLY sa...

Jeg er iallefall GLAD, skulle det være;)

Moderncountry sa...

Det sier vel mer om De som kommer med upassende kommentarer enn om deg vennen! Gud så provosert man kan bli. Har aldri utdelt en mening her inne i bloggelandia men nå har jeg en tirade jeg gjerne skulle ha delt. Men holder meg til å legge en arm rundt deg og sier, være fornøyd med ditt hjem, hvitt eller rustikk lunt... Trivsel og inspirerende personlige boliger kan ikke kategoriseres!

Varm klem fra Aina ;)

liven sa...

Nå fikk jeg litt hetta her.....
trodde du ville gi deg å blogge!!
Det må du for all del ikke gjøre:o)

Vet du....jeg begynte å lese disse kommentarene men gav meg på det!! Har andre ting å gjøre på!!

Nydelige bilder hos deg med flotte farger!!
Heller nok mer til landlig stil om ikke helt gjennomført!!
Men heldigvis ...smaken er som baken.........

Ha en fin kveld :o)

mali-mo sa...

Jeg er nok litt utenfor jeg heehe, for jeg fikk bare helt tilfeldig med meg denne debatten, men bare scrollet nedover noen av kommentarene inne hos NiB. Har ikke tid til å engasjere meg så voldsomt i den debatte. BLogger om det jeg vil!!!! Som jeg syns er moro, som interesserer meg. Og det syns jeg alle skulle gjøre! Er med i NIB og har ikke tenkt å melde meg ut før jeg får en melding fra NIB om at jeg ikke oppfyller krieteriene heehe ;) Gidder ikke bry meg med surmaga folk! Blogging skal være moro, syns jeg. De bloggene jeg liker å besøke finner jeg jo igjen enten de er med i NIB eller ei.

Ha en fin uke!

. sa...

Heisann, Så dumt at du ikke er med på NIB lengre, men jeg støtter deg i alt det du skriver jeg. Jeg har deg i bloggrollen min og kommer til å besøke deg titt og ofte jeg.
klem fra Gamlå

Anemone sa...

DU legges i min blogg roll :-)

HildeS. sa...

Hei hei.
Eg er så einig med deg i det du skriv, og eg er nå i tvil om eg skal vere med inne på NIB lenger.
Eg lar mangfaldet råde heime hjå meg, og trivst med det.
Her på bloggen vil eg skrive om litt forskjellig, og det er dei bloggane som skriv om forskjellige ting som er kjekkast å besøke.
Deg har eg på lista mi, og kjem innom rett som det er.
Koselege bilete du viser her forresten:)
Klem Hilde.

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Synd det ble slik da. Men du har din fan-skare her ute, og vi har deg på bloggrollen!

Klem.

mali-mo sa...

Heehe, ja det er godt å få frese litt av og til ;)

marie sa...

Hei!

Jeg har fulgt diskusjonen fra sidelinja rett og slett fordi jeg ikke kan forstå at noen mener at deres måte å blogge interiør på er mer rett enn andres. For meg er interiør og det å bo en livsstil og derfor påberoper jeg meg retten til å kunne kalle meg en interiørblogg selv om det finnes dekkede bord, hage- og utebilder, bilde av barn og livet ellers. Hva er vel interiøret uten levende mennesker som bruker det?

Og du ligger godt i bloggrollen min selv om du ikke er i NIB sin.

Mia sa...

Hei på deg, Torunn! Jeg har også fått med meg debatten på NIB, og selv om jeg ikke har deltatt i den så har jeg meninger... Min blogg er først og fremst om livet mitt på landet... (med høner, katter og lamunger...hihii) og det kommer den fortsatt til å være... så får andre mene hva de vil. Synd at du har meldt deg ut, men jeg har overhodet ingen problemer å finne deg, for du er i linklisten min! Bloggen din er en glede å besøke og det kommer jeg til å gjøre i framtiden også! Bildene fra stuen din er forresten bare råfine! Man kan tydlig se at dette er en dame som kan sine saker! Klem fra meg.

prinsesselinn sa...

Hei
på deg,
har væørt bortreiset jeg så har ikke fått med meg hele den greien på nib,
men kommer nok til å følge det videre uansett. Liker jo bloggen din kjempegodt og det var en av de aller første jeg oppdaget.
:-)
Ønsker deg en fin fin ukeslutt :-)

Monica sa...

Du fortsetter i alle fall på min bloggrull:) Nydelige bilder fra hjemmet ditt!

Frida sa...

Hej Torunn!
Jag kan bara instämma. Hoppas innerligt att du inte slutar att blogga för jag gillar din blogg. Jag bryr mig inte om vad folk har för stil. Du verkar vara en trevlig person och jag tittar in här för att jag gillar din stil och dina fina kort.
Kram Frida

Min verden sa...

Neimen Torunn da - du må vel være på interiørbloggen! Er det noen som har noe der å gjøre så er det jo deg og jeg vet du har to ektorp ;) Jeg er jo ingen interiørekspert, men jeg synes det er gøy med deg og med andre. Kom tilbake da Torunn :o) Gla'Klem fra Hanne

♥ H@rmoni ♥ sa...

Har ikke vært så aktiv med blogging disse dagene, så jeg fikk ikke med meg alle de anonyme kommentarene på NIB, fordi de var slettet nå. Det er vel et fåtall av interiørbloggene som vider KUN interiør??.. Og som sagt (eller skrevet),det finnes jo mye annet enn ektorp sofa på markedet..
Og det er jo det som er det fine med blogg at hvem som helst kan legge ut hva som helst! Vi finner nok fram til våre favoritter med eller uten NIB..
Keep up the good work! :O)

hobbyentusiast sa...

Ja dette var en spennende blogg å besøke. Jeg har ikke vært inne på NIB, og er derfor ikke satt inn i hva det hovedsaklig dreier seg om, men utfra det du skriver her syns jeg du har et BRA innlegg. Jeg er selv student, og studerer til å bli Interiørkonsulent. Spennende studier. Jeg selv, elsker Hvitt, men også den tunge mørke stilen, så her hjemme er det en god blanding, og syns det mørke bryter med det hvite og motsatt, så det blir en god balanse. Uansett, stå på...du har tydelig peiling på det du skriver og gjør... :) Ha en velsignet uke.

christinasinteriør sa...

Hei!
Ville bare innom for å ønske deg en fin høst dag!
Har ikke fått med meg så mye av dette! Men...Jeg følger deg videre uansett! Har deg på min roll!
Klem!