lørdag 30. august 2008

Here we go again

Mamma Mia.......

050

Ja, jeg var på kino i går kveld og så Mamma Mia. Hadde med meg min datter på 8 og hennes venninne. Hvem som hadde den største opplevelsen er jeg enda usikker på...hehe.....

Storyen var vel RIMELIG tynn..... Men heldigvis er jeg en enkel sjel som klarer å kose meg også med tynne fortellinger der det passer deg.

Akkurat så enkel er jeg, at dersom jeg skal gifte meg igjen, skal det skje i Hellas.....på skikkelig innfødt vis! Gudskjelov vet jeg hvem min far er og min mor og min far er gift med hverandre (alle ære til alle som klarer det i Sååå mange år). Bare sånn til informasjon og for å trøste meg med at i allfall ikke de vil komme til å kuppe brylluppet mitt...hehe.. Eneste likheten til filmen er vel at min kjære ikke er spesielt begeistret for et STORT bryllup. For å si det rett ut; Han er ikke begeistret for bryllup i det heletattt.(leser du dette elskling??)

024

Når vi er inne på det med bryllup, forhold osv.... Fikk så lyst til å vise frem soverommet vårt (regner med det også er et av dine høyeste ønsker, kjære). Dette bildet er fra tidligere i sommer. Som dere ser, ser det ingen sengegavl her. Vi har nemlig hatt en stående på vent. En i oljet eik, som er eid av min kjære og han har kjøpt den for egne penger.

Men så var det lille, enkle meg da. Jeg vil jo ikke ha sengegavl i eik...(sukk, er det egentlig så j.... nøye når alt kommer til alt??). Jeg har smisket som bare det for å få lov til å male gavlen hans da skjønner dere.

039

Og tilslutt så fikk jeg lov!! Han er snill også da. Ikke f.. om han hadde fått kødda med mine ting som jeg var glad i som de var :-). Jeg tror faktisk han er enig i at det ble fint også! Jeg syns i allefall det lettet inntrykket veldig å få den kremfargede gavlen bak senga. (ps.....samme sengetøy ligger på, men det er vasket i mellomtiden altså...opptil flere ganger faktisk).

040

Vi har en liten balkong uteafor soverommet også....der vi koser oss med rosevin på late sommerkvelder vettu(sukk...hvor ble av de kveldene?)

044

Krakken foran senga er ett av mine "MÅ HA" (Konkurranse; hvor mange sånne må ha-ting har du? Delta den som vil)

043

Krakken er fra Covent Garden og ble bestilt på Gave -og Interiørmessa for et par år siden. Helt mine farger dette vettu... Naturfarger, grumsete naturfarger :-).

Resten av lørdagen skal gå med til litt huslige sysler. Fant en oppskrift på CocaColakake hos Home4us og den har jeg tenkt å bake i dag. Den ser bare SÅ god ut.

Strykebunken i kjelleren hoper seg opp (faktisk så støver den ned, så tøyet må nesten vakses på nytt før det strykes).

Og så har vi jo så fint vær....hva med hagen som skriker etter litt høststell.... Jeg kan bare ikke fatte og begripe hvordan alle rekker å gjøre så himla mye bestandig?? Syns liksom ikke jeg rekker noe jeg..... (ja, stakkars lille, enkle meg...hehe)

Ha en flott lørdag kjære venner!!

Klem Torunn

32 kommentarer:

liven sa...

Heisann!!

Sengegavlen var veldig fin den!!
Og soverommet ditt ser jo så lekkert ut.......
Har masse å gjøre jeg også både ute og inne!! Har vært ute i hagen nå men ikke jobbet!! Bare tatt litt bilder:O)
Håper det går fint i jobben og at du trives med elevene:O)
Ha en fin lørdag:O)

tinemor sa...

