onsdag 31. desember 2008

GODT NYTT ÅR!!

Vinter 0809 001

I sterk kontrast til Romabildene viser jeg dagens isende kulde her på Østlandet! Men lyset er så flott!

Vinter 0809 005

I likhet med Nikoline er jeg allerede grådig lei smuler på dukene, barnåler over hele huset, bøss etter vedfyring osv osv.... Når jeg tusler hjemme på en dag som denne, får jeg bare lyst til å åpne dørene på vidt gap, kaste ut jula og VASKE....til jeg kjenner duften av vår! Typsik meg vil nok min mor si :-). Jeg er egentlig ferdig med jula før den har begynt.

Vinter 0809 003 

Nå ser jeg frem til fargerike primulaer på bordet, lysere ettermiddager og etterhvert lysere kvelder! Bare det å kunne lufte litt og kanskje snart henge ut sengetøy til tørk får energien til å vende tilbake til denne dama.

I kveld skal vi feire nyttår sammen gode venner, i morgen starter nok forberedelsene til våren her i huset. Har planlagt litt ommøblering i spisestua og jeg klør etter å komme i gang. Rart hva noen dager med ferie kan gjøre med energinivået gitt :-)

Håper dere alle får en fin feiring i kveld. Jeg takker alle dere trofaste lesere og gode venner for det gamle og ønsker dere et fantastisk

GODT  NYTT ÅR!!

25 kommentarer:

Ivar Ivrig sa...

Godt nytt år til dere også. Ser kaldt ut på disse bildene ja. Her snør det i dag. Og det er fint når det ligger blankis fra før, NOT!

Magny sa...

uffså kaldt, men så vakkert...
ønsker deg et godt nytt år, kjære blogvenn~~~
magny**

Josefine sa...

Så fine bilder.. og velkommen hjem fra tur! Innom for å ønske deg og dine et riktig GODT NYTTÅR!! Håper vi snakkes i det nye året:) Klem fra Josefine

tinemor sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg.
Jeg ønsker alt godt for deg og dine i året som kommer!
Klem

Fridashus sa...

Hei!

Så flott hjem du har!! Du er heldig:o)

Godt nytt år til deg og dine!

Klem

Som Mine Dager Er, sa...

Deilige utebilder. Ser friskt og godt ut. Jeg som deg er møkk lei jula. Så i formiddag ble juletreet kasta på dør og bringt til sin faste plass på garasjeloftet. Med lysene på ;-) Vi har plastikk tre, rett og slett fordi Espen har lett allergi. Fikk så mye bedre plass i stua, og den ser luftig ut igjen. Stua ble egentlig minimalt pyntet til jul, så her er det bare noen nisser og julekuler som minner om jul. Ja, også noen røde og hvite julestjerner.

Elles ser vi fram til den 10. janunar!! Da drar "leieboerne" tilbake til Australia igjen (og det er jo en nedtur), men når vi har snufset farvel, SÅ er hele huset vårt. Da først tar vi hele sokkelen i bruk SJØL! Det skal bli godt å endelig slippe å ta hensyn til at det bor folk under oss, men bare "bråke" ivei. GLeder meg veldig til å få stort vaskerom og innendørs bod, som vi har ønsket oss så lenge. Yepp, det blir en bra start på 2009 ;-)

Kos dere masse med venner i kveld. Her i huset blir det vel heller rolig, for de eneste festdeltakerne her er tre små. Men naboer bruker alltid å stikke innom, så vi blir nok ikke alene. Gruer bare litt for Espen, disse ungdommene med alt sitt overmot, og som kombinerer raketter og alkohol. Og jakten på den søteste jenta.... Det er ikke med få formaninger han løper ut døra i kveld. Vi krysser fingrene og håper det går bra!

GODT NYTT ÅR TIL DERE ALLE SAMMEN!

Klem fra Marit

Livy sa...

Nydelig i dag ja!!

Ønsker deg et riktig Godt Nytt År!

Mange klemmer fra Livy

Tone sa...

Hey!
Om energien din skulle nå uante høyder kan du bare sende litt hit altså, det vil definitivt komme en stakkar til gode....!!

kaldt og fint hos deg også ser jeg... - holdt på å blåfryse meg på skøyteisen i går - men det er rart hva flammer og et glass rødvin kan ordne opp i...

her er bordet dekket og hvit damask og sølvbestikk er definitivt lekkert.
Pinnekjøttet hviler i vannet sitt - og kålrot er et herk å skrelle.
Helt ærlig så lurer jeg på om jeg skal ta meg en joggetur, for å begynne FØR nyttår liksom....
eller nei kanskje ikke....
ha en fin kveld, husk trillebåra.

Gamlå sa...

Heisann

Har nå sittet her og sett på de fine bildene du har tatt!!

Kos deg masse i kveld.

Godt Nyttår.

klem fra Gamlå

Nikoline sa...

Som eg skulle sagt det sjølv! Hufs!!og ut med bos og støv!! GLER meg til å vaska...!
Så nydelege frostkalde bilder her.
Ynskjer deg eit fabelaktig godt nytt år og takkar for alle dei gode stundene du har gitt meg i året som no er over!
Stor nyttårsklem!

Viola sa...

