torsdag 24. september 2009

Høstferie!

Da var den her – høstferien! Faktisk en dag tidligere enn antatt og det vanker en ekstra fridag imorgen(timetelling i skolen faller godt ut oen ganger også!).

DSCN8875

Selv om det blir mye hjemmejobbing til uken, skal jeg også nyte livet og bare la tiden stå litt stille innimellom. Farfars gamle lommeur minner meg på det.

DSCN8870 DSCN8871

Jeg har også tenkt å sette gaffelen i litt deilig mat disse dagene :-). Disse bildene er fra Miljögården (det er også sommerfuglbildene jeg viste for noen dager siden) og jeg falt pladask. Selvfølgelig ute å klare og motstå.

DSCN8872 DSCN8873

De har fått plass i spisestuen.

Kos dere i den vakre høsten ladies.

Klem Torunn

13 kommentarer:

sologbolig sa...

Lekre bilder og klokke. Min far har ei slik klokke også som eg har veldig lyst på !! Ja, deilig at det er høstferie, vi har også i uke 40. Etter denne harde og stressende høsten ( det blir nesten verre for hvert år !!) så skal det bli deilig med litt fri nå. For ein gangs skyld drar vi ikkje på tur, bare ein liten bytur. Kan vere godt å roe han ned heime, vi reiste veldig mye i sommer. Bare veret blir bra, her har det regna siden 5.juli !!!!! det virke iallfall sonn. Kos deg masse i ferien. Klem fra meg !

OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Flotte bilder du viser,de kunne jeg også tenkt meg. Må ut å finne en butikk som selger Miljøgården tror jeg. Koselig blogg du har!! Ha en fin helg:)

Kerstin sa...

Nydelig klokke du har arvet... og bildene dine var skikkelig flotte... Passet ferfekt i stua di... Her er det en uke til før vi kan ta høstferie... Gleder meg... da reiser vi til Sverige.... Kos deg masse i ferien..Klem Kerstin

My home is my Castle - by Kari sa...

Nydelige bilder som alltid :)
Den klokka var nydelig.. Heldige deg..
Kos deg masse du og ;)

Klem,Kari

Lilla Provence sa...

Hejsan svejsan
kikar bara in för att önska en trevlig helg
Kram Sari

Jannicke sa...

Flotte bilder!
Så koselig med et ur etter din bestefar :o)
Ja, snart høstferie,
ungene her har nedtelling, og det har vel du og ;o)
Klem J.

Loccitane sa...

God høstferie til deg, Torunn.
Krysser fingrene for at været holder, og at vi får strålenden vær.
Nå er det snart bloggetreff også :)
Gleder meg!

Klem Line

Maliva`s verden sa...

Hei,ny info.ang.bloggtreffet i dag.Fint hvis du legger igjen en kommentar om hva du ønsker å spise.Klem fra Maliva

Nordingården sa...

Vilka otroligt fina och unika tavlor!!! Jätetsnygga!!! Klockan var så vacker med, tänk va gammalt är fint... Trevlig helg! Mari.

Nostalgi og Gjenbruk sa...

Så tøffe bilder! KOs deg med høstferie:)

Anonym sa...

så masse herlig!! og krakken under her gikk rett inn på ønskelista!!

Ha ei deilig helg og god ferie..
klem

Størstepia sa...

God høstferie!!! Dette har vi lærere virkelig fortjent! Nå har det vært mye retting og oppgaver som har måttet gjøres, så nå er det bare å ta ferie med god samvittighet! (Har også med meg litt retting hjem, ingen ferie uten;)

Synnøve sa...

Hei på deg Torunn! Så flotte bilder av bestikk, de likte jeg godt! De så jo litt gamle ut synes jeg, og det er jeg jo svak for.. ;) Ønsker deg en herlig helg, og ikke minst høstferie! Klem Synnøve