torsdag 17. september 2009

Vis meg din bokhylle og jeg skal si deg hvem du er!

Ja, det påstås det at man kan lese hvem du er ved å ta en titt i bokhylla di :-).

DSCN8832

Her hos oss er vi glad i bøker. Bøker i alle varianter. Vi leser mye og liker å eie bøkene. Jeg er desverre ikke så flink til å bruke biblioteket, selv om vi har et nytt, flott et i by`n. Ungene er flinkere til å bruke det enn meg! Heldigvis.

DSCN8831 DSCN8830

Noe system i bokhylla blir det dårlig med. Det har lett for at det hoper seg opp og blir dårlig plass. Vi trengte en bokhylle til og har nå fått på plass denne fra Miljögården.

DSCN8829DSCN8837 

DSCN8836 DSCN8841

Hylla har en hvit, slitt finish. Akkurat som benken jeg viste dere for en liten stund tilbake. Vi har en liten krok i stua som vi kaller “biblioteket” og alle bøker er samlet her. Og om jeg skal analyseres ut fra utvalget i hyllene, er jeg redd jeg får betegnelsen splittet personlighet (muligens noen som kjenner meg uten å se boksamlingen også???)….. Innholdet er nemlig veldig variert! Det er bare å forte seg og tilføye at jeg har ikke lest alle disse bøkene. Men føl dere hjertelig velkommen til å prøve: Hvem er jeg? :-)

DSCN8839 DSCN8834

I går når vi drev og fikk den nye bokhylla på plass, registrerte jeg at det begynner å bli veeeeldig fullt hos oss. Jeg innførte umiddelbart kjøpestopp (har sett  rundt omkring at det er “in” med kjøpestopp nå). Den varte i nøaktig 1 natt og et kvarter! Hadde med meg elevene mine ut på tur i dag, for å se på innredninger og utstillinger og vi gikk innom Inspira. Der sto denne & og bare skrek til meg. Viljestyrke (på enkelte områder) er ikke noe jeg er spesielt godt utstyrt med, så nå står bokstaven i bokhylla vår…..

DSCN8848

….sammen med juleboka og en gammel bibel!

Bloggekroken min is “coming up” neste gang! Vi høres av.

Klem Torunn

7 kommentarer:

Jannicke sa...

Ja... hvem er Torunn??
Jeg prøver meg :o) :

Torunn er en hage - og interiør elskende person som drømmer seg vekk med gode krimbøker.. Er hun i det rette humøret, så liker hun også de litt mer dype og romantiske bøkene..
Hun er glad i å lage mat, og glad i å lese om mat...
Og så er hun helt tussete etter blader.. da spesielt hage og interiørblader! Det er en av hennes store "svakheter" i livet..

Kjenner du deg igjen ;o) haha..

Klem J.

Som mine dager er sa...

Ja hva skulle vi gjort uten bøker, Torunn?! Da hadde livet vært innholdsløst spør du meg. Jeg er nok en book addict jeg også. Du er vel ingen splittet personlighet selv om du har ulike preferanser til litteraturen. Det sier mer om allsidighet det.

Kos deg med helgen og alle bøkene. Bokhylla var kjempefin!

Klem fra Marit

home 4us sa...

Ser vi har mange av de samme bøkene. Er vi medlem av samme bokklubb, mon tro?

Misunner deg bokhylla de. Drømmer om et eget bibliotekhjørne.

Ha en fin helg!

Line Cathrin sa...

Skjønner godt mangelen på selvdisiplin jeg fniis.
Nydelig bokhylle. Kanksje jeg tar bilder av bokhylla mi en dag. Ymse oppi der, men også mye av det som neppe er n overaskelse for mange. Hagebøker i mengder. =))
God helg!

naturglede sa...

Etter å ha sett litt på titlene, så ser jeg at du er en allsidig dame. Du har humor, liker litt spenning, er kreativ og er et menneske med en god sjel. Litt av hvert er bra, da blir man hel og åpen for det meste. Flott "bokstav" du hadde fått deg da, den passet da så bra. God helg!

Malin sa...

Hei snupp!

Samme her;) På Inspira sto & å skrekk til meg å:)
Så den ble med hjem, som du ser på badet:)

Koselig du likte badet vårt:) Elsker det selv.
Å vi er akkurat som dere, noen skikkelige lesehester!
Ser aldri tv, men lese det gjør vi alle man til de grader!

ha en deilig dag vennen!

Klemmer Malin

Guttemamma sa...

.....har en hylle med Danielle steel bøker jeg,fra en fase for maaange år siden...:-)