lørdag 14. mars 2009

Hurra....pakke i posten!

DSCN6002

For bare noen dager siden vant jeg en utlodning hos Nikoline og allerede i dag kom pakken i posten! Bare det at jeg vant er jo heelt utrolig. Jeg er av det slaget som pleier å blir trukket ut til å bake kake, stille på dugnad, være klassekontakt osv, osv.... Når det gjelder å vinne slike egohyggelige ting, tror jeg egentlig jeg har hatt for vane å ramle ut av lista :-).

DSCN6005

Under konkurransen fikk vi selv lov å vele hvilken premie som var finest og dette skiltet var uten tvil min favoritt. Det er estetisk vakkert malt, av ei dame som virkelig er en tusenkunstner med penselen (Har dere ikke besøkt bloggen hennes, så er det på tide). Fargene er helt "mine" og jeg har bestemt at skiltet skal få plass over den ene kjøkkendøra mi (vår).

Ordtaket liker jeg også veldig godt. Det er nok litt meg.... Jeg har en tendens til å invitere folk både på det ene og det andre, uten at jeg nødvendigvis har tenkt så nøye gjennom det på forhånd, fordi jeg syns det er så hyggelig å ha gjester. Dette er noe mine barn i stor grad har arvet gitt. Vi er alltid mange til bords her i gården (vi er 6 totalt i familien). Det er alltid noen som har med seg noen hjem og jeg undres alltid på "hvor mange blir vi til middag i dag, tro??". Det er ikke uvanlig at det sitter feks 6-7 pizzasultne gutter rundt bordet.

DSCN6010 DSCN6009

Jammen lå det ikke en ekstra overraskelse ved siden av premien også! SÅÅÅ lekkert innpakket at jeg vet ikke om jeg har samvittighet til å åpne dette badesaltet. Om jeg gjør det, kommer jeg garantert til å føle meg som en dronning i badekaret.

Tuuusen, tuuusen takk Nikoline. Du gjorde denne dagen ekstra hyggelig for meg :-)

DSCN6012DSCN6011 

DSCN6013 DSCN6017

Før jeg i det heletatt visste at jeg hadde fått pakke i dag, var jeg på Mester Grønn for å kjøpe tulipaner. 3 for 2 i dag og jeg kjøpte 3 pk rosa. Rosa er og blir min favorittfarge (til og med joggedressen jeg slenger rundt i er rosa!). På de to øverste bildene her, ser dere at jeg har satt tulipanene sammen med gåsunger. Disse gårsungene kjøpte jeg rett etter jul og har dem enda. Det er helt utrolig så godt de har holdt seg. De har holdt seg så godt at jeg nesten har begynt å bli litt lei, derfor fint med en endring.

På de to andre bildene kan dere se tulipaner som så vidt stikker opp av vasen, sammen med noen som ligger nedi. Steinene som ligger i bunn plukket jeg da jeg var hjemme i Trøndelag på ferie i sommer (en hel, stor gammal zinkbøtte med småstein dro jeg med meg. Gubben lurte på om vi ikke har stein som er bra nok her i Indre Østfold....selvfølgelig ikke!)

DSCN5987

Jeg har også vært i lekker blomsterbutikk i Ørje  og handlet litt i dag. Det er ting til hagen, som dere skal få se senere. Nå blir det avslapping resten av dagen her i huset. I skrivende stund kanskje litt tidlig å finne frem vinglasset, men om litt satser vi på et godt glass og fyr på peisen (bildet er fra i går kveld). Kos dere masse dere også, og takk for at dere tittet innom.

Klem Torunn

20 kommentarer:

Hespe sa...

Hei Torunn...
Såååååå herlig gave du har fått! Skiltet var råfint, og jeg forstår godt at du har vansker med å skulle åpne den flotte innpakningen på badesaltet. Men likevel, vær en dronning - sprett champagnen og gjør det..!!!

Ha en herlig helg kjære venn!!

Stor klem fra Hildegunn

My home is my Castle - by Kari sa...

For en nyyydelig gave du har har fått :)) Helt meg og det ordtaket hehe..
Jeg har alltid brukt det og det er så heeelt sant ;)
Kjempeheldig er du som fikk dette av Nikoline ;)
Tulipaner er vakkert og måten du har pyntet med dine er jo bare såå nydelig...

Ha en fin lørdag :)
Klem,Kari

Anitas hus sa...

Nå har jeg sitti å bare nytet bildene dine og lengtet etter våren...
Har vært på fotballkamp (utendørs) med jentungen og har frysi ræva av meg^^,) Det er laaangt ifra vår ennå iallefall.

Det var en utrolig skjønn gave du hadde fått, så heldig du var som vant. Jeg er også av det heldige slaget som vinner i akkurat de samme trekningene som du, hehe. Lucky us!

Det var ett herlig innlegg og skjønne bilder du hadde å vise i dag, de varmet en forfrossen sjel, kunne tenkt meg å satt meg ned i stolen din foran peisen med noe godt i glasset nå ja;)

Ha en fin lørdag Torunn!
Klem fra Anita:O)

HildeS. sa...

Nyyydeleg gåve du fekk av Nikoline, både skiltet og badesaltposen:)
Tulipanar er ein av mine favorittblomar, og desse du har kjøpt deg var så vakre.
Kos deg i helga.
Klem H

Anonym sa...

