tirsdag 22. september 2009

En helt vanlig tirsdag

Nok en tirsdag går mot slutten og det lakker og lir mot helg igjen. Og mot høstferie!

DSCN8878 DSCN8885

Det skal bli deilig med litt roligere morgener igjen! Men, jeg har brått oppdaget at det kun er 9 uker igjen til eksamen. Hjeelp, hvor blir det av tiden? Jeg som hadde heeele høsten på meg til å lese…… Det er i allefall vedtatt at høstferien ikke skal brukes til hyggelige familieanliggender som husvask. Det blir hjemmeferie -og studier. Riktignok innimellom slaga. Regner med det er minst et par stykker som vil ha en bit av mor også .-). Forhåpentligvis!

DSCN8881 DSCN8882

Fortsatt fin uke til alle som er innom!

Klem Torunn

13 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Ingen fritidsproblemer på deg, med andre ord. Jaja, det er bare å henge i stroppen - så lenge det er lystbetont går eksamensforberedelser som en lek.

Hils til resten av compagniet fra oss Trøndera'n.

Klem fra Marit

Maliva`s verden sa...

Hei...gikk glipp av forrige innlegg..men for noen vakre bilder med sommerfulger på..Jeg bare elsker sånne.Kan jeg spørre hvilken leverandør som selger de?Koselig gammel krakk du har der også....Håper du kan kose deg litt i høstferien også da:o)Flink du...koselig at du kommer på bloggtreffet.Legger ut nærmere info mot helgen...Kveldsklem

Anitas hus sa...

Da har du nok å henge fingrene i i høstferien ser jeg. Skal på kurs selv den uka mens mann og barn har fri. Litt kjedelig det, men gubben skal jobbe med badet og soverommet så da er det kanskje like greit å være på kurs, tjihi^^,)
Ser du har fått oliventreet ditt i hus, flink du har vært som har klart å holde liv i det. Kunne tenkt meg ett selv, men du kan være sikker på at det hadde dødd på vei hjem fra gartneriet^^,)
Tror jeg skal finne meg ett kunstig ett.
Flott bloggekrok du hadde fått også.
Ha en fin kveld!
Klem, Anita:O)

liven sa...

Ja dagene flyr....ikke før mandag.... så er det fredag igjen!!!
Tidlig høstferie på dere der østpå....her er det en uke senere!
Koselige bilder og en nydelig gammel krakk dette....kanskje noe du hadde med deg nordfra dette??

ha en fin kveld Torunn :o)

sologbolig sa...

Ja, tenk at det er høstferie alt, den kom fort i år !! For ein gangs skyld så skal vi ikkje reise noen steder (bortsett fra ein tur til Bergen da !!).Nå er eg endelig på nett igjen, så i kveld er eg på besøksrunde. Kjempefine bilder du viser fram i dag. Ha ein fin kveld.

åsemor sa...

Så hyggelig at du tok turen innom meg. Har vært sløv på det meste i sommer, ikke blogga, lest bare ukeblad/interiørblad, gjort lite håndarbeide............. lite effektiv med andre ord. Men det har gått mye i unger(den eldste er 23 ;)). Det har vært flytting til og fra, og den evinnelige spenninga på om de får den ønskelige skoleplassen, og så er det nye jakter på hybler(les leiligheter). Men nå er alle snart plassert og godt igang og da kommer energien på "åsemorting" tilbake;)
Jeg var også på gave og interiørmessa i år, som observstør og konsulent, kjempeartig. Men kjente at det var litt deilig å slippe å forholde meg til busjett... Gleder meg til å være "sammen" med deg utover høsten ;)

Klem fra Åse.

Anonym sa...

Nå lurer vi på hvor i all verden står den nye bokhylla? Har du et påbygg vi ikke vet om? Hvor har det blitt av vin glassene? Det er leeeenge siden vi har vært på vin :-)
Vi feirer dagen før lille lørdag, hepp hey hey!! Hilsen frustrerte fruer!

Lyst på livet sa...

Hahahaha....Frustrerte Fruer!
Har dere ikke annet å gjør på tirsdagskveldene enne å snoke rundt i hverdagen min??? Hehe.... Er frustrert jeg også. Øver på å bli en strukturert student. Og med litt rødvin går øvingen så meget bedre!

naturglede sa...

Du har visst nok å gjøre. Ukene flyr av sted, så det gjelder å være til i øyeblikket. Nyt kvelden:)

Jannicke sa...

..ja, tiden går!!
Kjenner jeg får panikk når enkelte blogger er i full sving med 1000 tanker rundt julen!!
Der er ikke jeg - i det hele tatt!!
Fortsatt god uke,
studine Torunn :o)
Klem J.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja tiden flyr, og vips så er jula her. Jeg oppdaget i går at høstferien begynner på fredag. Gisp!! Har ikke tid eller noen særelig lyst på ferie nå....

Ha en herlig høstuke
Klem:)

Linda sa...

Heisann. Det virker som om du har litt av hvert å styre med for tiden:)

Du får bruke litt av ferien til å kose deg også:)

Nydelige bilder som alltid hos deg:)

Ha en fortsatt fin dag:)
Klem Linda

ingebjørg sa...

tusen takk for inspirasjon!