Det ble supert og lekkert med den sengegavelen!
Jeg var å så Mamma Mia i går, med mamma, svigermor, svigerinne og tantebarn. For en film!! Super. Og ble så glad etter å ha sett den. Kjenner hun som var vakt på filmen, og hun kunne fortelle at aldri hadde de opplevd at folk klappet etter en film, men det gjøres bestandig etter denne! Så det må være god reklame. Man blir jo så glad, og har lyst til å både synge og danse pga filmen etterpå.
Ønskser deg en fortsatt god helg!

Dagny sa...

Jammen bra du har ein snill mann, for den sengegavlen blei verkeleg fin. Hadde ikkje blitt heilt det same om den var i eik...
Kjempefint soverom!!
Men eg håpar du har nokre sure sokkar i hjørnet og ein haug av klè slengt til side til ære for oss ;-D He-he...God helg!

MOLLY sa...

Dette var et lekkert soverom, og heeeeeeeeelt i mine farger!!!! Simter en j...i fin tapet i skråtaket der;)
Vask av sengetøy....fysj, sånt har vi sluttet med hahahaha:))
Digger den "krakken" din, og helt i mine farger også, må ha litt brunt og farger altså:)

Og angående spørsmål i dusjen....hahaha, ja der har jeg noen gode, og spesielt en som Vetle tok på supermann for mange år siden....men den tør jeg jammen ikke gjengi...hehehe:)
Øsnker deg en alledeles fantastisk helg, og ja nå er jeg REN, pen...???? Tja....kunne alltids blitt bedre hvis jeg bare fant sminken min;)

Snakkes;)

MOLLY sa...

Jeg simter ikke, jeg SKIMTER!!!!!

Astrid sa...

Hei:)
For eit fint soverom du har!
Kjekt å våkne opp i slike fine omgjevnadar kan eg tenke meg?

Trur det er mange som har sett "Mama mia"-filmen i sommar. Eg likte den veldig godt, trass i ei tynn historie som du seier, men slike feel-good filmar skal vel vere lettfordøyelege:)

Ha ei fortsatt fin helg!

Anette sa...

Sengegavlen ble skikkelig fin og jeg tror nok din kjære er veeeldig fornøyd (selv om han kanskje ikkje sier det for høyt) hehe. Eg elsker å stryke faktisk, hihi, sikkert litt rar, men det er noe av husarbeidet eg syns e gøy....verre når det kommer til gulvvask :) Prøv med Durance strykevann...lukter bare helt fantastisk ;)

God lørdag til deg Torunn :)

Hilsen meg

Livet er heeerlig sa...

Så bra at du fikk male sengegavlen, for den ble superflott!!!
Jeg lengter etter en gavl selv, men sliter med å finne en som passer og ikke minst en som jeg (kremt ... vi) liker. Det siste er det vanskeligste. Men denne passet utrolig godt inn på soverommet ditt!
Håper det blir bryllup på deg da, hadde været kjekt med en liten gresk fest på en av øyene :)
Ha en flott helg
*Siv*

Monica sa...

Jeg, min eldste datter, mamma og min søster, så Mamma Mia på torsdag. Jeg syns det var en herlig film. Ble rett og slett i godt humør:)

Soverommet deres er kjempefint:D

Anemone sa...

Så mye flott da gitt..., fikk lyst til å slenge meg neppå, etter en flott film (som jeg skal se) og stappende mett på sjokoladekake, som en overhode ikke har godt av sikkert.

Men en sjokolade på lur har jeg da..., men ikke si det til no`n...

Ha en flott kveld.

Therese sa...

Sengegavlen ble fin den ;)

Heidi sa...

Så fint det ble med hvit sengegavl. Kan skjønne den ikke kunne være bare eik.. ;O)
Ønsker å lage en gavl til sengen vår jeg også, men så var det overskuddet til å begynne på sånne prosjekter da.. Stønn. Lyst ja, men ork..??
Jeg forstår heller ikke hvordan så mange klarer og orker å få gjort såååå mye. Kanskje døgnet har flere timer i andre deler av landet du... ?? Må vel være noe sånt ;O)

Ha en god natt. På tide å køye, med eller uten gavl...

