søndag 21. desember 2008

God jul!

DSCN4565 DSCN4576

Tiden går jammen fort når man har det moro gitt!! I midten av november kjøpte jeg meg en hel hau med nye interiørblader. For å hente inspirasjon til alt det fine jeg skulle lage til jul, for ikke å snakke om alle de nye matoppskriftene jeg skulle prøve..... Kyss meg bak.... bladene ligger der like herlig...og uåpnet.

De siste ukene har vært fæle! Rett og slett. All kosen med juleforberedleser i heimen forsvant med alt annet som skulle gjøres og jeg har vært dønn sliten. Blogging har det bare blitt mindre og mindre av og jeg må bare takke dere som fortsatt gidder å stikke innom. Selv har jeg vært ELENDIG til å hilse på tilbake og det beklager jeg...sorry jenter.....jeg aner ikke hva dere har gjort denne førjulstiden!

DSCN4583DSCN4584

Vi feiret jul på forskudd her hos oss i går kveld. Med alle ungene fortsatt hjemme, svigermor og ribbemiddag. En trivelig kveld for store og små og ungene pakket opp gaver for tusenvis av kroner.

Nå har de alle dratt til sin andre forelder og i dag var det tyngre enn vanlig å sende dem avgårde gitt... Men, har man sagt A, får man si B.

DSCN4625

Nå er det forberedelser til Romaturen som står i fokus hos oss voksne. Netsen ferdig pakket, men det gjenstår "et par" vesentlige ting... Hvor mange par sko trenger jeg ta med???? I tilfelle ditt og tilfelle datt, vettu....... For ikke å snakke om hvor mye som skal gå`s over for å være rent og ryddig til vi drar. Ja, og da snakker jeg IKKE om huset altså....men KROPPEN! Når man har hårvekst som en tyrker trengs det et par anstrøk med høvelen for å føle seg fresh til man skal på kjærlighetstur...hih.... Og så farging av hår da.....etterveksten syns godt (nå erè håret på huet jeg snakker om altså<) og MÅ bare ta`s.....sukkk, jammen er det travelt :-)

DSCN4638

Det er første julen utenlands for oss begge og litt rart blir det sikkert. MEN, med værtutsikter i Roma på + 15 og sol, så tror jeg vi skal takle dette ganske greit. Har vært der før jeg og syns huske det var et par hyggelige fortausrestauranter og meeget god rødvin :-)

Vil anta at jeg kommer tilbake med et lite reisebrev om en liten uke :-)

DSCN4646

Til så lenge ønsker jeg dere alle en RIKTIG GOD OG FREDELIG JUL. Kos dere masse og nyt tiden og hverandre. Spesiell hilsen til mamma og pappa og min bror med familie. Vi kommer nok til å savne dere litt også.... :-)

Juleklem fra meg

24 kommentarer:

MonaLisa sa...

Hmmm jeg synes det ser ut som om du har fått til det meste uannsett jeg! koselig hjemme hos deg da - virkelig LUN jul!! Da har du "overstått" julen på en måte - og det er bare å stæsje seg opp og nyte livet i ROMA!Litt misunnelig kjenner jeg, men du verden som jeg unner deg denne turen! reis og nyt, så gleder jeg meg til reisebrevet! klem

Magny sa...

heia...
ønsker deg også alt godt for julen,- kos deg du med dine...
klemmer fra magny~~~*

hvorfor ikke... sa...

Du skriver så morsomt;)
Nydelig julepyntet hos deg!
Det blir nok litt rart på 24.
...men ellers tror jeg nok jeg skulle taklet det, jeg også;) bare jeg viste at mine kjære hadde det bra der hjemme....
GOOOOOOOD TUR!
Juleklem fra Torunn

Monica sa...

Utrolig koselig hos deg! God jul og godt nyttår, og god tur til Roma:) Nyt! Klem

Huset på kollen sa...

Som vanlige flotte bilder, og du kan lure hvem som helst til å tro at du har stullet og stelt og ordnet til jul avslappet og greit ;) Skjønner det blir rart å reise avgårde i jula. og det uten barn, men dere får det sikkert strålende! God jul og riktig god tur!

MOLLY sa...

Åh, jeg ønsker deg en fabelaktig herlig tur, og måtte dere få en annreledes men sikker veldig hyggelig jul;)
Rødt i glasset er jo også julefarve...hehe, jepp her skal ettervekst også taes....kremt:) Blir vel på morgenen på julaften...hehe:)
Uffda sikkert ikke kjekt å sende barna avgårde, men det var nok mye kos idag, og mer kos ved hjemkomsten:)

GOD TUR; GOD JUL; OG ET FANTASTISK NYTTÅR:)Jeg ønsker deg virkelig alt det beste og enda mer:)

liven sa...

