tirsdag 28. juli 2009

Kan du kjenne duften….?

DSCN8257 DSCN8284

Av nyvasket tøy, strøket med lavendelvann?

Si “ja”! Vær så snill! Jeg har vasket til den store gullmedaljen i dag. Svetten har spruta og ryggen slått seg helt vrang. Men det var verdt det.

 DSCN8285 DSCN8276

Både tak og vegger på soverommet og badet er rengjort. Sengen er dratt frem og alle husdyra fjernet. Du verden, at det kan samle seg så mye dritt under en kontinentalmadrass?

På nattbordet ligger nystrøkne duker og ferskt lesestoff. Gjett om jeg gleder meg til å legge meg i kveld! Nattbordene er 5 år gamle og kjøpt på min gamle jobb i Fargerike.

DSCN8277 DSCN8280

Møbler er støvsugd og dører og lister er skurt til sin opprinnelige farge; hvit :-). Stolen dere ser snurten av er også 5 år gammel. Jeg ble nemlig alene da og måtte ha noe nytt til egen leilighet :-). Og selv om møbelhandleren er nøye på hvor ting er kjøpt, har jeg vært heldig og fått beholde noe av mitt…hehe…

DSCN8288 DSCN8286

Det beste av alt er helt nytt og nystrøket sengetøy. Det beige kjøpte jeg på Home&Cottage på Vinterbro. Det er en bomullsatin så myk og deilig du bare kan tenke deg. Se på den lekre detaljen på putevaret. Sengesettet var til og med på tilbud. Under 300,- pr sett for 220 cm dyne. Den quiltede puten kjøpte jeg på Kid for en stund tilbake, men har først nå tatt den i bruk. Er vel ikke akkurat alene i dette landet om å ha sånne, men fine er de uansett.

DSCN8290

Det er egentlig bare å stupe til køys!

DSCN8259 DSCN8262

På badet skinner det! Det er så rent at vi nesten ikke kan bruke det……. Måtte det bare vare… i allefall en liten stund. Når vi bare er to voksne hjemme og den ene jobber halve døgnet, skulle det vel i det minste vare litt lenger enn normalt.

DSCN8264 DSCN8265

NDSCN8268 DSCN8269

Den gamle vasken er plukket ned fra en bygård i oslo og fraktet hit til huset vårt. Jeg vet ikke hvor gammel den er, emn ny er den i allefall ikke.

DSCN8292 DSCN8293

Jeg burde vel egentlig lagt meg i badekaret med et glass vin i kveld, for å hvile etter dagens aktivitet. Men her sitter jeg da…og blogger i stedet. Og koser meg med vin :-). Tålmodigheten min strekker ikke til 2 min i badekaret engang.

DSCN8294 DSCN8298

Emaljesettet har jeg fått med fra farmors hus. Jeg tror faktisk det har vært min oldemor sitt. Har fått med en litt større balj også. Jeg elsker gamle emaljedubbeditter! Den hvite blonden kjøpte jeg i Drøbak i sommer. Den skjuler kleenexboksen eller våtserviettpakken.

Det er en utrolig deilig følelse å ha fått taket på støvdottene og jeg syns faktisk jeg har vært ganske så flink i dag :-)

I morgen er det gangen sin tur. Den skal først males, så gjøres skikkelig ren. Men først skal jeg nyte en god natts søvn i nytt, rent sengetøy!

Sweet Dreams from Torunn

21 kommentarer:

Christinas låvebutikk sa...

Så flink du har vært, herlig med det som er gjort!
Ha en fin kveld og god natt i rent sengetøy!
Klem

Astrid sa...

Jeg er målløs... Så mye? På en dag? Og hvem stryker egentlig ting nåtildags? Trodde vi var enig om at det er bare tullete jeg... Fanken, da må jeg vel se og anskaffe meg strykejern også da....

Maliva`s verden sa...

Wow...kjenner go`lukten av rent hus helt hit jeg.Du har jo det så fint..gøy å se bilder fra ditt vakre hjem...også har du en bra bok liggende der også ser jeg..Leste den i starten av ferien.Venter spent på bilder fra gangen også jeg nå da vøttu...Klem fra Maliva

miss marple sa...

JAAAAAAAAAAAAA-det dufter rent og godt helt hit!!!!!hihi;)

Guttemamma sa...

Jeg skal love deg at jeg kjenner luften helt hit, fru husmor i egen person!!! Har ryddet i hele dag jeg og, men lukter ikke så rent av det da....lekkert på soverommet ditt altså,kos deg med bok, blad og mann!! Har lest tilbake til Riverton,likte den godt.

nattaklem

marie sa...

Å himmel! Kan du sende over litt energi? *skuler ut på halvveis utpakket, delvis rotete og ikke helt rent*

Anonym sa...

Godt jobba!!!! vet akkurat hva du mener... måtte det bare vare!!! :o)) men akk.. her varer det en halv time, iallefall på badet.. med en tenåring som sminker og styler seg hver halv time ser det ut en katastrofe.