Måste ju bara titta in när det kommer ett nytt inlägg från dig. VIll tacka för alla fina inlägg som jag fått njutit utav. Önskar dig och de dina en riktig trevlig nyårshleg. GOTT NYTT ÅT 2009, klem VIOLA

Guttemamma sa...

Iskaldt her og!! Primula ja,lengte..kommer i hus neste uke her!! Godt nytt år!! KLem fra Anette

Monica sa...

Ser kaldt ut hos dere. Her snøer det i dag:) Kos dere i kveld, og Godt Nyttår:) Klem

Heidi sa...

Hei Torunn!
Velkommen hjem fra Roma. Ser ut til at dere har hatt en herlig tur.
Ja, det er kaldt i dag, men du så flott det er ute.
Vi reiser til Syden 3. januar og jeg gleder meg. Det skal bli ordentlig godt med sol og varme nå.

Riktig godt nytt år til deg og dine!

Klem

:-)

HildeS. sa...

Godt nytt år til deg og dine:)
Så masse nydelege bilete du viser fra Roma turen.
Eg og min kjære var i Roma for tre år siden,
og det var ei fantastisk oppleving.
Me skal tilbake dit ein gang:)
Kos deg i kveld.
Klem H.

GundaM sa...

Å ja, primula i all verdens farger!!!! Er nok litt like her ser jeg, vaske jula ut ;)

Ønsker deg et riktig godt nytt år!!!

Ps. Vakre bilder!

Japsee sa...

Vakkert med vinter og frost! Du og dine får ha en riktig fin feiring i kveld. Og godt nytt år!

Landliv sa...

Vil gjerne få ønske deg et riktig godt nytt år 2009! :-)

Strikkelines sa...

Første gang jeg er inom, men her var det koselig, så jeg tror jeg kommer flere ganger.. Måtte le da jeg leste innlegget, for ommøblering vet jeg alt om.....smiler..ha et godt nytt år

Therese sa...

Godt nytt år til deg og dine !!!

Så flotte bilder, det er så fint med slik rimfrost på trær og planter syntes jeg.

Ser dere har hatt en uforglemmelig tur til Roma. Jeg har aldri vært fristet til å dra utenlands i jula, men etter å ha sett bildene dine og lest det du skriver, virker jo dette litt "spennende"!

Ha en flott 1. nyttårsdag!
Klem

Anitas hus sa...

Så nydelige bilder fra tunet ditt. Jeg føler akkurat som deg, drit lei hele jula. Det beste er adventstiden, etter julaften er jeg møkk lei julepynt...
Her kaster jeg nok ut jula idag, men treet skal få stå til i morgen^^,)
Takk for ett koselig, inspirerende og lattermildt bloggår. Ser frem til det nye.
Ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år!!!
Klem:O)

Mia sa...

Heia Torunn, og Godt Nytt År til deg også! Tenk at vi skriver 2009 allerede, og at julen er over... ikke for det, jeg er også vel forskynt med den, og er så kalr, så klar for nye og lysere tider. Men du får bare sagt det så utrolig godt! Bildene dine er nydelige, og slik var det også her hos meg igår (du vet jeg bor bare 20 min, fra deg... hihii) og idag har deg vært om mulig enda flottere, med klar blå himmel, rimfrost og maaange kalde grader. Jeg gikk en tur i kulden idag, deilig og forfriskende, men samtidig så gleder jeg meg så utrolig til våren, lyset og varmen... ja, påsken er nok min favoritthøytid, og jeg har begynt å glede meg allerede. Så vil jeg bare takke deg for dine herlige innlegg om julen deres i Roma. Jeg lekser Roma og etter å ha sett innleggene dine om julefeiringen deres derfra så a jeg til min kjære at DET kunne jeg også tenkt meg å gjøre neste jul. Vel, han ville ikke akkurat love at det kom til å skje så jeg får jobbe med saken.... Ellers så vil jeg gjerne takke deg for bloggvennskapet i året som har gått, og jeg gleder meg til å følge med deg og bloggen din iår også.

Tone sa...

Hey igjen!
Håper at du kom deg vel hjem i går!! - her var det pinnekjøtt som vanlig, og creme brulee.
Gjestene gikk klokka to, kvart på tre kom det nye....de gikk litt over fire.
Gleder meg over å ha funnet deg både på blog og på den andre måten!
Klem fra tone

Tone sa...

haha, det der med lys og bading og hele pakka høres utrolig kjent ut, av en eller annen grunn...

åsemor sa...

Hei på deg Torunn, jaså du du vil kaste ut jula allerede. Du er nok ikke alene om det her inne ser jeg, men i Åsemorheimen blir den til trettende dag. Syns lyset fra juletreet gir en fred og ro i stua. Koser meg med de late dagene og seine kveldene. Nå er det ikke mange dagene før klokka må skrues på halv seks igjen, så jeg nyter kveldene nå. Tror ikke jeg noen gang har hatt så rolig romjul, eneste kvelden jeg har vært ute var i går, men merkelig nok er formen superbra i dag. Det hjelper på å være uthvilt tydeligvis :)

Håper vi forsettes å treffes her inne Torunn, det er så trivelig å stikke innom deg. Jeg har kost meg med bildene dine fra Roma, kanskje en ide å besøke denne vakre byen snart?

Nyttårsklem fra Åse.