lørdag 21. mars 2009

Et voldsomt solskinnsinnlegg....

 DSCN6110 DSCN6108

......blir det nok ikke dette her.... (sorry Liven :-)). Meterologisk institutt blir nok ikke alltid helt enig med seg selv. Den lovte sola sliter med angst i dag tror jeg..... den viser seg i allefall ikke helt som lovet. MEN, det er deilig ute for det!

På bildet over til venstre kan dere skimte mine snøklokker! HURRA!! Det ER virkelig håp om at snøen skal forsvinne. Dette er det eneste vi ser til blomsterbed foreløpig og det er bare helt utrolig hvor villige disse blomstene er til å komme!

DSCN6106

Jeg er ganske hardfør selv også og nyter våren ute, selv om det ikke er så innmarig varmt. Min kjære svigerinne har vært på formiddagskaffe som ble inntatt på platten. Med saueskinnsfell og pledd går det så bra så :-)

Jeg har kjøpt nye Jeanne`darc Living i dag og har tenkt å bli sittende i stolen ute til fingrene er så stivfrosne at det ikke går mere. Det er spådd at kong vinter kommer og hilser på til uken igjen, så her får vi prisen våren når vi kan!

DSCN6096

Ønsker dere alle en deilig lørdag. Kanskje med litt god mat og drikke? Oliven og basilikumpaien som stod i siste Vakre Hjem kan anbefales. Jeg lagde den i går og vi syns begge den var driiiitgod :-). Og dere.....chablis til!

DSCN6100

Som dere ser, er vi ikke helt enige om hvilke glass man bør drikke av. Jeg foretrekker store, romslige glass både til hvitt og rødt. Jåleri vil kanskje noen si, men en opplevelse av smak velger jeg å kalle det....eller noe sånt.

Nyyyt helgen kjære venner!

 

Klem Torunn

28 kommentarer:

Viola sa...

Hallå Torunn, här har vi sol och 13 gr varmt idag, och visst blir det god mat , redan till lunch, hos oss blir det premiär med sill, gräslök, gräddfil och potatis i glashuset, med gott dricka till, bäst att passa på att njuta för vintern kommer tillbaks imorgon, så trist,

önskar dig en skön helg och njut! Såg receptet i tidningen och då ska jag oxå pröva det för du tycktee ju att den smakade så himmelskt, föredrar gott kallt vin till, gärna chablie...KLEMMER

Jannicke sa...

..ja, viktig å nyte den våren vi har!
Likte ikke helt at Kong Vinter har meldt sin ankomst..
Her i Bergen er det også meldt kaldere til uken..
Flotte bilder!
Jeg la merke til paien i Vakre Hjem..
Må prøve den en dag!
Og jeg er på samme måte som deg når det gjelder vinglass :
Liker store glass til både rød og hvit..
Og Chablis. Mmmm, en ener!!
God lørdag!

naturglede sa...

Synes solskinnet strålte helt hit av det innlegget ditt jeg. Men det er vel du som stråler da, om sola ikke gjør det. Alltid koselig å titte inn her.Nyt våren:)

MOLLY sa...

Enig med glassvalget, både rød og hvit bør drikkes av store åpne glass!
I tillegg er de mer stødig, og man kan derfor drikke flere glass...

Det bildet mat og diverse er ikke helt bra for sultne mager...sukk! Det så herlig ut. Nå er det off to work;)
Sjallabais!

Josefine sa...

Så heldig du er som har fått det bladet i hus! Herlige bilder fra hagen din... den muggen med hjerter var såå søt!

Den paien skal jeg prøve. Høres god ut. I kveld skal jeg lage bruschetta med parmesan topping...veldig godt. Deretter skal vi ha kyllingfile med snøfrisk inni og parmaskinke rundt...kjempegodt og enkelt:)

Ønsker deg en flott lørdagskveld, klem

MonaLisa sa...

Hei på you! Ja det fårn si... synes nå du virker optimistisk om ikke annet! Sola og vår kommer, det lover jeg deg!!! I dag fikk jeg endelig laget ett innlegg med bilder av den nye leil. min. Ting tar tid for å si det sånn:) Sender over litt sol & varme til deg jeg!! klem og god helg

Anitas hus sa...

