lørdag 13. september 2008

For en dag!!

I dag har jeg avsluttet helvettesuka! At jeg har en ny en i vente om 1,5 døgn skal jeg ikke bry dere med i kveld :-). Punktum for uka har jeg satt med brask og bram.

Først av alt vil jeg nå få sende en STOR TAKK til Therese, Gamlå, Episoder og sist men ikke minst Molly for alle de flotte og hyggelige awardene dere har gitt meg i løpet av uka! JA, jeg har vært inne og registrert det, men NEI, jeg har ikke fått takket dere! Men det gjør jeg altså nå, i beste rødvinsstund på lørdag kveld... Blir helt imponert over at dere i det heletatt gidder å kikke inn hos meg når jeg er så lite "på nett" sjæl.

017

Og så dere; I dag har jeg fått en PIF-gave i posten! Hentelappen har ligget i skuffen noen dager, men i dag fikk jeg altså hentet pakken!

Det er Denne jenta som har sendt meg gaven og hun har laget den selv!

018

019

Sjekk for en fantastisk flott pute!

020

022

Fantastisk flotte farger som tiltaler meg veeldig og nedenfor ser dere hvor fint den sklir inn i sofaen min. Lysene i forgrunnen på det ene bildet skulle man tro var kjøpt etter puta, men nei; de kom min kjære hjem med i går!!

024 045

Tusen, tusen takk Hilde!

Tone, Hanne og jeg hadde planlagt et bloggtreff i dag. Tanken var å dra på shoppingtur til Bryggerhuset. Det gjorde vi også, men første stopp ble frokost her hos meg! Tone og Hanne er kjekke jenter og ettersom jeg ikke er så snartenkt selv, så inviterte de like godt seg selv til frokost! Sånn liker jeg!!

049

De hadde med seg denne lekre knaggen til meg.

Og hva er vel mer naturlig enn å stå opp før man skal på frokost å koke eplemos?? Dere har vel alle gjort det en gang? Ikke det nei.....hmmm, nei...ikke jeg heller. Men Tone gjør det! Hun er vel den største energibunten jeg noen gang har møtt.

054 058

Videre hadde de meg seg denne knallfine tavlehøna! Det er en gave fra Nederland og en koselig jente som heter Janecke (Thank you very much Janecke. The hen has already got a place in my kitchen! I`ve been together with Hanne and Tone today...). Hun var på besøk hos Hanne i sommer og hadde til og med en gave med til Tone og meg! Sjekk bloggen hennes! Den er vel verdt et besøk.

047 050

Etter litt (litt er forresten et ukjent begrep sammen disse damene) kakling kom vi oss da endelig oppover til Bryggerhuset.

025

Dette fantastiske synet møtte oss. Omgivelsene kunne ikke vært vakrere! Stor, flott gård på landet som badet i høstsol og årstidens nydelige farger.

026

029

Får man ikke lyst til å gå inn her, så er det i allefall ikke Heidi`s feil.

042

Det er bare SÅ sjarmerende og vakkert!

034

Litt av vareutvalget fra butikken. Jeg venter også spent på høstnyheten fra Greengate. Jeg kommer GARANTERT tilbake når de er ankommet, Heidi :-)

035

037

Vi fikk til og med servert te og kaker!

040

Får DU lyst til å gå inn her eller??

051

Litt handel ble det også :-) (surprise). Dette skiltet tenkte jeg å ha på døra til badet (sikkert surprise nr 2)

052

062061

Hjertene skal få plass i kjøkkenvinduet, knottene på skatollet i biblioteket. Etasjefatet kjøpte jeg også.....

Godt å ha litt nyinnkjøp å glede seg over. Hjemturen ble litt i overkant masete. Skulle direkte til Skiptvedt å hente min håpefulle sønn som har vært på sonetrening. Fikk med meg siste kampen de spilte og hjemover hadde jeg 6 illeluktende, hormonbomber i bilen (12 år gamle gutter som alle er medlem av "kjekk-og-grei-klubben"). Plutselig hørte jeg en VELDIG rar lyd i bilen. Kjerring bak rattet som jeg er, ble jeg litt engstelig. Ut å sjekke; fant jeg noe galt? Nei.

Da kjører vi videre , men lyden blir bare værre og værre.... F..... tenker jeg, JEG HAR PUNKTERT!! Nå har jeg kjørt bil i over 20 år (herregud...SÅ lenge, hvor gammel er jeg egentlig??) men ALDRI punktert!

Jeg kjører forholdsvis ny bil og etter hva jeg har skjønt er det ikke IN med reservehjul i nye bilder. F..n å! Er det noe av dere som har prøvd å "lappe" et punktert dekk med detta systemet som skal erstatte reservedekket? Milde måne! JA til å få tilbake reservedekket spør du meg!

