søndag 12. oktober 2008

Ikke akkurat lekkert!

DSCN3932 DSCN3938

...I allefall ikke Bærre lækkert!

Tru det eller ei, men jeg har malt i helgen! Hadde litt lite på tapetet skjønner dere, så derfor fant jeg like gjerne frem malekosten.

Sa jo at jeg skulle kjøpe maling i går!

Det er låven som skal pusses opp. Nå kan dere jo bare gjette hvilken farge som har vært og hva som skal bli???? Har sett flere her presentere interiøret fra "før krigen", så jeg tenkte jeg kunne slenge meg på den jeg også.... Det er bare det, at denne røde veggen ikke er fra før krigen. Neida, slik har det vært på låven side vi flyttet inn. Ettersom det har vært ungene sitt domene, med tvstue, sofa til å grise i og særdeles lite koselig forøvrig, så har ikke dette vært et prioritert rom. Helt til nå....

DSCN3933 DSCN3934

EGENTLIG hadde jeg tenkt å adoptere ideen (liker adoptere mye bedre enn herme...hehe) til Molly om å male slottsrosa her oppe. Men etter litt om og men kom jeg til at jeg må ha noe mye lysere. Dette er et nordvendt rom, med kun ett vindu, lave knevegger og kun en liten del av rommet hvor det er mulig å stå oppreist for en voksen mann. Dessuten så er det ikke panel her som det er i entreen hos Molly....sukk...

Nå vil dere sikkert lure på hvorfor jeg snakker om hva jeg vil ha her, men det er jo egentlig det det handler om. Min kjære er fargeblind (sier`n sjæl) og dessuten så er han så glad i meg at han syns det blir fint uansett...hihi...

Jeg satte altså i gang i går ettermiddag... Hadde plukket ut en farge jeg ville ha.... Gud hjelpe meg, hvor er interiørkonsulenten når man trenger`n sier jeg bare!! Malte og malte.....og for hver cm så jeg bare at dette bar riktig gæli avgårde. Det ble skikkelig grisesyrinlillarosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg tenkte kanskje at det ville bli bedre etterhvert da...når alt hadde fått ett strøk og alt det mørke rød var borte. NEIDA! Det ble bare mer og mer syrinfarget! Kan være fint det altså, men når du har tenkt deg noe helt annet blir det nesten ikke til å leve med. Alt det nydelige brungrårosa i fargen jeg hadde plukket ut forsvant når den kom opp på veggen og jeg sto altså igjen med syrinlilla....

DSCN3936 

Så hva tror dere jeg har gjort i dag??? Innimellom fotballkamper og håndballkamper, middag og klesvask?? Joda, blanda maling. DA er det godt å ha et helt rom med restemaling fra hundre tidligere prosjekter stående.  En dæsj med gult og en dæsj med grønt tror jeg ble løsningen. Bildene over gir ikke veldig godt inntrykk av fargen, men det er altså tatt før jeg satte i gang med den fargen jeg fikk lirket til selv. Flere bilder følger senere i prosjektet! Det kan umulig bli særlig værre i allfall :-)

DSCN3950 DSCN3951

Nå er det søndag kveld og jeg tar meg selv i å lure på hvor også denne helgen ble av.  Hadde fint taklet om det var søndag i morgen gitt :-). Men, en ny uke kaller og vi går på med liv og lyst.

Denne uken ble avsluttet med epleterte til kveldskos og som dere ser; bare smulene igjen!

Ha en deilig søndagskveld og en ny uke full av iver og inspirasjon alle sammen.

Klem Torunn

34 kommentarer:

Anette sa...

Ler her jeg sitter...opplevde det samme engang i der forrige huset vårt. Tenkte at strøk to ville gjøre det bedre, men det var vel igrunn det motsatte som skjedde...Lykke til, venter på neste episode!

Viola sa...

Lycka till med målandet, det kan du behöva, fniss..... bäst att hålla sig till vita färgen, ha en bra vecka, klem VIOLA

Hulda sa...

Så flink du har vært i helga. Rommet blir flott! Blir artig å se det ferdig. Så koselig med kake og tente lys. Flott lysestake.

Torilpia sa...

Farger er så vanskelig - men det ser ut som om du har fått kontrollen nå .. :o)

Husker jeg ville ha terrakotta-farge på stua mi (for 100 år siden) - men når den kom på veggen ligna den fælt på tomatsuppe ..
Den måtte bort - til tross for at jeg liker tomatsuppe jeg altså .. bare ikke på veggene .. :o)

Ha ei flott ny uke - klem fra meg!!

Lena sa...

Sånn fargemessig har jeg hatt det også. Trodde jeg valgte ut en flott, lys farge til stua - og når den kom på veggen ble den på en mystisk måte og i spesielt lys nesten lys lakserosa... Fysjom. Altfor mye rødt i den fargen, ja. Dessverre tok det meg nesten 4 år før neste strøk - i ny farge - kom på veggen... Men DA ble det bra!!!
Lykke til med maleprosjektet - blir spennende å se!