Hallo vennen.. himmel for en pakke du fikk... helt nydelig.. og den innpakningen.. sukk. det er noen som er utrolig flink til slikt.. har ikke vært på den bloggen tror jeg.. må inn o kikke...

Du er heldig Torunn som får huset fullt!!! skulle ønske min datter dro med seg noen hjem men, neida.... mye mer spennende å dra til andre...

Nydelig tulipaner.. sart rosa har jeg ikke sett her nede.. jeg plukker nesten alltid med de lilla.. men de der hadde vært fin til...

de lysestakene dine... sikle..sikle.. har du ikke lyst å kvitte deg med de?? .O))

Ha en deilig helg og kos dæ masse!!! klem fra mæ :0))

Viola sa...

Vilken underbar vinst du fått, blir riktigt avundssjuk på denna ljuvliga skylt du vann och så fick du ju annat fint oxå...ljuvliga arrangemang på dina tulpaner, visst är det fin ihop med vid....ha en skön kväll, KLEM

Dagny sa...

Skikkeleg heldig du, blei reint misunneleg på dei nydelege tinga! Men du har heilt sikkert fortent det, med så stort hjarterom :-)

Kunne godt trenge det badesaltet, lurer på å legge meg i badekaret etter ei runde på svettemaskina mi.

Klem, og skål :-D

Josefine sa...

Hei...gratulerer med nydelig gave!!
Og så flotte bilder du tar...helt i særklasse. For en fin peis du har...ikke vanskelig å kose seg der vil jeg tro...:)

Og jippi...det er lørdagskveld!!

Stor klem fra meg til deg

Kerstin sa...

Så nydeig gave du vant...hun er bare så flink.. Og du har tatt så flotte bilder..=)

Ønsker deg en fin lørdag O=)

Hanna sa...

Grattis till din vinst!
Det va jättefint!

Så härlig vår-känsla du har här! Dina hönor va så fina :) Och alla lökväxter...

Ha en fin lördagkväll!
Kram Hanna

Hege sa...

Gratulerer så mye, velfotjent Torunn:)
Gyri sladret om Chabli... håper virkelig jeg er inkludert! God lørdag, klem.

Guttemamma sa...

For en flott gave!! Det fortjente du!! Nydleige tulipaner, så stilig med steiner i vasen og at noen står nedi liksom!! Inspirerende!!
Kos deg i kveld,klem

Maria sa...

Så moro med en sånn pakke i posten!
Fikk skikkelig vårfølelse her inne jeg;)
Klem

Ingela sa...

Hej och tack för besöket! Din blogg är fylld av fina foton och jag gillar särskillt klädnyporna på strecket m.m. Kommer igen för att se hur det går med korriandern, helt makalöst vad det gror.

Trevlig kväll!
Ingela

Anettes hus sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min:)

Så herlige, vårlige bilder du viser i dag! Flotte farger! ... og gratulerer, så gøy at du vant!

Ha en fortsatt fin helg! Jeg linker:)

klem Anette:)

Som mine dager er sa...

Søkki-ta, så fin gave!!! Og de ordnene som står på skiltet har jo du alltid sagt høyt her inne på bloggen din flere ganger! Den passer perfekt til deg, Torunn!

Nydelige bilder av tulipaner i sarte rosatoner. Er så hjertens enig i at de er skjønne. Denne helgen ble mine tulipaner gule og oransje, men kjenner at jeg egentlig savner de rosa/røde. Jeg er så glad i rosa (og lilla) selv, og noen lilla krokus pynter heldigvis opp på kjøkkenet.

Vi har hatt bursdagsfeiring i dag. Farmor og farfar kom på kaffe og kaker og 5-åringen ble jublende glad for en "Månnstertrøkk" som han hadde ønsket seg. Vi hadde en koselig stund, men det er reflekterte i ettertid at det er synd vi ikke har alle mer samlet på slike dager :-/ Men sånn er det bare.

Nyt lørdagskvelden og rødvinen. Her sitter ungene strødd rundt i hver sin godstol og vipper med øyenlokkene fordi de er så trøtte ;-) Vi har hatt mannekeng oppvisning og danseshow, så her har vi ikke et kjedelig sekund. Ikke rart ungene er stup-trøtte.

Klem fra Marit

Monica sa...

Heldige du;)Likte tulipanene dine... Vakker den kombinasjonen av tulipaner og stein:) Klem

Karna sa...

Nydelig gave du har vunnet, kjempe fine farger....Det var det også på tulipanene dine. Flotte bilder!

liven sa...

Nydelig gave du fikk fra Nikoline:o) Hun er bare så flink!!
Koselig med tulipaner og "pusekatter"
Jeg har satt blåbærlyng sammen med tulipanene :o) Men det må vel dere østpå grave dypt for å få tak i.......
Nydelige bilder hos deg som alltid!!
Ha en fin søndag Torunn :o)

Livs Lyst sa...

De posene med badesalt var helt fantastiske! Å... det var en så nydelig idè! Avispapir og serviett (tror jeg) over. Ja, fantastisk i alle fall!

Og jeg likte meg her på bloggen din!

Hilsen Ljo :O)