mandag 30. mars 2009

Ny uke, nye muligheter

Fordi jeg har byttet fridag denne uken (normalt fri onsdager, men denne onsdag skal vi likevel ha planleggingsdag på ettermiddagen, så da kan jeg like gjerne jobbe hele dagen) og starter uka med fri, har jeg kunnet ta det med ro nå på morgenen. Det er deilig!

DSCN6232 DSCN6235

DSCN6236 DSCN6237

Går ellers inn i en travel uke, med både oppussing, mye kveldsaktivitet og ellers alt som hører med i mitt liv som dobbeltarbeidene :-).

Det skrider fremover med bølgeteppe også. Det går ikke superfort, men det er supermoro å lage! Håper på en skikkelig innsats i påsken, så vi kan få gleden av dette pleddet hele utesesongen (som fortsatt ikke har startet her hos oss).

Bloggeaktiviteten blir kanskje ikke så heftig denne uka, men jeg håper i det minste å komme tilbake med en titt inn på Frida`s rom.

Ha en deilig uke alle sammen!

Klem Torunn

25 kommentarer:

MOLLY sa...

Hello SUNSHINE:)
Liker IKKE at du spiser så sundt, når jeg er på vei å smøre min frokost med peanøttsmør! Og ikke liker jeg at du er så forbaska flink med dette teppet, for mine håndarbeis målsettinger for 2009, har ennå ikke tredt i kraft av noen form for øvelse...hah!
Ellers håper jeg du får en kanonhyggelig mandag:)
PS! Hvordan går det med spa oppholdet mitt???

i et lite rødt hus sa...

Teppet ser kjempe fint ut. Nyt fridagen, og ha en god prosjektuke:)
P.s. hva er hemligheten med de fine store bildene på bloggen din?

MOLLY sa...

OG egentlig kan jeg grammatikk, jeg bare gidder ikke...

liven sa...

God morgen Torunn:o)
Deilig å starte uken med fridag.....det gjør jeg hver uke:o)
Så flink du er med strikkingen da.....herlige farger!!
Jeg har jo store ambisjoner om å strikke teppe også......garnet ble kjøpt i februar.....
kanskje i påsken da:o)
Ha en fin dag....og jeg gleder meg til å se Fridas rom:o)

MOLLY sa...

PÅ VENT???? Og jeg som var klar for å meske meg med Hagen, Mille, Celine og resten av gjengen...sukk og stønn! Forresten tror du de drikker ssjablais? Nei, tenker de drikker Chabliiiiiizzz og farris...

Elins tittskåp sa...

Skönt att kunna äta frukost i lugn och ro och njuta av morgonen, vilken härlig och färgglad filt du virkar. Och vilka härliga presenter du fick på din födelsedag, jag har själv läst Linda Olsson bok och jag tyckte väldigt mycket om den. Kramar och ha en bra vecka trots mycket arbete. Birgitta

Nikoline sa...

Herligheten så masse flotte gaver på ein heilt vanleg bursdag,då.... Skulle tru det var i år du fyller 4.. unnskyld.. 30! Kunne godt tenkt meg alt saman,eg..
Så deilig med fridag og doven morgon! Og det teppet vert fabelaktig! Prøvde å få til det mønsteret der for å laga ei pute,men gav opp til slutt... det vart laaaangt frå bølger skal eg sei deg! Men det må vel bli frykteleg tungt å sitta med etterkvart,eit slikt stort teppe??
Nyt dagen og ha ei god veke! Og så gler eg meg veeeeldig til ein titt på oppussinga!!

Tone sa...

Good morning sunshine!!
Det er egentlig fint at det ikek er knallvær i dag, så får du gjort noe inne mens du er hjemme...hehe..
Så fint som det var i går!!!

Jeg er så misunnelig på deg som kan hekle sånn - og det skal du lære meg, basta.
fikk så dårlig samvittighet når jeg ser at du er så kreativ, vet du hva jeg fant i går...en påskeduk jeg skulle brodere ferdig i vinter - det gikk ikke helt bra eller.........har bare sydd borden rundt.......kult. Men jeg har tre andre selvbroderte løpere med kyllinger på på hytta da, så så veldig lite kreativ er jeg vel ikke når jeg tenker meg om (selvtrøst)

Nyt dagen da - kos deg og mal og gjør alt du vil (og det en mamma må...) - klem fra meg!

Astrid sa...

