tirsdag 28. juli 2009

Midt i ryddesjauen

DSCN8251 DSCN8254

Både det gamle uret og kaffeboksen er fra farmor og farfar (kanskje til og med fra oldeforeldrenes dager, litt usikker). Legg merke til at det ligger en avis under kaffekoppen og ikke et interiørblad… (Det hender seg faktisk at vi interiørberter leser noe som har en litt djupere mening enn blonder og lysestaker også, selv om det selvsagt ikke er noen daglig vane…hehe…)

Jeg er midt i rydde- og vaskesjauen om dagen. Deilig! Får gjort masse! Jeg har alltid vært flink til å ha det ryddig på overflaten. Men når det kommer til det som skjuler seg bak skuffer og skap, er jeg mildt sagt en katastrofe! I går var jeg derimot på Frelsesareem med 5 poser med tøy. Kun mitt eget. Som av en eller annen uforklarlig grunn ikke passer lenger. Resultatet er jo at det er nesten ikke et klesplagg igjen i skapet! Krise! 2 poser med tøy er lagt “på vent”, i tilfelle de kommer til å passe igjen engang….(ukuelig optimist har jeg alltid vært)

Dessuten fikk jeg kastet 2 poser med dritt og møkk fra kommoden på badet. Halvtomme kremtuber, medisiner fra før krigen osv….skjønner? Så, i dag skal det vaskes! Gardiner, sengetøy, overmadrass, dusjforheng, ja ALT skal lukte skyllemiddel og lavedel strykespray når jeg legger meg i kveld. Bare innrøm det, det høres deilig ut?

DSCN8255

Denne trekassen står på spisebordet hos oss. Fyllt med glass. Dekorativt, samtidig som det letter litt plass i skapene :-)

Ha en effektiv dag alle sammen!

Klem Torunn

17 kommentarer:

miss marple sa...

Oj,så flink du er! Ta en tur innom meg før du blir lei,da:)
Her skal frua tilbake på jobb idag,ugh,har ikke lyst.....tjingeling...

Farmendamen sa...

oj..kjenenr det rykker litt i vaskearmen og ryddetankene..men det blir med det..for i dag skal jeg i gang med bær vettu. Plukket masse bringebær i går og nå står syltinga for tur(gjør som deg jeg)..og jammen må jeg ut igjen for nå modnes det ennå fler mens jeg sitter her..og ripsen..og blåbær skulle jeg ha hatt..nei den vaskinga for jeg bare vente med altså men du verden så deilig det høres ut når du er ferdig..
Herlige gamle ting du har, det er det virkelig morsomt å ta vare på, ting som har med seg historien fra slekta.
Du får ha en fin vaskedag da :-)

H elle K sa...

Hei, takk for koselig hilsen hos meg.. Nydelig blogg du har.. Hjertlig velkommen skal du være. Ha en fin dag. Klem Kristin

Kerstin sa...

Dette hørtes unektelig deilig ut.... nå fikk jeg inspirasjon...setter i gang med en gang jeg...
Klem o=)

Prinsesse Elin sa...

En deilig følelse det der når det ryddes. Jeg hadde det slik i sist uke. Heldigvis er det fortsatt ryddig men det må stadig holdes i sjakk ellers glir det lett ut her i heimen.
Kos deg videre med vasking og kasting. Klem fra Elin:O)

Guttemamma sa...

Tidlig oppe og greier,nå imponerer du assa!!! Høres unektelig herlig ut å være deg...til kvelden:-)
Klem KLem

Laila -Karin sa...

Du har jammen energi,. Det er en herlig følelse når det likter nyvasket over alt .

My home is my Castle - by Kari sa...

Jeg må og ta ett tak i skuffer og skap.. har snart ikke plass til mere så jeg må nok finne frem litt kasser å pakke ned litt jeg og hehe..Et tiltak å komme igang men du så deilig når man er ferdig :)

Ha en fin dag :)
Klem,Kari

Dagny- Heim sa...

Dette høyrdes kjent ut! Rot der ingen ser, nokonlunde greit der ein ferdast og folk kan sjå... :-)

Har eit katastrofeområde på mørkeloftet som burde vore tatt, ein dag...

Smart med den avlastningskassa med glas, fint var det også!

Christinas låvebutikk sa...

Jeg ler!
Akkurat som meg, rotete i skuffer og skap!
Tiltak for meg dette!!

Kos deg viderre!

Albertines verden sa...

Heisan. Ja, så jo for meg denne mannen komme hjem til middag med bøyd nakke. Her blir det nok ikke mye kveldsro, tenkte jeg - og det kan man jo ikke ha på samvittighetetn ;0) Fortsatt god sommer!

Jannicke sa...

Halloen Torunn.

Du har sikkert slike krympe-dyr i skapene dine!! vet mange er rammet av det samme.. Det er noe "skitt", hihi..

Godt å høre om andre som tilsynelatende er ryddige mennesker! Me too...
Får panikk hvis noen går i skuffene mine. Rene katastrofen hos meg og. Men overflaten er ALLTID ryddig!
Har en svigerinne som er motsatt.. Litt rot rundtomkring, men tellekanter over lat i skuffer og skap. Jeg har prøvd å bli slik, men etter 2 uker er et tilbake til samme rotet. Hmmmm, merkelig!
I dag skinner solen!
jeg nyyter!!
Klem J.

GundaM sa...

Nå ble jeg inspirert til å rydde litt selv her, får ta det siste ferieuka,) Masse rot og rammel, og ja sitt eget klsskap det er verst;)

Kos deg videre!

Anemone sa...

Å, kunne ønske jeg hadde dit pågangsmot! Du bare gyver på du! For tiden er hele huset fullt av bjørkefrø, så egentlig har jeg lyst til å utsette vaskingen til det værste har gitt seg, men man gjør jo ikke sånt...hehe.

Husk å levere gamle legemidler på apoteket da, skal ikke forgifte naturen vet du! ;)

Ha en fortsatt fantastisk strålende dag!

Monicas Hage sa...

Du er jammen flink! Ryddig på overflaten er det her også, men det gjør seg med en ordentlig sjau av og til;)

Vakre ting du har:)

Jeg har forresten ikke fått tak i Lev Landlig enda...finnes ikke her på landet... Er fryktelig nysgjerrig på hva som stod om bloggen min, så nå har jeg bestilt bladet;D Syns det var litt moro, lille bloggen min liksom...

Line Cathrin sa...

heisann!
Nydelig blogg du har. Har nettopp hatt en slik runde i huset. Men det er behov for mere gitt. Utrolig hva man finner i skuffer og skap. regninger fra hundre å klem ått feks.
Kommer nok igjen på besøk.
Ha en flott kveld! =))

Astrid sa...

Ahhh, nå fikk jeg også lyst til å få unna prosjekter som 'henger' litt. Kan vel ikke si at jeg må rydde i skuffer og skap (for det gjorde vi jo ifm flyttingen), men kanskje vi endelig skulle få tømt garasjen med det som er igjen fra flyttelasset vårt? Fått skrudd på dørene til Billy-hyllene og fått orden i boden? Nok å gjøre. Og så var det den hagen, ja... Eller, kanskje jeg skulle drikke litt te og bare slappe av, bare litt? :)