søndag 29. mars 2009

Gavedryss........

Dette blir et skikkelig skryteav materielletinginnlegg! So watch up dere som vare for den slags :-). Jeg er bare så overveldet og fornøyd med dagen i går og lurer vel egentlig på hvordan det skal bli neste år?

Først av alt vil jeg takke dere for alle hyggelige hilsner i går. Det varmer et ungt pikehjerte. Jeg er skikkelig barnslig sånn og syns det er stas og bli satt pris på, på dagen sin. Resten av året går man liksom litt mer i ett med tapetet og har mer enn nok med å varte opp andre. Jeg fikk servert både frokost og lunch her hjemme i går og på kvelden var vi bedt bort på mat i hyggelig lag. Så at man da innimellom pusser vinduer, rydder klær, kjører på unger og gjør alt det man ellers gjør, blir litt mere lystbetont det også!

DSCN6204

Moroa startet allerede fredag ettermiddag rett etter at chablisen var sprettet. Plutselig sto gartneren vår (ja....nå er det ikke sånn at vi har egen gartner altså...MEN, rett nedi gata her er det et gartneri som jeg elsker å gå til å handle pelargonia på våren, og det var denne gartneren som kom med blomster) på døra med blomster til meg. Haha....jeg tror nesten min kjære ble enda lengre i maska enn meg selv. Hvem i huleste sender deg blomster på døra???? Hmmmm. Lettelsen var stor når det viste seg ikke å være fra en hemmelig beundrer, men fra mine kjære foreldre. De har alltid vært så rause og omtenksomme  og det er ekstra hyggelige med slike overraskelser! (gleder meg til å komme hjem til påske!)

DSCN6200 DSCN6206

Tidligere i uka fikk jeg blant annet disse vakre skålene (4 stk), en nakkevarmer og en bok jeg har ønsket meg. Nakkevarmeren består av hvete pakket inn i en sydd pose. Denne varmes på full effekt i 3-4 min i mikrobølgeovn og vips.....så er det slutt på stive skulde og vond nakke...... Virkelig kjempedeilig og helt nydelig å ta med seg i senga på kvelden. Sikkert god til å varme kalde vintertær også!

Boken er skrevet av Linda Olsson og heter "La meg synge deg gamle sanger"

En mørk og kald vinterkveld kommer Veronica, en ung forfatter, til et avstedsliggende hus i en liten by i Sverige. Hun er på jakt etter ensomheten og stillheten for å skrive ferdig en bok og for å komme over en stor sorg.

Hennes ankomst registreres i stillhet fra nabohuset over veien. Der bor Astrid, en gammel kvinne som på folkemunne kalles Heksen. Astrid lever stort sett bak husets beskyttende vegger. Ingen vet at hun ruger på mørke familiehemmeligheter og en personlig tragedie.

I løpet av våren nærmer de to kvinnene seg hverandre. Et uventet og uvanlig vennskap vokser frem- et vennskap som kommer til å forandre de to kvinnenes liv.

Gleder meg til å ta fatt på denne boken :-)

DSCN6191

At jeg er glad i bøker har også min kjære registrert.  Hele tre inspirerende bøker hadde han kjøpt til meg! Og alle tre har jeg bare ønsket meg sååååååå masse. Jeg fikk beskjed om IKKE å gå på Mammutsalg selv og var flink jente og hørte på det. Det er jeg glad for nå, for ellers var det nok disse tre bøkene jeg hadde kommet hjem med selv også:-). Og ikke nok med det; han hadde kjøpt Jane Austen collection til meg! Jeg er bare helt vilt begeistret for filmatiseringene av hennes bøker og gleder meg stort til å se disse igjen og igjen og igjen......  På toppen av det hele fikk jeg et gavekort på 1000,- kroner som jeg kan handle klær (til meg selv! og ikke til ungene!) for i favorittbutikken i Askim (Pineapple, for dere som lurer på det....)