Bare for å erte deg litt, så kan jeg skryte av knall vær med sol fra blå himmel, fuglekvitter og vann som renner fra takene, yes, snøen er i ferd med å smelte (selv om det er over en halv meter igjen på plen, haha)... Har nettopp vært å godt tur med hunden langs sjøen og det var helt nydelig, det satt folk over alt og grillet pølser og koste seg. Noen satt faktisk å nøt den første utepilsen i friluften også;)
Nei, nå har jeg ertet deg nok;) Sender deg noen solstråler istedet jeg så håper jeg de varmer!
Helt enig i glass valget. Har ei venninne som MÅ drikke vin av stettglass eller så lar hun vær. Når vi er på f.eks. hyttetur har hun med seg eget stettglass mens vi andre klarer oss fint med melkeglass, hehe...
Ha en fin helg Torunn, vi får krysse fingrene for at kongvinter holder seg borte!
Klem fra Anita:O)

liven sa...

Heisann torunn:o)
Hadde gjerne blitt veldig misunnelig om jeg så at det var sol hos dere:o)
Kjempekoselig uansett hos deg i kroken din.....og der kunne jeg gjerne sittet!!
Har bare såvidt bladd i Vakre Hjem....så denne oppskriften har jeg ikke fått med meg!
Så veldig godt ut dette:o)
Du har så koselige gamle kjøkkenhåndklær du Torunn!
Har endelig funnet et som jeg venter i posten:o)
Ha en fin kveld og kos deg med god mat og Chablis i glasset!! Jeg tror jeg må smake den som så mange skryter av.......og glasset er viktig ja!!
Helt enig:o)

Hespe sa...

Hei kjære venn..
Er nok ikke bare du som ventet på solen i dag - det litt irriterende er at NÅ, når solen har gått ned, da er himmelen blå og fin.... Vel, i morgen kanskje..!!

Uansett var det noen fantastisk bilder du har tatt - skikkelig herlige, og jeg fikk definitivt vårfølelse.

Ha en herlig helg videre!

Stor klem fra Hildegunn

Kerstin sa...

Ja det var nok mange steder solen glimtet med sitt fravær i dag.Kjedelig når planene var klare ...men sånn er det. jammen har dere kost dere ute da... Paien skal jeg prøve..den høres veldig god ut..
Flotte bilder du viser oss... Nyt lørdagen klem Kerstin

sologbolig sa...

Du får jo til sonne flotte bilder sjøl om det ikkje er sol. Vi har hatt ein nydelig dag i dag, hagearbeid og den første utepilsen er drukket .... deilig ! Helt enig med deg ang. glass. Eg bruker også å ta med meg orntlige stetteglass når eg drar på ferie...... vin i plastglass er ikkje noe særlig! Vennene mine ler litt av meg der ! Ha ein fin lørdagskveld med god mat og drikke !

Nikoline sa...

Det er ikkje så nøye med fasong og størrelse (på glasa altså....)berre det IKKJE er i plast (snakkar fremdeles om glasa...)
Så godt at du endeleg har fått eit lite vårtegn i hagen! Nyt både det og lørdagskvelden :0)

Guttemamma sa...

Herlig innlegg i beste Torunn-stil!! Fikk bladet i dag jeg og, skal kose meg med det senere i kveld! Den paien skal jeg jammen prøve, så lei av alltid å lage det samme....nyt din chablis!!
Lørdagsklem

Christel - Bakketun sa...

Man får nyte det lille som er av vår for tiden. Her har det regnet stort sett i hele dag :( Men det positive med det er at snøen forsvinner :)

Ha en fortsatt fin helg!
Klem

BEA sa...

Tror faktisk sola sliter på alle breddegrader... vi ble også lovet sol ut uka men, i dag var det iskladt og overskyet..

Ser nå ut som du har koset deg uansett.. nydelig med de sauskinnene..

Paien har jeg ikke pr'vd men det skal jeg nok.. og du.. på de sydligere breddegrader vet de også å sette pris på vin i store, åpne glass:o))

Ha en riktig god helg og kos dæ masse. klem fra mæ

Linda sa...