Nei, nå tror jeg at jeg detter av stolen her jeg sitter.... Er verden virkelig så liten? At du er Torunn, som jeg har sms'et med - men som jeg ikke har vist at er samme person som legger igjen så hyggelige kommentarer på bloggen min og som har så fin blogg selv? Utrolig morsomt! Faktisk så morsomt at jeg nesten tror vi må spørre om du kan hjelpe oss med kjøkkenet likevel, enda vi egentlig bestemte oss for at vi ikke har råd. Men ut fra innlegget ditt her, så har du kanskje ikke akkurat flust med tid?

Nei, dette var moro!!! :)

Astrid sa...

Forresten - det serviset var kjempesøtt! Og det teppet så både utrolig fint ut og det så ut som det var ganske greit å hekle (mønstermessig altså) - kanskje du vil dele oppskriften? :)

Christel - Bakketun sa...

Så godt å starte uka med en fridag da :) Nyt den!

Klem

Viola sa...

Vad härligt med en ledig måndag, det skulle jag vilja ha...hoppas du har myst nu ordentligt av din lediga dag och du det täcket får du gärna sända sedan till mig, vilka underara färger ihop, man blir så glad utav det, KLEM

Farmendamen sa...

Hei du bymenneske:-)
Det var da noen veeeldig tynne skiver da Torunn..he he..
Så nydelig teppe ditt blir..kan jeg finne oppskriften noen steder??
Mor til valpene har det fint nå og er kommet seg veldig, vi skal på kontroll den 7 april..og jeg regner med at alt er bra..det virker sånn ihvertfall.
Hilsen Lisemette på Farmen på landet.

Jannicke sa...

...nyt frdagen videre,
og ha en riktig så fin uke.

Klem fra J.

Malin sa...

haha, hvm svitsher ikke melloom joggedress og pene klær:)
Er nok de fleste!

Så flott teppe du lager!!

Skulle ønske jeg å kunne strikke..

Klem Malin

marie sa...

Lenge siden jeg hadde vært på besøk nå. Nydelig teppe du lager. Nesten så jeg angrer på at jeg har startet på et i oldemorsruter.

Guttemamma sa...

Fantastisk teppe, Torunn!!! Jeg tenker også å ta et heklejafs i påsken....Ha en fin uke så lenge!
Klem fra Anette

Hulda sa...

Glad i GreenGate, som jeg er, var dette et innlegg i min smak. :) Jeg falt særlig for det første bilde, nydelig vinkling på det! Så flott teppe du er i gang med også.

hvorfor ikke... sa...

Syntes det går unna i racerfart, jeg Torunn, og kjempelekkert blir det!!!!!!!!!!

Kerstin sa...

Så deilig å starte uken med fri da... og teppe ditt det vokser raskt..og kjempefint blir detO=)

Klem ;O=)

Monica sa...

Deilig med slike rolige morgener:) Jeg har to fridager nå, og i dag har jeg møtt en venninne som jeg ikke har sett på et halvt år. Praten gikk, og plutselig var det gått mange timer:)Kjempekoselig! I morgen er det noe helt annet som står for tur, nemlig Plantasjen;D

Husk å kos deg litt i uka som kommer også da, ikke bare stress... Teppet blir forresten nydelig! Klem

Mia sa...

Jeg glemte jo helt å kommentere det herlige teppet du har begynt på sist jeg var innom! Så koselig at du her blitt inspirert av "yours truly" sitt teppe! Og så fint som det blir... og så langt som du har kommet allerede... og så nydelig som det passer til dine herlige Green Gate kopper og skål. Og hvor har du kjøpt garn hen... hos Lille Martine i Slitu, eller...? Jeg synes ikke det er lett å finne bra garnbutikker i nærheten, jeg. Kos deg med teppet og med resten av arbeidsuken, nå som du har "brukt opp" fridagen din alt... hihii.

Anonym sa...

Oh Torunn, you are really good in crocheting !! I would love to learn to make that "ripple" design :) And the colours are great, matching with your plates, mugs etc. :))
What is it going to be, a pillowcover or a blanket ?
Groetjes, Janneke.

Hege sa...

Flott bølgeteppe du hekler. Har heklet slike baby tepper det er kjempe moro å hekle. Det blir fint å ha ute på lange sommerkvelder.
Ha ei fin uke
Klem HEge

åsemor sa...

Gratulerer med vell overstått bursdag, hurra ,hurra, hurra ;)

Enig med du alle dager som kan feires må feires, ikke så ofte en får sjangsen til å være hovedpersonen med mann og barn.

Ha ei fortsatt fin uke ;)