Tone sa...

og god morgen til DEG som nå er på jobb!

Taklet om det var søndag morgen ja - minst! Jeg skulle taklet om det var langweekend og jeg, det hadde gått helt greit! Vi venta til klokka halv fire i natt, DA var operasjonen ferdig og nå virker pappas nye nyre. Heldigvis.

Noen ganger sier du at jeg er spenna gærn og lurer på om døgnet mitt har flere timer enn ditt, - du er jo ikke HELT latsabb sjøl heller da - det må jeg jo si! - jeg var helt gåen i går, men hadde null håndballkamper og fotballkamper på tapeten.
Men det du fikk på tapeten ser da bra ut! Godt du har en interiørarkitekt boende i huset, så hjelpen er nær , haha!!
God dag til deg min venn.
Tone

Heidi sa...

Halloisen!

Ja, farger er ikke bare lett. Hvem har vel ikke bomma på fargevalg.. Hvertfall jeg... På kjøkkenet prøvde jeg 4 forskjellige fargenøyanser før jeg fant den jeg ville ha.... og den er jeg så fornøyd med at den går igjen både i stua og et par andre rom (hvorfor fine opp kruttet på nytt..;))
Blir spennende å følge med prosjektet ditt. Tror det blir kjempebflott etterhvert jeg :)
Må si jeg er skikkelig misunnelig assa - på alle dere som er så flinke til å få gjort ting... her står det fortsatt i stampe...

For noen dager siden fikk jeg ny dør - skikkelig flott dobbel dør til Bryggerhuset. Den er jo ikke blitt satt inn enda da - snekker`n er jo så "påsæla"... hempf.....
Nå vurderer jeg å slå ned veggen inn til det som er verkstadet mitt (lille grønne døra rett frem ved inngangen om du husker..)slik at det er mulig å ordne til en hyggelig plass å drikke te ;)og kose seg. Drømmen om utbygg blir nok bare en drøm enn så lenge virker det som, snufs... ja, ja. Å rive ned denne veggen er jo bedre enn ingenting da, tror det kan blir ok. Nå venter jeg bare VELDIG på denne snekker`n da.... har en følelse om at tålmodigheten blir satt på prøve utover...

Ha en super dag!
Snakkes!!!!

:-)

Kari - My home is my Castle sa...

hehe..
ja hvem har ikke opplevd det samme :))
Kjedelig når det skjer, så myyye mere arbeid ;)

Ha en fin dag
Klem,Kari

Randi sa...

Huffda, så kjedelig! men rommet blir jo flott når du får det ferdig, gleder meg til å se hvordan det blir jeg.

Ha en fin uke start.

Therese sa...

Ja - det er ikke alltid det blir som man har tenkt seg.... Det kjenner jeg til :o) Holder på med gangen (uff - har gjort det lenge, nå må jeg nok kjøpe nye koster og rull - om du skjønner ?!) Jeg har brukt 3 forskjellige hvite/krem farger!!!

Lykke til videre med ditt malerprosjekt, blir spennende å få se hvordan det blir :)

Ha en fin uke.

Nikoline sa...

Kor mange timar i døgnet har DU då? Fleire enn dei fleste hvis ein skal dømma etter alt det du klarar å få gjort!! Eg er imponert over kva du får til!Skikkeleg forbaska bal når fargen ikkje vert som ein tenkte...har vore der eg også...Masse meirarbeid, banning og sveitting..
Eg gler meg grådig til fortsettelsen her!
Ha ein fin kveld.

Tulip sa...

Uff, ja..kjedelig når fargen ikke stemmer overens med det en har sett for seg!
Men godt du hadde restemalig, og kunne mixe din egen vri på fargen!
Håper du ble fornøyd!

;)

Josefine sa...

Blande maling ja... et rissiko prosjekt(eller skal vi si stor idrett..)Kan bli svett av mindre!
Blir helt sikkert fint når du blir ferdig:)) Epleterte..nam...

Ha en fin kveld, klem Josefine

Anna Lisa sa...

Resultatet vert nok bra til slutt :)
Ha ei koselig veke
Klem

Frida sa...

Lycka till med målningen,kakan ser sågod ut!
Kram Frida

Guldkant På Livet sa...

Å så mysigt, äppelpaj och levande ljus i vacker ljusstake! Och fina bilder från inlägget nedan också! Så härligt att få väggarna vita, så skönt när det är klart!!

Jag blev så fundersam när jag såg din bild att Guldkant på livet gjort nytt inlägg för " 2 dagar sedan" när jag insåg att jag hade skrivit fel datum på inlägget!!: ) Nu har jag ändrat till dagens datum! Hösthälsn till dig! Mari.