DSCN6217

Mine to barn og min bonussønn kjøpte dette minidrivhuset til meg. De fikk et tips om å gå til Inspira og handle og fikk der kyndig hjelp av Hege... :-). Det var hos Hege med familie vi var i går og jammen hadde ikke hun en overraskelse til meg også. Om dere går inn på bloggen hennes og ser de fire sort/hvite skiltene hun har i et innlegg.... det står Life på det jeg fikk :.-). En lekkersaken av en butikk vi snakker om her altså!

 

DSCN6214

På ettermiddagen kom jammen min svigermor entur på besøk . Og hadde med seg denne flotte sinkbaljen fyllt med frodige vårblomster. Jeg har fått kjeft av Tone fordi mine andre påskeliljer har fått stå ute på trappa og fryse ihjel, så denne baljen har jeg vært flink og tatt inn i natt. For dere som lurer; nei, vi har ikke snøfrie hager og gode temperaturer her på vår kant av landet enda. Nå nærmer det seg 1 april og NÅ er jeg utålmodig nå!

DSCN6218DSCN6223

Jeg har jo også hatt en enorm vinnerlykke her i Blogglandia den siste tiden. Det er jo helt utrolig for jeg vinner aldri! Buksen fra Part Two vant jeg hos Molly. Og vet dere hva? Buksa sitter som et skudd(og ikke som et pølseskinn)! Det er i allefall HEEEEEEELT utrolig, for bukser er jo definitivt det vanskeligste jeg vet å kjøpe. Og når man da i tillegg skal velge str usett.....djises :-). Gleder meg til været tilsier at den kan tas på. Per i dag er dette den eneste buksa jeg har hvor magan ikke henger på utsia og lårene ser ut som jeg er ikledd en boblebukse.

Knaggrekken, haveskiltet, gressløkskiltet og gressløkfrøene vant jeg inne hos Mona. Utrolig flott trøstepremie må jeg si! Helt nydelig og tusen takk skal dere ha begge to.

Så, nå har jeg snart døtta i meg ei bøtte med kaffe og dagen gryr. Vi skal tilbringe dagen i Lillestrøm (heter det "på" Lillestrøm??) og fotballkamp med gutta, før mor skal hjem å pusle i heimen. Bare stæsjing igjen av rommet til Frida og jammen tror jeg ikke at gangen skal males før påske også.... (hysj....det aner ikke min kjære noe om....han tor det skal skje tirsdag til høsten, eller noe sånt..)

Avslutter i dag med noen bilder fra boken om Provence dere ser over her. En fantastisk flott bok, med lite tekst og desto flere inspirerende bilder. I love it!

DSCN6194 DSCN6197

DSCN6195 DSCN6196

DSCN6199

Nyt ukeslutten!

Klem Torunn

 

 

30 kommentarer:

MonaLisa sa...

Du er bare fenomenal - derfor all verden lykke til deg! Håper dagen PÅ Lillestrøm ble som forventet! Kanskje du fikk med deg litt interiør butikker og, eller? klem fra meg

liven sa...

Åh....så masse fint du har fått!!
skjønner at du er i lykkerus nå:o)
Det er jammen gøy å ha bursdag du:o)
som du kan kose deg i påsken med disse bøkene ....er jo kjempeglad i bøker jeg også!!
Ha en fin dag i dag Torunn....ja og snart er det april:o)

sologbolig sa...

Gratulerer så masse med vel overstått dag. Så mye fint du har fått, både blomster og andre ting. Hyggelig å bli satt pris på, vær glad for det ! Ønsker deg ein fin søndag.

liven sa...

Ja torunn......du skjønte at det var deg jeg tenkte på med min dårlige samvittighet:o)

Besta sa...

