tirsdag 27. oktober 2009

Produksjon

  Ikke alt som er smittsomt er farlig. Produktivitet har nok aldri tatt livet av noen. I allefall ikke produktiviteten alene :-).

Det er mange håndarbeidsglade her i blogglandia og det smitter i allefall over på meg!  Og med en mor, bestemødre og tanter som alle er flinke med både strikking og hekling har jeg tatt med meg noe av den iveren videre. Med årene har jeg dog lært meg at det er lurt med små, overkommelig prosjekter slik at muligheten til å ferdigstille er tilstede. I de glade ungdomsårene strikket jeg dusinvis med gensere feks…. Det gjør jeg ikke lenger .-). Iallefall ikke foreløpig.

DSCN9099 DSCN9100 DSCN9102

Når svinefeberen forsvant og jeg klarte å bevege meg fra senga til sofaen, lå jeg i horisontalen og heklet. Dere tipper nok at dette skal bli serviettringer og det er ganske riktig. De er snart ferdige. Når de blir heelt ferdige, skal dere få se de på den nye, søte juleduken min :-)

Ha en produktiv aften dere også!

Klem Torunn

9 kommentarer:

Kerstin sa...

Godt å høre at formen er stigende...og så skjønne heklerier du holder på med :O=) dette blir nok kjempeskjønne serviettringer...

masse klemmer Kerstin

Anonym sa...

Hi Torunn,
You also started to do some crocheting i see... this year i also started to make some thing, i really like it ! And you have the new magazine "Country Homes and interior" already, Oooh it is my favourite :))
Groetjes, Janneke.

Jannicke sa...

Jeg trodde først det var slike heklede armbånd som er blitt så pop,
men ser det når du sier det! Flotte serviettringer :o)
Jeg har prøvd å bli smittet med håndarbeidsvirus, men tror jeg fikk en vaksine mot det allerede før jeg ble født, hehe..
Jeg er rett og slett immun :o)

Og i morgen bretter jeg opp armen og får vaksinen mot svinepesten også..

Ha en deilig uke, T!!
Klem J.

miss marple sa...

...kom arbeidslyst og treng deg på,her skal du motstand finne...produktiv selv med sykdom-det får'n si!!Si meg:fins den arbeidslysten i pilleform så gi meg et brett med piller er du snill....tudelu;-)
Ps!Veldig søte serviettringer!

Guttemamma sa...

Glad du lever....og fine helkle"greier"!! klem

Tone sa...

....kjenner at det spirer og gror i hobbylysten min når jeg surfer runt på sidene deres....jeg bare SKAL få laget noe ganske snart!

Godt at du er i full vigør igjen!

The Créme House sa...

Det blir spennende å se hvordan disse blir sammen med "duken min"... Kan se at det sikkert blir lekkert... Klem til deg fra meg!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så morsomt da.
Men så kjedelig å være syk. Håper det går bra nå;)
Ha en fin kveld
Klem:)

Ruths datter sa...

Hei igjen!
Det var en god ide å hekle serviettringer. jeg sitter no og lurer på hva slags farge jeg skal bruke. Dette
er et kjekt lite handarbeid å ta med i veska. god bedring videre.