Classic Style in City sa...

hejsan, har kikat run på din side, vilket UNDERBART hus ni har !!

MonaLisa sa...

Huff jeg må le da, men ikke stygt ment. er det ikke fantastik hvordan fargene blir til? Men du fikk nå løst det da!? heia deg og entusiasmen din altså. Gleder emg til å følge med videre! Ha en fin oktober dag

hvorfor ikke... sa...

aiaiaia...det der er kjeeeedelig. Har blandet en dæsj av ditt og en dæsj av datt noen ganger jeg også...med mer og mindre hell...hehe! Man lærer jo av det, da...i hvertfall trøst for oss ufaglærte, da...
Lykke til videre...ække det minste i tvil om at rommet blir dånelekkert til slutt. Du er jo stø som fjell i din gode smak!
HA ei god uke!
smil Torunn

. sa...

Heisann, skal si du er driftig maler og maler og baker kaker mellom alt det andre som kamper og diverse.
Gleder meg å se der ferdige resultatet. Jer er enda litt sliten etter helgen der gubben ikke var til så mye hjelp leeeeeeer!!
ha en fin kveld nå skal jeg snart se jakten på kjærlighet.
klem fra Gamlå

Karna sa...

Håper du finner den rette fargen til slutt, er ikke enkelt å se utfra en liten papirlapp hvordan det blir på en hel vegg....Masse lykke til!

MOLLY sa...

Jeg snæpper med meg restene av eplekakekn/paien, og gleder meg til det ferdige resultatet;)
Ha en skanonfin dag:))

sologbolig sa...

Ja, e det ikkje typisk. ein farge som ein syns er heilt midt i blinken på den lille prøvelappen, blir heilt noe anna når den kommer opp på veggen.Og som du sier, kanskje det blir bedre etter andre strøk!.... DET skjer aldri!! Like godt å slutta med ein gang. Enten kjøpa ny maling eller mixa og blanda. Klok av skade har eg begynt å kjøpa 1/2 l først for å prøva (det vil si eg har gjort det ein gang!!hehe!!) Ha ein fin kveld!

hvorfor ikke... sa...

Bare innom for å ønske deg en fantastisk kveld...maling eller ikke!
smil Torunn

hvorfor ikke... sa...

...og så kikker jeg litt på det fargeinnlegget du hadde tidligere...farger er såååå facinerende...og du deler så gladelig av fagkunnskapen din.
TAKK for det!

Min verden sa...

Haha - syrinlillarosa er vel fint. Elsker det om våren - hehe... tok litt bengalakk i malingsblandingen eller? Så var du kvitt den mener jeg. Håper det går bra ellers og at du har litt å slå ihjel tiden med. Veldig glad for det ;) Når skal vi til Heidi igjen???? Snakkes. Klem Hanne

Min verden sa...

Gourmet klubb??? Hva er det? Du overrasker... Har ikke nok å gjøre? Hehe ;) Sov godt. Hanne

Anitas hus sa...

Hehehe... All den jobben også blir det ikke slik som du hadde sett det for deg. Trøsten for være at vi alle har nok godt på den blemma en gang eller to;)
Er sikker på at du fikk mixa det til, så nå venter vi spent på resultatet;)
Ha en fin dag, nærmer seg helg!
Klem:O)

Landliv sa...

Farger er IKKE enkelt! Lurer på hvor mange ganger jeg har måttet endre nyanse etter det er kommet på veggen!! Men jeg er sikker på at det blir bra til slutt - du virker så bevisst og tenker på hva slags lys som kommer inn i rommet osv. Oppdater oss da! :-)

Tone sa...

hei din smugblogger...skriver med liten skrift her så ingen skal høre meg.......hehe......

jeg lever, er oppegående, men sitter på en stol og vingler, - er så svimmel at en skulle tro at en flaske vin skled ned ganen til lunsj. Kanskje på tide å roe ned litt, - tipper at to glass rødvin på soffffan i morra kveld rett og slett slår ut fruen.

en smugblogger hilser til en annen...hysj........

Dagny sa...

Gler meg til oppfølgaren!
Det ligg ei UTFORDRING til deg på bloggen min ;-)

Magny sa...

ja dette ble andre greier...
og epleterten,- MMMmmmmmmmm

maler forresten blått rom idag,- (til hvitt...)


GOD HELG!

Anette sa...

Takk fo det, herm ivei!!! Jeg har 52 av 190 ruter bare...så det er nok å drive med!! God helg! KLem

lavendel mio sa...

Jammen godt at malingen er oppfunnet.Kempefint hos deg.Min familie lurer på om jeg var født med malingkost i hånda.Det er arvelig i hvertfall sier jeg. Kjempefin blogg du har. Ha en fin kveld:)