For noen flotte blomster og presanger du har fått. Det er alltid koselig å bli satt pris på.
Ha en fin dag på Lillestrøm.
Klem Marilyn

Strikkelines sa...

så koselig innlegg du...å vel overstått....sjekk ka fine blomster du bei velsigna med...sukk..godt å hør at dåkker har snø der sør også....en fin søndag ønskes fra nord

Nyperota sa...

Heisan.

Gratulerer med vel overstått !
Det var da veldig med gaver,
du må jo som en verdenstjerne
i din familie : )

Supre bilder.
Svenskeboka hørtes kjekk ut.
De franske bildene: helmax.

Likte også veldig godt
slik du hadde brukt
kjøkkenklutene ned under her.

Ha en strålende dag.

Monica sa...

Så mange flotte presanger og blomster du har fått! Det gjør godt å bli satt pris på, og bursdagsfeiring blir man aldri for gammel til;D Ønsker deg en fin søndag:) Klem

Jannicke sa...

Så kjekt å få se alle gavene!!
Jeg elsker gaver,
både å gi og å få ;o)

Kos deg masse videre i dag!

Klem fra J.

Magny sa...

kjære vene,så mange skjønne gaver...! blomster og bøker og...

har også boka "la meg synge deg stille sanger", har ikke begynt å lese den...
men provenceboka har eg bladd i mang en gang,- sånn "kaffebok" det der...
du var heldig nå,- stsa med bursdag,- tror aldri man blir for gammel til å synest det er hyggelig med feiring og gaver!
Eg er da tenåring i forhold til deg,lille pike...

klem og skjønn dag videre....

Linda sa...

Kjære, vakre vene, så mange flotte presanger! Tydelig at folk kjenner deg godt, og vet hva du liker da :)

Alltid koselig og bli satt pris på :)
Utrolig vakre bilder fra den boken også!
Kos deg i nydelig søndagsvær i dag!

Klem Linda

Malin sa...

Gurimalla så mye flott du fikk!!
Kunne tenkt meg alt selv;)

Så moro du fikk plassert meg!
Jeg husker faktisk 1. skoledagen til Frida & Theodor på skolen her.
Da gikk vel Frida i 1. kl?

Jeg hadde inspeksjon, og du utenfor trinn 5. med begge ungene.
Husker du hadde solbriller og støvletter.

Stilig dame tenkte jeg:)

Så gøy at du husker meg fra jeg stoppet å snakket med gutta!
jeg ha en mann som er lidenskapelig int. i Amerkanske biler...
Jeg kjørte meg en tur med den vi hadde da, og møtte gutta:) Lovet de at de skulle få en tur senere på sommeren, men vips var sommeren over.. det var synd.

Huset du bor i har jeg alltid drømt om!!
Og selvfølgelig lurt på hvordan det ser ut inni!
Såååå gjett om jeg har sett på bildene dine!
Fantastisk hus og helt min stil innvendig!

Å så utrolig flink du er til å ta bilder!

Kjøpte meg et skikkelig kamera i november. (Canon 450) men har mye å lære seg jeg.

Ha en deilig dag i sola!

Klemmer fra Malin

MOLLY sa...

HERLIG HERLIG:)) For noen nyyyyydelige farger i buketten, og den boken hørtes ...hmmm...jaaaa..., jeg fikk gåsehud....spennende!
Og alle de andr bøkene kunne jeg også tenke meg! Nei,her var det rene luksusen, og skjønner jeg må stramme opp mine hehe;)
Herlige jinter, fortjener herlige dager og feiring;) Vel un og nyt resten av søndagen. Nå skal jeg spise frokost:)
Og buksen , jepp jeg har to, og de er helt fantastisk, en absolutt favvo;)

Kerstin sa...

Gratulerer med vel ovetstått bursdag=)

Så mange flotte gaver du har fått da... Man blir aldri for gammel til å feire vettu...
Herlige bøker..Provence boken kunne jeg tenkt meg også...
Kanksje det blir et ønske til min dag ..
Nyt søndagen ..håper solstrålende smelter snøen for dere O=)
klem Kerstin

Viola sa...

