mandag 8. desember 2008

Tittei.........

DSCN4491

Jammen ikke lett å henge med i svingene her gitt. Den siste uka har jeg faktisk vurdert å kutte ut bloggingen for godt....i stedet for å sitte og ha dårlig samvittighet for at jeg ikke rekker DET heller...... Men her er jeg nå enda :-)

Sender en STOR takk til Huset på kollen....og til Signe for hyggelige awarder dere har gitt meg.

DSCN4520DSCN4523

I helgen har jeg bakt med ungene. Linselusen koser seg med pynting av peppekaker :-). Snøen har lavet ned og det har vært riktig så vakker julestemning. Jeg har også SLAPPET AV denne helgen!! Har vært så mye poå sofa`n at det er tendenser til liggesår faktisk. Men jeg har trengt det! Og fortjent det! Dermed basta :-)

DSCN4533

Adventstiden skrider avgårde og denne uken er den berømte juleavslutninguken. I tillegg har min sønn bursdag, så da er programmet fullbooket hver kveld.

Har fått en utfordring fra Karen og Sol og Bolig og her kommer 7 kjappe om meg:

- Jeg kjøpte hus for mange penger med en mann jeg hadde kjent i 3 mnd (ja, det er min kjære og vi bor sammen enda :-) og 3 mnd er blitt til 3 år)

-Jeg knuste doen på ei hytte i Hemsedal en gang for hundre år siden. Ble sint og slo opp lokket litt for hardt. Det resulterte i sisternevann opp til anklene....(forøvrig ikke noe jeg har for vane å gjøre :-))

-Skulle egentlig bli barnevernspedagog og takket ja til en plass på Dronning Mauds Minne i Trondheim. Hoppet av i siste liten og ble interiørkonsulent i stedet.

-Er utpreget A-menneske

- Har holdt på å dø av svangerskapsforgiftning 2 ganger

- Eneste delen av min egen kropp jeg er fornøyd med, er fra knærne og ned til anklene (det VAR det i allefall. Er redd forfallet har satt inn for fullt der også...hehe)

-I skrivende stund burde jeg gjort noe heelt annet enn å blogge!

DSCN4495

Og denne da??? Stakkar.....punktert og overfyllt.... her kom nok julekvelden litt på kjerringa!. (Ja, det er fra vår hage :-)

God uke til dere alle

21 kommentarer:

liven sa...

Heisann!!
kikket etter deg i går faktisk.....og i dag var du her:o)
Ikke tenk på å slutt å blogg!!
Og ikke ha dårlig samvittighet heller for at du ikke rekker å lage innlegg så ofte!!
du har en så fin blogg at jeg vil bli veldig lei meg om du kutter ut :o)
da får vi heller klare oss med smuler....hihi

så mye snø dere har fått da!!
Her er det syv grader og regn i dag....senere i uken skal det bli kaldere!! slik er vestlandet....ganske skiftende....

Ha en fin dag og kos deg da:o)

Farmendamen sa...

HE HE som jeg kjenner meg igjen!!..takk o lov at det er flere av oss...men tenk er det ikke rart...det skal liksom skinne i alle kroker og kriker i huset til jul, selv steder jeg aldri er selv engang!!?? Er det no rart man blir stressa da..?!
Jeg ser at liven over her snakker om smuler...jeg blogger om smuler hele tiden jeg, så fortsett å sleng innom bloggen en og annen gang så jeg(vi) ikke føler meg(oss) alene her i blogglandia med min(vår)dårlige samvittighet!

My home is my Castle - by Kari sa...

Enig med Liven jeg..
Ikke kutt ut da... Du blogger når du har lyst, vi er her vi ;)

Ha en fin dag videre.
Klem,Kari

Anemone sa...

Gi deg ??? tollkjærring!!

Monica sa...

Hei! Blogg når du har lyst du, IKKE slutt...
Så koselig med all snøen:) Her sludder det, det er ikke noe moro...

Tulip sa...

Hehe..artig å lese litt om deg! Den doen fortjente det sikkert!!!

Stakkars trillebåra, ja..
...Sånn står vår også ute i hagen..ensom og forlatt i kulda!


Ha en flott uke!

Tone sa...

Torun vettu hva! Ikke slutt a, vær så snill!
Nå må vi slutte å gire hverandre opp og ned!! Blogg når du vil - det gjør jeg!
Noen ganger tenker jeg at det ikke er noe verdt at jeg blogger. Noen har jo en seksti sytti besøkende hver dag - og da kan jo en stakkar tenke at ens egen blogg ikke er noe verdt eller at en ikke er god nok som ikke klarer å dra så mye folk. Ser jo at det er interiørblogger som trekker -
jeg har full jobb med masse kveldsjobb, og har ikke mulighet til å farte rundt i butikker og finne nye og vakre gjenstander å ta nærbilder av. Og har ikke intensjoner om det heller - men syns det er utrolig mange kreative og flotte jenter der ute som gir meg utrolig mye inspirasjon med det de viser og gjør!!
Men når jeg først kommer meg i en interiørbutikk har jeg a)ikke penger b)med meg en 7-åring, say no more... c)ikke inspirasjon.
Bli her a Torunn....
Har blitt så glad i deg og!!
Nyt slaraffenlivet på sofaen - du har faktisk fortjent det!!
ps - om du tror at du er den eneste som har ei trillebår med flatt hjul og nedsnødd restavfall i ute i hagen, så tar du feil. her er det snart blitt kompost oppi der...
Tone - stor klem herfra i tåka.