Så var det å ringe Viking da! Møtte en gubbe som nok hadde tenkt å bruke lørdagsettermiddagen på noe annet enn et kjerringhåpløst tilfelle som sto forlatt i veikanten gitt! Jeg dro på meg mitt mest sjarmerende smil og prøvde å prate litt i det minste.... djisus!

064

Det var godt å komme hjem (så jeg kunne lage middag, skifte på senger, vaske bort bengalakk som den andre 12 åringen hadde malt rommet sitt med og som selvfølgelig ikke lot seg vaske bort, vaske sure fotballstrømper, ta imot overnattingsgjester osv, osv...) skal jeg si dere.

GOD lørdagskveld! Nyt roen og kanskje noe godt i glasset, lev i nuet og sett pris på naboen! (?)

Klem Torunn

ps....det hører med til bilturhistorien at min kjære kom å hjalp meg! Selvfølgelig gjorde han det! Dessuten tok han med seg alle gutta i varebilen hjem. Veldig ulovlig, men veldig populært hos hormonbombene!

24 kommentarer:

Dagny sa...

Hi-hi, hmpf... stor latter, men sikkert ikkje gøy akkurat der og da. Men til god underholdning for oss andre!
Ligg ein award til deg hos meg. Mogleg du har den frå før, men....

Ha ein fin kveld!

liven sa...

Uffa meg da!!
Men dagen startet jo fint høres det ut som!!
Den puten skled jo rett inn og var skikkelig flott hos deg!!
Fine ting du hadde kjøpt deg......etasjefat står høyt på ønskelisten:o)
Nå håper jeg du slapper av etter en travel uke og en punktert slutt på handleturen:o)

Livet er heeerlig sa...

Fikk SÅ lyst å stikke innom butikken, synd jeg ikke bor i nærheten :)
Ha en riktig så god helg!!!
*Siv*

home 4us sa...

Haha, huff for en opplevelse:)

Mye lekkert du viser frem her. Kunne tenke meg en tur i den butikken ja.
Ha en fin kveld:)

Tulip sa...

Hmm..en hektisk dag med andre ord! Godt det gikk bra og dere kom dere vel hjem!
(Visste faktisk ikke at nye biler IKKE har reservehjul!) Rare greier!

Skjønner godt du nyter et glass vin i kveld. Det er deg vel fortjent!

God helg!

Solstad sa...

Du fikk iallefall en god start og slutt på dagen da:)
Den butikken ser virkelig flott ut ja. ....og flott pute du fikk !
Ha en god søndag!

Tone sa...

Hei du fantastiske!
Siden jeg deltok på store deler av dagen din, vet jeg at du har hatt det LITT koselig i alle fall!! haha! Stakkars deg med den bilen!! Og jeg glemmer ikke uttrykket ditt da du kom ned trappa med bengalakk-boksen...
Du har det SÅ koselig hjemme, og jeg viste at det så sånn ut!
Takk for deilige foccacia til frokost - og takk for samværet!
Damer som dere gjør dagene mine lysere kan jeg bare si - og jeg innrømmer mer og mer at jeg TRENGTE DET.
Jeg har hatt overnattingsgjester så nå må jeg slenge noen Hatting i ovnen til frokost...
Ha en flott dag min venn!!

monique sa...

What a gorgious gift you received!
And those decorations and shop are great!
Have a lovely sunday.

Monica sa...

Den butikken kunne jeg godt ha tenkt meg å besøke, ja! Høres ut som om du har hatt en hektisk dag, men mye moro også:)

Viola sa...

HEJSAN, VILKA VACKRA BILDER JAG FÅR SE IDAG, UNDERBAR KUDDE OCH VILKEN TREVLIG BUTIK DU HAR, LYCKA TILL MED DEN, FRÅN DEN SVENSKA BLOGGISVÄN VIOLA SOM OXÅ ÄR BUTIKSÄGARE, KRAMAR

tinemor sa...

Ja, ja.
Ikke noe gøy å puntere.
Høy aktivietet og energi har du da.
Ikke kjedelig her i gården nei.
Mye lekkert du fikk i deg og gavene.
Ha en fin og hektisk uke!

sologbolig sa...

Ja, her var litt av hvert å lesa ....Dagen din begynte nå flott iallfall. Den butikken såg jammen meg koselig ut. Noe av det mest irriterande som fins er jo når det er eit aller anna feil på bilen ... og eg veit ingen ting om bil, anna enn å kjøra den ! - men det er jo det bilen er til for ??? Ha ein fin søndag da!

Huset i skogen sa...

Beklager at jeg lo litt når jeg leste dette hihi..men dagen her i huset har vært pyton med tre overaktive, kranglete og høylytte barn, så det var litt godt å lese at flere har opplevd kaos i helga!
Punktering har jeg erfaring med, men heldigvis har jeg punktert like ved hjemmet så jeg har kunnet kjørt hjem for å skifte dekk. Hvis ikke hadde jeg vel måttet gjort som deg!
Ha en fortsatt fin søndag (det som er igjen av den)

Frida sa...