Nå kan du kose deg og slappe av da!!
selvfølgelig om du er ferdig med helbarberingen:o)
koselige bilder fra hjemmet ditt....orker du virkelig dra fra denne koselige stemningen da??
Tenker det blir flott med late dager og ferdig oppdekking:o)
Kos deg masse....og kom med reisebrev:o)

God jul til dere:o)

Hulda sa...

Håper du kan roe ned og nyte jula nå. Bildene dine er så koselige. :)Veldig vakre.

Tone sa...

Hei du min venn!
Her sitter jeg og fniser og ler og leser innlegget ditt, jeg får også klump i halsen og tenker på å sende barna til "den andre", men vet at dere to også kommer til å kose dere sammen i Roma, kjærlighetens by. Har du vært der før vet du jo hva som gjelder. Fotformsko.....
Det jeg LO av, var jo farging av hår og fjerning av hår... - og når jeg så juletreet ditt med overvekt av røde kuler, så tenker jeg at jøss så like vi er....
Edelgrana står nå her og skinner, full av røde kuler og små glassengler og små hjertekurver i messing. Og lite annet.
Roma på tv nå, Puccinis "Tosca" - gå på opera da vel!! Åpningen var av tuting og bærting i trafikken, i kjent stil - husk å holde deg på fortauet!! Og ta et glass rødvin for meg og da :-)
Herfra kommer mange tanker og klemmer og gode juleønsker!
Takk for i år Torunn, du betyr faktisk mye!!
Klem fra Tone (ikke ferdig i det hele tatt...men skitt samma)

Viola sa...

Underbara julbilder från ditt hem, dom ger mig verkligen julstämning, förstår att det kan vara svårt att inte fira ihop med barnen på julafton, men ha det så skönt i den underbara staden, har varit där ett par gånger och längtar alltid tillbaka till denna så vackra och fantastiska stad, önskar er en riktig God Jul, klem VIOLA

Guttemamma sa...

Skjønner godt at det er tungt å ikke feire jule med barna..., men høres ut som dere har hatt det koselig med ribbe etc!!! God tur til Roma, har du vært der før? Det er en FANTASTISK by, ultra romantisk!!! Så kos dere masse!!! og så må det være helt spesielt å gå i Peterskirken i jula!! Varm klem fra Anette

Japsee sa...

Kjempekoselige og trivelige julebilder. Skjønner at det er trist å reise bort denne tiden. men samtidig får dere sikkert en fin og minneverdig ferie.

Mange juleklemmer fra meg.

tinemor sa...

Nydelige stemningsbilder!
Ønsker deg og din kjære riktig god tur til Roma,
-kjærlighetsbyen.....
klem

Min verden sa...

God jul. God tur. Stooor juleklem fra meg. Vi snakkes på nyåret - ikke sant! Hanne

Mia sa...

Så vakkert, lunt og julete det er hos deg, Torunn! Og tenk at du reiser fra det hele.... Men Roma er så absolutt ikke å forakte, og jeg regner med at dere får en herlig jul sammen, i byen som står mitt hjerte spesielt nær. Og jeg regner med at du kommer i havn med det som må til av sko og hårvekst før du kommer deg avgårde. GOG JUL ønsker jeg deg og din kjære, nyt tiden sammen og nyt Roma!

sologbolig sa...

Du har nå fått pyntet så fint at .... Men nå må du slappe av da! Ønsker deg ein super tur til Roma ( det er ein FANTASTISK by, og sikkert spesiell nå i jula ). Vel kos deg masse, masse og ha ei fin jul. Juleklem !

pepperkverna sa...

Riktig god jul og ha en fantastisk tur! Hege

Josefine sa...

Hei..Skulle innom her og ønske deg god jul, så ser jeg at du skal reise til Roma. Såååå kjekt, ønsker deg en kjempefin tur!!! Klem fra Josefine

Tulip sa...

Ja greit å freshe seg litt opp før en reiser til romantiske Roma!! Skjønner hva du mener...nå på vinteren er man skjult under klær og tar ikke så nøye på det, og oppdager det nesten ikke før det er temmelig ille!!

Synes det ser ut som dere har et koselig julepynta hus, tross hva du føler du ikke har rukket.

God ferie!!!

My home is my Castle - by Kari sa...

Ønsker deg og dine en riktig God Jul :)

Juleklem,Kari

A home far away sa...

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Kram Gunilla i Singapore

GundaM sa...

En riktig fin og god jul til deg og Torunn!

Kos deg masse og nyyyyt;)

Klemz fra trøndelag

Therese sa...

Nydelige bilder/julepynt!
Jeg er bare innom en snartur, er på juleferie i Norland.
Ønsker deg og dine en herlig jul.
Klem

kari - carpe diem sa...

ha ei fredelig jul, hilsen smøla