Guttemamma sa...

Høres kjent ut...,men blogg når du har tid og lyst du, det får vel holde!! Klem

Heidi sa...

Hei på deg Torunn!
Tenker det samme som deg mange ganger - skal jeg slette bloggen - har jo så knapt med tid og overskudd og den dårlige samvittigheten er ikke noe allright.. Men, det er jo koselig også og masse inspirasjon å hente.
Enig med det Tone og flere sier - blogg når du selv føler for det, men ikke slutt a..;) Du hører liksom til her og har masse å bidra med:)og en flott blogg.
Her er det full rull som vanlig og det har vært travelt i Bryggerhuset de siste helgene.
På lørdag tar jeg med meg butikken på torvet -da er det Jul i Bygda.
Skikkelig stress og masse jobb, men synes det er viktig å stille opp når det skal arrangeres sånne dager. Søndag er jeg back in buisness igjen.

Ha en fortsatt fin kveld Torunn.
Klem fra Heidi

;-)

Tone sa...

Hei igjen du sutregurine...
jeg vet hvorfor jeg humrer og ler, eller føler med deg når jeg leser det du skriver til meg, enten på sms eller ellers.... det står så mye der!
Nyt snøen og sørpa og sofaen og hva det måtte være.
Og så flott at mora di er over det verste styret igjen.
Jeg dansa vals med pappa i går, og det hadde jeg ikke trodd jeg skulle gjøre igjen!
det er en sånn endelig-følelse!
Legg deg på sofaen og ta et vinglass. Det er jo tross alt mandag.
Dobbelklem herfra...!

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Så koselege bilder!
Klem

Nikoline sa...

Å nei!!!!!!!
Lov meg at du ikkje kuttar ut bloggen din!! Små smular er også brød,veit du.Eg er heilt avhengig av at du er her,berre så du veit det...
Du må ikkje ha dårleg samvet av få innlegg,ta det når du lystar.Eg er innom KVAR dag uansett,og så vert eg så hoppande glad når det er noko nytt,då kosar eg meg her hjå deg både vel og lenge.
Hvis det kan vera til ei lita trøst,så kjem jula som på kjerringa her i gården også.Men no skal eg starta med forberedelsane (det eg gidd og lystar,resten skal berre få vera som det er...)
Ha ein fin adventsdag,Torunn

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Koselig adventsstake :-) Og koselige bilder av barn sm baker pepperkaker...er en fin tid nå og framover :-)
Ha en fin dag :-)

johanne`s rom sa...

Enig med flere her ser jeg, ikke slutt å blogg,hvis du egentlig liker det. Vi får legge inn litt når vi har noe og har tid, sånn ser iallefall jeg det. Ha en fortsatt hyggelig førjulstid.

Mitt Empire sa...

Uff, slik har jeg det også. Har hatt en lang periode her i høst, hvor bloggingen har lidd under dårlig samvittighet. Men bestemte meg for å blogge når jeg har lyst, og da gikk det mye bedre. Jeg blogger masse i perioder, for så å gjøre andre ting i perioder. Noen ganger har jeg ingenting å si, andre ganger bobler jeg over.

Blogg når du har lyst og tid, ikke fordi du har dårlig samvittighet. Da skal du se lysten kommer etterhvert. Men ikke kutt ut da, vi kommer til å savne deg!

Laila

sologbolig sa...

Hei! Gjør som mange her sier: Blogg når du har lyst. Vi vil jo ikkje at du skal slutte. Punktert hjul på trillebåra ! -- vår trillebår har ikkje hjul eingang den !!!! Ha ein fin kveld !

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Nei nei, du må ikke slutte å blogge! Vi vil heller ha få innlegg enn ingen :0) Bloggen din er jo så koselig og du viser så mange fine bilder. Det gjør du denne gangen også!

Tone sa...

Hei hei, bare innom for å ønske deg en knall dag!
kaldt som pokker, men akk så vakkert. Måtte det holde seg litt sånn til juleaften.
Skulle gått fra jobben og vært ute i snøen litt nå, skogen, rolig, dyrespor, egne tanker.......
jaja, -
Klem fra tåka i Ås

Japsee sa...

Du har det så koselig. Men juletid blir mange ganger stress, derfor er det lov å hive seg på sofan en gang i mellom og lade opp batteriene.

Fint/søtt det bilde av trillebåra deres var:)

Ha en fortsatt fin adventstid, klem fra meg!

Tone sa...

oi, håper det går bra med mamman din Torunn.
Skal du reise oppover en tur før jul?

Tone sa...

Hei hei snuppa - vil bare skvise inn en megaklem gjennom internett her - sånn - merka du`n?

Har hatt Hanne på lunsj her hjemme - ferske bakvarer og nystekt leverpostei og sånne ting - og selvsagt SKRAVLING (finnes det mulighet til ¨melde seg på NM i sånt?)

God helg vennen!!
Megasuperduperklem.