Hej Torunn!
Verkar som ni har haft en trevlig dag! Vilken fin kudde du fick med posten,
Hoppas du får en trevlig vecka!
Kram Frida

Min verden sa...

Først: takk for gjestfriheten og frokosten og det var IKKE meg - men Tone som forslo frokost. Jeg ville ikke i min innerste fantasi foreslått noe lignende - aldri ;) Det var både hyggelig og godt når jeg først kom! La det være sagt. Jeg er veldig lei meg for at dagen sluttet som den gjorde! Uansett, tusen takk for en veldig hyggelig dag og ha en bedre uke. Hva gjør du med bengalacken? Klem Hanne

Anitas hus sa...

Litt av en dag! He he, livet blir aldri kjedelig, bare litt vel hektisk til tider;)
Nydelig pute du hadde fått i gave, passet jo så godt inn hos deg.
Ser ut til at dere hadde en hyggelig dag med frokost og shopping, masse lekkert! Og nei, jeg har aldri stått opp om morran og lagd eplemost og det er det nok ingen som kommer til å oppleve at jeg gjør heller. Tar av meg hatten for slike damer:)
Ha en flott uke!
Klem:O)

Heidi sa...

Hei Torunn!

Takk for sååå koselig besøk i går og for hyggelige ord på bloggen din:O). Ikke bare tre, men fire skikkelig herlige damer. Du skal vite at det ikke er hver lørdag at det kommmer så hyggelig besøk i Bryggerhuset;O), selv om kundene mine stort sett er veldig allrighte.

Ja, oppdaget flaske-lanternen din etter at dere hadde dratt, men for sent. Beklager, det var min feil, glemte den rett og slett. Har kvitteringen oppe i B.H, men tror ikke jeg slo den inn en gang. Skal sjekke. Er stadig vekk i Mysen (unger hit og dit veit du..;O))så jeg kan godt komme innom med den om du vil??? Ikke no problem det assa :O)

Men du, punktering som avslutting på dagen...isj da.. Dagen begynte (ja nesten da..) med bengalakk-katastrofe og ender med punktering. Ikke bra, stakkars deg. Vet hvor frustrerende sånne "bil-greier" som ikke funker kan være. Jeg hadde vært heeelt lost og sikkert stått der enda...
Og den bengalakken - tenker på det enda og får nesten åndenød ;O)
Godt å vite at du kosa deg sånn midt i mellon disse "begivenhetene " da, og med et gass vin i gårkveld. Det fortjente du :O)
Ha en fin ny - og travel- uke.

Klem Heidi

:-)

johanne`s rom sa...

Ja på bryggerhuset så det kjempekoselig ut. Men du verden for en avslutning på turen og dagen, blir sliten bare jeg leser om det. Men stå på, plutselig er de voksne og trenger ikke hjelp mer og det er litt rart det også. Ha en hyggelig "full fart" dag.

MOLLY sa...

hahahahahahaah...ikke rart du har vært fraværende:)) Jeg hadde vel sittet i veikanten ennå, og drukket en kasse med vin, mens jeg studeret nøye de fine tingene jeg hadde kjøpt meg...hahaha;)

Bryggerhuset var jo fantastisk, og jeg hadde jammen spurt om jeg kunne få komme inn i storstua også...hehe;)

Nå skal det langes inn på fårikål, som jeg ikke har spsit på mange ååååår....
kjekt med besøk gitt som lager middag, mesn jeg blogger...haha:)
Og jeg setter pris på nabo'n;)

Heidi sa...

Innom igjen for å si at det ligger en award til deg inne på bloggen min :O)

See U !

:-)

Nikoline sa...

Dette var eit spennande innlegg!! Måtte lesa det 3 gonger for å få med meg alt som skjer deg.. Det vart både latter og tårer (nesten i alle fall)...
Men så flott start på ei helg då!
Etter slik veke som du har hatt,synes det vel fortjent med ein kose-lørdag,skulle berre ha enda litt bedre også.
Nydeleg gave du har fått.Men du, kva er ei PIF-gave?? (fersking her...)
Og eg skulle GJERNE blitt med til Bryggerhuset!!!
Så lurar eg på om du veit kvar dei knaggane du fekk er kjøpt?
Ha ei god (om enn travel)veke!

Janneke sa...

Hi Torunn,
What a surprise to see my chicken in your kitchen :))
Glad you likes it.
Greetings, Janneke.

Mia sa...

Ny helvetes uke igjen... huh! Håper du overlever denne også. Koselig med bloggtreff, og mindre koselig med punktering... Men når enden er god er allting godt, eller...

Min verden sa...

Bare lurte på hvordan det gikk med Bengalakken ;) Ha en fortsatt fin uke. Hanne