Vilken hrälig dag du verkar ha haft och lika härligt för mig att läsa om den, vilken ljuvlig bukett du fick och ett lilla växthus har jag oxå, dt är så rart, boken du skriver om är en av de bästa böcker jag läst, tror aldrig så många tårar har trillat nedför mina kinder utav en bok....

ha enu en skön söndag och hoppas solen lyser på dig, ni verkar ju ha fint väder i Norge, det kan man inte säga här, bara grå himmel....klem

lavendel mio sa...

Hei!!
For en nydelig blogg du har:)
Har hatt meg en runde i bloggen din og likte det jeg såg:)

Så masse fine gaver du har fått,heldig er du:))
Ønsker deg en fin søndag;)

Synnøve sa...

Hei Torunn! Gratulerer så masse med overstått....!! Høres ut som du hadde en herlig dag, nydelige blomster og gaver du har fått :) De bøkene så jo helt fantastiske ut, heldige deg! Ønsker deg en herlig søndag, her skinner solen :) Synnøve

Josefine sa...

Heisan...Gratulerer med overstått!! Så gøy med bursdag...og så mye fint du fikk:)
Fine blomster, bøker og mye mer...skal si du er heldig! Og det drivhuset var jo bare prikken over i'en...så stilig:)

Ønsker deg en flott uke, klem

BEA sa...

Nei hold da helt op hvor du har været heldig... for en fantastisk dag du har hatt.. og for en familie!!!! for ikke snakke om gavene.. Helt nydelig...

nyt søndagen.. klem fra mæ..

GundaM sa...

Gratulerer med dagen som har vært!!! Og du så masse flott du har fått da! Likte ekstra godt det lille driv huset jeg da ;)

Kos deg videre i søndagskvelden!

Min Verden Hanne sa...

Gratulerer med utrolig flotte presanger. Jeg kunne tatt alt. Buketten og balja og bøkene - gurimalla, du er vel ei heldig jente :) Stor klem til bursdagsjenta. H.

Min Verden Hanne sa...

Var du virkelig i Stamford Torunn. Så gøy. Det er en nydlig by rett og slett. H.

Silje Kristin sa...

Så masse fint du har fått :)
Har ikke slik vinnerlykke jeg nei :)
Kjekt med bursdager, gaver og blomster også :)

Ha en flott kveld :)
klem fra silje..

Poppins sa...

Grattis i efterskott! Vilka härliga prsenter du fått. Jag älskar ju också att få blommor och böcker i present - det kan man aldrig få för mycket av. Och vilka vackra skålar!
kramar från Poppins

Guttemamma sa...

Torunn, jeg digger innleggene dine!!! SÅ mye fint, så stas!!!Kos deg med alt det fine du har fått og vunnet:-)

Marie sa...

Kjempekoseleg innlegg :)
Så masse fint du har fått!

Gratulerer med veloverstått dag :)

Som mine dager er sa...

Så mange fine gaver Torunn. Det er deg vel unt. Av og til spiller vinnerlykken på lag og når man til og med kan skilte med bukser som premie ... og at de i tillegg passer perfekt ... ja da står ikke verden til Påske. Bokstavelig talt ;-)

Må le meg igjennom det du skriver. Så utrooolig bra!

Klem fra Marit

Hespe sa...

Hei vennen!!!
Det er da litt gøy da, å ha bursdag. Spesielt når men får slike flotte gaver....

Hi, hi, måtte flire litt, når jeg leste om din 9 år gamle datter som er "sååå fransk"... Har hun det etter mamma mon tro... ;o)

Ha en superflott kommende uke!

Goklem fra Hildegunn

Annika Christensen sa...

Vilka färger det var i den buketten!
Helt underbart.
Fina fina böcker och grattis till vinst.
Du är allt en livsnjutare.
Ha det gott
Annika

sue sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人