torsdag 18. september 2008

Inspira.....

Eller rettere sagt Gavehjørnet Inspira.

Dette er en utrolig koselig butikk vi har i sentrum her jeg bor.

050

Butikken eies og drives av to hyggelige jenter som heter Jorunn og Hege.

049

Sist jeg var der var mandag denne uken. The main reason var i forbindelse med den nye oppgave vi har gitt til vg3 elevene. De skal nemlig nå lage cafesone i butikk og vi bruker lokalene til Inspira som utgangspunkt. Jeg handlet nesten ingenting!

Disse serviettringene på bildet over syns jeg bare var helt RÅ, så de ønsker jeg meg masse, masse.

046

Egentlig er jeg dausliten nå og skal forberede meg til jobben i morgen, men men.... Fik bare så lyst til å vise dere disse bildene først :-).

039

I dag har jeg vært på IKEA med både interiørklassen og utstillingsklassen. Vi har sett på miljøer og beskrevet miljøer. Det er lenge siden jeg har sett så mye fint på IKEA som det jeg gjorde i dag gitt. Det ble litt mere handling enn mandag.....

028

Det henger fortsatt litt hvitt igjen etter sommeren i butikken og selv om jeg ikke kan bo i et hvitt hjem selv, koser jeg meg med andre, isnpirerende hvite miljøer.

030

Vi ser en myk overgang til lilla her, en farge det kommer utrolig mye av nå. Og jeg, jeg som er ORANSJE skal definitivt IKKE ha lilla. Det blir faktiks helt kræsj.....

029

.....sier en fargepsykologiteori.... Men det finnes jo så mange sannheter :-).

043

Selv om det er en fryd å holde på i hagen på sommeren, har jeg ingen problemer med å innrømme at jeg liker å pynte opp med den litt mer evigvarende busken også. Synes disse var så fine...

044

Mere oransje :-)

045

037

035

Jeg falt pladask for denne hylla....og dens innhold! Syns det er deilig med litt dype farger nå når høstmørket siger på.

Nå har jeg planer om å ta helg snart..... har spurtet rundt med harelabben i heimen i kveld. Syns det er deilig å komme hjem fra jobb på fredag og huset er i orden (dersom det er mange som rekker å komme hjem før meg, så er huset IKKE iorden...hehe...) og jeg bare kan slenge meg nedpå! Well....får aldri slengt meg nedpå, men tanken på at jeg kanskje kan det, er forlokkende!

036

Med dette ønsker jeg dere alle en hjertelig deilig torsdagskveld!!

Klem Torunn

25 kommentarer:

Therese sa...

Oransje og gult er to farger jeg aldri har hatt noe til overs for. Men jeg tror det kan være fordi mamma og pappa hadde et teppe i de to fargene hengende på veggen i gangen til soverommet mitt. Du vet med typisk 80 talls look som hang der for evig og alltid, virket det som. Nå er det endelig borte, og gult begynner å komme seg opp på listen min. Ikke gult i alle varianter, men en del. Oransje derimot, lar vente på seg. Men lilla, det er en flott farge det *ler* Godt vi er forskjellige. Det hadde blitt kjedelig ellers ;)

Håper du får en fin fredag.

Hespe sa...

Hei Torunn!!
Det var da litt av en lekker butikk å ha innen rekkevidde... Farlig - tror ikke jeg kunne ha gått inn dit, uten å komme ut med noe.... Enig med deg også om at IKEA har masse flott om dagen. Skal snart ha meg en tur igjen :o)

Ha en strålende god helg - kos deg og nyt høsthelgen!!!

Klemmer fra Hildegunn :o)

sologbolig sa...

Flott butikk du viser. Eg hadde eit handlekick her om dagen i ein fin butikk vi har her. Var sliten etter jobb og måtte vente ca ein halvtimes tid på gubben, da skal eg si pengene fekk bein å gå på ...hehe! Måtte feire at eg var ferdig med foreldremøte og fleire individuelle planar og rapportar!! Deilig! Ha ein fin kveld!

Huset på kollen sa...

Hei,

Kjempefine bilder fra en kjempefin butikk! Prøver å få besøkt den hver gang jeg er hos foreldrene mine, og det blir stadig noe med hjem :) Liker godt å kjøpe gaver der også, masse fint til en helt grei penge.

Astrid sa...

Så mykje fint du viser oss:)

Einig med deg at det er godt med litt djupare fargar etterkvart som det vert mørkare og mørkare ute.

Kjekt med slike koselege butikkar, eg kan drøyme meg heilt bort når eg kikar på alt fint som dei har. Og ofte endar eg opp med ting som eg i utgangspunktet ikkje trengde, men som eg på min veg gjennom butikken berre fann ut at eg trengde likevel!

hvorfor ikke... sa...

Hærlig innlegg igjen!
Men du, det der med oransje og lilla??? Det er faktisk mine to yndlingsfarger...og jeg kombinerer dem gjerne...kanskje derfor jeg er som jeg er, hahaha!
God helg til deg!
klem Torunn

GundaM sa...

Jøss, som du har farta rundt og tatt bilder da;0)

Flott innlegg, men nå må jeg stikke før søvnen tar emg her.........

LYKKEBO sa...

Her var det masse fint å se på:)
Hjerte var nydelig..og herlig farge på det:)

Natt hilsen:)

tinemor sa...

Lekkre bilder!!!
Liker litt farger nå mot høsten og vinteren jeg med.
God helg til deg!