Duften av nystrøket.. hmmmm.. og lekkert var det i allefall i ditt soverom, som vanlig:o))) .. vet i allefall hvor min datter i Tromsø skal på shopping i dag.. KID... håper de har slike trekk!!! Nydelig!!!

Herlig bad Torunn!!!! vasken kan du godt sende hit!!!!

Regnværsklem fra mæ...

Kerstin sa...

Jaaaaaa så klart vi kjenner den deilige duften...
Så flink du har vært...håper du har sovet godt i natt... Så nydelig baderom dere har.. elsker badekaret og vaksen din... så sjarmerende ...

Så deilig når en har vasket og ryddet ...og kan sette seg ned og nyte et galss vin... Nyt denne dagen også med eller uten vin..
klem Kerstin

Hespe sa...

Jaaaaaaa Torunn - kjenner duften, elsker duften og har serien av lavendeldufter selv... :o)

Gu' så flink du har vært. Må nok ha en liknende runde når jeg flytter hjem fra kolonihagen. Føles sååå godt når det er gjort!

Ha en herlig dag kjære du - kos deg i ditt vakre, lavendelduftende hjem...

Klem fra Hildegunn

Guldkant På Livet sa...

Kors, vilket sovrum och det badrummet!! Tänk om man hade haft ett sådant badkar, så vackert och fina foton och arrangemnag med goddoftade ting, och ja, jag kan känna den ljuvliga lavndeldoften i lakanen dina, sommar! Vackra bilder nedan med kaffeburk, klocka och vinglas, mycket tilltalande!!! Mari.

Modern Country sa...

Heisann, Takk for koselig besøk!

Å gud for et nydelig innlegg!! Ja jeg kjenner det det dufter helt hit, jeg bruker det samme! :) Og har du sett for et nydelig badekar du har, jeg drømmer om det samme!! Det er så deilig og legge seg etter en lang, når alt er ryddet og skinennde rent. Og aller best i ei nyoppredd seng som lukter himmelskt. Go lukten er sovemedisin!! Håper du sov som en engel! ;)

Klem/Aina

MumsiMumsan sa...

Så flink du er! Kan kjenne den deilige lavendellukten helt hit til plankebyen ja :) Nå ble jeg faktisk inspirert. Tror kanskje det blir en bad "make over" i dag i regnværet!
Lykke til med gangen i dag.
Mumseklem fra meg :)

M sa...

Jeg er helt imponert, og føler at jeg har gjort husarbeidet for dagen når jeg har lest innlegget ditt.
:D
Jeg måtte lese tre ganger, før jeg skjønte at du ikke hadde jobbet i Frankrike....jeg leser for fort til mitt eget beste.
Boken på nattbordet ditt har jeg på engelsk, har ikke fått tid til å lese enda.
Jeg legger deg under "Venner av bloggedamer 40+". Gøy at du blir med!!
klem,M

Jannicke sa...

I dag har du vært en sånn god gammeldags husmor ;o)
Regner med steken stod klar i ovnen da din kjære kom fra jobben, hehe...
Godt jobbet, Torunn.
Klem J.

Hanna sa...

Så mycket vackra bilder!
Hanna

Solrosa sa...

Hei! Så fine bilder du har på bloggen din! Det er første gang jeg er her inne hos deg. Jeg kom vi Et glimt av M. Superfine bilder. Inspirerende! Ha en fin kveld med vin og rent hus!
Solrosa

Lunalu sa...

Oj, så flink du er!!! Jeg kjenner forresten at det lukter nyvaska tøy!!! (har selv vaska mange maskiner i dag....!!!)
Det er så deilig å legge seg i rent sengetøy!
Har tatt fram ny lektyre jeg også - Ken Follet - I all evighet!
Du er vel i full gang med å pusse oppussing i dag, kanksje det kommer flere bilder....!! Du har det jammen fint hjemme hos deg!
Sommerklem fra Lunalu -som fant deg via en annan blogg!

Mira sa...

Så flink du har vert,det lukter lavendel helt hit.(Har mye lavendel ut i hagen eg da,så lukta kommer derifra.)

Liker bloggen din så godt at det ligger en award å venter på deg inne hos meg.

Ha en fin sommer videre! Miraklem til deg.

home 4us sa...

Jo jeg kjenner duften helt hit:)
Æ må sei du har fått heve dæ rundt!
Det va nesten så æ begynt sjøl her et øyeblikk, men så kom jeg på bedre tanker..venter litt:)

Line Cathrin sa...

Det får'n si. Effenktiv dag. Og så hyggelig og deilig det er etter man har gjot et slik krafttak.
Jeg har mye so,m trenger å strykes menda ikke kjøpt slikt lavendel vann. Kanskje jeg skal gjøre noe med det nå.
Regner med du har sovet godt nå så da håper jeg istedet du får en fin dag. =))

Miamor sa...

...så fint og rent du har det da Torunn..her pakkes det ut etter 3 uker på loffen..huhei..og 18-åring som har vært hjemme alene..skinner ikke akkurat..men hun har kost seg og pyntet etter sin egen smak....ha gode dager videre!