Så utrolig vakre bilder du viser :)
Jeg fikk virkelig vårstemning bare av å se på dem!
Deilig med helg, nyt den i fulle drag :o)

Klem Linda

Anemone sa...

Deilige bilder inne hos deg som vanlig Torunn. her finner jeg da inspirasjon mer enn i JD magasinet faktisk, det første ekemplet ble litt vel mye blonder for meg faktisk, men greit at vi er litt forskjellige vel :-)

Dårig vær her også om det er noen trøst, men når sola endelig kommer frem om dagen nå kjenner man jo at den har blitt sterkere, og DET er vi jo så glade for. Det gjelder bare å nyte hver eneste dag, for vips er det jo full sommer over oss jo.

Fin fin helg videre til deg, kos deg med magasin, mat og vin, helgen er jo til for rekreasjon.

Marie sa...

Du prisar våren du også ser eg :)

Nydelege bilde!

God helg!

Gamlå sa...

Hei hei

Hos deg var det fint med masse fine bilder!!

Våren er kommet for fult hos meg, idag måtte vi klippe plenen, tror det eller ei men det er sant, irriterer meg at jeg ikke tok bilde, for da hadde jeg nok hatt noe å blogge om. leeeeeeeeeeeeeer

Ok, det er herlig med blogg pause, slippe å legge inn innlegg og heller bruke tiden og tiite innom blogger jeg liker ( som bla. din) og bare kose meg

Tror jeg ender med det jeg. leeeeeeeeeeeeer.

Ok ,tror ikke jeg klarer det, men vi får se!!


Ha en flott lørdagskveld da det er en time igjen av den:).

klem fra Gamlå

Japsee sa...

Virkelig flotte bilder du viser her. Pai er kjempe godt, vi lager dette med jevne mellomrom. Jeg kan ikke si jeg la merke til denne oppskriften i bladet, men da kan jeg kanskje titte en gang til. For dette hørtes godt ut. Håper du har hatt en strålende helg. klem fra meg

Tone sa...

Ut i skogen opp i trærne for oss gærne, sier nå jeg!!
digger veranda og tekopp - fuglene som kvitrer og klærne som endelig svaier på snora si...!

Litt laber dame her i dag.... - men sola som skinte i går er kanskej i Mysen, for her er den ikke....jaja, da har jeg gitt den til deg - værsågod...
tone

Ragnhild Furulund sa...

Hei Torunn
Så koselig du har det! Mugge med hjerter på... den var utrolig fin. Kos deg videre i skinnfellen, nå kommer sola;)

Min Verden Hanne sa...

Jeg liker også de store glassene - til alt :) Nydelig Torunn. Her er sol, så nå skal jeg og gemalen ut en tur i solskinnet. Må hente bilen etter ABBA festen igår. Bra fest, med mange veldig fine kostymer... Ha det deilig! H.

Dagny sa...

Den paioppskrifta har gått meg hus forbi, må stupe inn i bladet og lese, igjen!
Skal mekke kjedelege fiskekaker... sikkert ingen som ropar hurra, men shit au! Raskt går det i alle fall :-D

Ha ein fin søndag.

manon 21 sa...

miam!!!!


manon

hvorfor ikke... sa...

Med stemningsbildene dine ble dette jammen meg et "solskinns" bidrag....likevel!
Jeg tror jeg må få meg nytt kamera...bildene blir ikke bra i mørketida, men nå går vi jo lysere tider i møte;)
God søndagskveld;)

åsemor sa...

Enig med deg Torunn, jeg drikker også helst vin av store rommelig glass,syns absolutt den smaker best da.
Den paien tror jeg jammen jeg må prøve, hmmm i påska kanskje. På jobben blir det mer enn nok matlaging fremover, påsken står for tur og det meste må være unnagjort i god tid.

Kos deg med det som er igjen av søndagen, klem Åse.

MonaLisa sa...

sender du meg adr din, så skal du få tilsendt trøstepremien til uka! klem mona: monsko@live.no