Anemone sa...

Jøss så mange fristelser det var der da!!

Kari - My home is my Castle sa...

Oransje er ikke min farge heller, men de dype nydelige høstfargene derimot.... Nydelig !!!

Mange nydelig bilder du viser.. :)

Ha en fin dag

Tone sa...

Hallo min venn!!
Så mye flott da!... - gleder meg til å skru opp eggekurva og sette de små "skravlehønene" jeg kjøpte hos Heidi på hytta. Stua er full av bager og nå har jeg pizzaboller i ovnen, noe å fore unga med når vi skal dra oppover så vi slipper å sponse annenhver shell-stasjon med pølsekjøp. Alle kaker er ferdig, skal bare ha på marsipantrekk på lørdag morgen. Jeg MÅ huske kjevle....har vel ett på hytta men jeg husker ikke hvor bra det er.
Skulle like å vite hvilken farge jeg er -jeg som er så glad i lilla, det er jo ikkke sikkert at jeg ER lilla...?
Når jeg leste hva du er som oransje,så tenker jeg at jeg kan jaggu ikke være langt unna den fargen jeg heller.
ha en riktig god helg da!
Klemfra Tone

Therese sa...

Ser ut som det er en butikk jeg ville brukt laaang tid i !!
Syntes det på bilde nr. 3 var så stilig; den røffe trekassa og de "finslige" lysestakene - flott med slike kontraster.

uff jeg har ikke fått vært på Ikea i høst (det ligger 1 1/2 time unna - liksom ikke bare en formiddagstur) Jeg og en interiør gal venninne planlegger en heldagstur med Verket Interiør, Bolina på Stabekk og Ikea på menyen. Blir nok moro ;o) og dyrt...

Håper du får anledning til å slenge deg i en godstol og slappe av i dag. La rot og støv bare bli (det stikker jo ikke av) :o)

Det ligger en utfordring til deg hos meg som du kan ta hvis du har tid og lyst, ha en fin fredag.
klem

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-) Mye fint i den butikken ja :-) Spennende å finne ut hva slags farge man er da :-) Har hørt at jeg er lilla men hvordan man fant ut det aner jeg ikke :-) Hvordan finner man det ut egentlig? Ha en fin helg :-)

. sa...

Heisann!! Så heldig du er som kan få lov å oppdage alt det fine du viser her i arbeidstiden din:)) Jeg visste ikke at du var lærer er det på en interiør skole eller noe!! Hvis du er lærer så er elevene dine heldige som har en slik frisk og humør lærer!! Du viser så masse fint her i innlegget ditt kunne tenkt meg masse her jeg!!!
ha en flott helg
klem fra Gamlå

hvorfor ikke... sa...

Kjempespennende, det der med farger. Virker mer troverdig når det er litt innviklet...for vi er jo litt sammensatt vi mennesker...
god helg med deg, også;)

Nikoline sa...

Dette var jo ein kjekk nærbutikk..
SÅÅ masse fint..
Neste veke er planen at eg skal på ikea ein tur,og håpar at det vert realisert! Planen var også 2 veker ferie frå mandag,det har kokt ned til 4 dagar og så får me sjå kor tid det resterande av vinterferien kan takast.. No har me i alle fall fått plass til bestefar på 93 på sjukeheimen i 3 veker så me kan sova om natta.Puhh...
Vart så "oppi det" når du skreiv det var mykje fint på ikea for tida,så eg skal absolutt prøva å få den turplanen på plass!Gler meg!
Dessuten kjem det nytt "Vakre hjem og interiør" i dag også.. endå ein ting og gle seg til!
Trur me vert sittande med nasa nedi interiørblad heile helga du og eg :0))
Ha ei strålande helg,Torunn!

Monica sa...

Her var det mye lekkert! Rart det der med farger. Jeg syns det er kjempefint med såkalt hvit stil, men innså ganske fort at det ikke er helt meg likevel. Jeg har spesielt to farger jeg alltid kommer tilbake til, og det er lindegrønt om våren og rustoransje om høsten. Har bl.a. et rustoransje service fra Kari Trestakk. Det kombinert med levende lys, gir en veldig koselig stemning om høsten:)

God helg!

Viola sa...

Hej Torunn, vill bara säga ha en skön helg, är på ledighet i södra Sverige hos min syster och har det så skönt, härligt med lite ledigt, besöker massor av loppisar, klem VIOLA

liven sa...

Så flotte bilder!!
Høres ut som du har fått deg en kjekk jobb ja:o)

Ha en fin helg:o)

Line sa...

Her var det mykje flott å sjå på...Og mykje ein kunne ha tenkt seg...
Eg er eldig glad i haustfargar, synst det vert så lunt og koselig!!
Stova var tidlegare mlt i rust, og eg var VEELDIG glad i den fargen, men når vi måtte til med ny maling var det husbonden som vann, og dermed blei det lyse veggar...
Angrar ikkje på det da, for då er det lettare å skifte ut og kombinere med andre fargar i det øvrige interøret;)
Ynskjer deg ei flott helg!!

Vita-hjärtan sa...

Vilken mysig blogg du har med många fina bilder.

Trevlig helg/Evelina

Frida sa...

Vilka fina saker du visar. Önskar dig med en trevlig helg!
Kram Frida

Frida sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

orange og lilla er da fint - elsker selv lilla, men tør ikke helt orange, men mener nå helt klart at de to kan kombineres!!!!