:-)

Kari sa...

For et nydelig soverom dere har !!!
Nydelige farger....

Ha en fin søndag :)

hvorfor ikke... sa...

Jeg sytes du legger en voldsom energi for dagen selv, jeg, Torunn.
Men man kan jo ikke ha turbo`en på heeeele tida. Må nyte livet, ta seg litt vin og fotografere litt også. Det er du flink til!

Ble veldig flott med sengegavlen, du HAR god smak!

Ha en super duper søndag!
smil Torunn

Anna Lisa sa...

Soverommet ditt er så fint!! Fine fargar, og sengegavlen vart kjempe fin ja:)
Ønska deg en god søndag her frå Island.
Klem

anne - moseplassen sa...

Det ble flott med hodegjerdet da! Fasinerende at det passet så godt i høyden forresten :D

home 4us sa...

Åh, jeg elsket mamma mia jeg og. Satt med ett smil om munnen fra første sekund og leenge etter at filmen var ferdig. Skikkelig feel good-film:)

Sengegavlen ble lekker!

Viola sa...

Hejsan, ja så har du oxå sett denna härliga film, kunde nog se om den igen, man blir så glad utav den, så fint du fick i sovrummet , det blev så vackert, kram Viola

Line sa...

For eit lekkert soverom:) Sengegavlen var kjempefin!
Er nok eit stykke att til mitt soverom når slike høgder, he-he...

Tone sa...

Torunn!
Min helg har gått unna i ekspressfart! -bortsett fra i gårkveld som du skjønte, når jeg sendte sms fra peisen, lysa og glasset med rødt.

Kan du vennligst komme deg hit og style huset mitt, så mannen og jeg og alle andre som trenger avslappende og rolige omgivelser (vennligst også rydd) - og kanskje, med et sånt soverom...hvem vet...
Du er utrolig strukturert! -(eller er det bare de hjørnene du tar bilder av som er strøkne, ? - jeg ville nemlig tenkt at om du hadde snudd deg og fotografert ...? haha, bare tuller, men det er klart, at med et sånt soverom -ville det vært morsommere å være der over lengre tid...
Jeg går nå inn i en periode med 28 kveldsmøter i løpet av et par mnd, så om folk tror jeg harglemt alle her på bloggen, er det feil...
Ha en grom aften og uke!

Frida sa...

Hej!
Gillar er sänggavel väldigt mycket, jättemysigt sovrum!
Kram Frida

åsemor sa...

Det fungerer ofte best når kvinnen i huset får det som hun vil, for min del gjelder det både i heimen og på jobben. Det er faktisk en uskrevet regel, som alle gjør lurest i å følge, så det så!

I dette tilfellet er sengegavlen hjemme hos dere nok et eksempel på at påstanden nok en gang stemmer;)
Et delikat soverom dere har, og det lever opp til opplevelsene der inne tenker jeg *ja,ja der var jeg nok litt på kanten*

Stryking, det må du slutte med. Tidligere i min husmorkarriere strøk jeg bortimot alt tøyet til hele familien. For en jobb, samt at det hele tiden lå noe der, en ble aldri ajour. Nå legges tøyet sammen rett fra snora, brettes og strekkes etter alle kunstens regler, og jeg tør påstå at vi ikke ser mere sjuskete ut nå enn da. Å jeg, har plutselig mange flere timer til andre ting.

Ha ei fin uke, med eller uten stryking;)

Daisys home sa...

Ja dette ble da en fin forandring.Også på et sånt fint soverom da.Ha en fin uke!

Mia sa...

Soverommet deres er helt nyyydelig, Torunn, virkelig et sted for ro og avslapping (og den balkongen til rosévin er heller ikke å forakte... hihii). Men hvor ble det virkelig av sommeren og de lyse varme kveldene? Tenk at vi skriver september nå (og det med vemod, fra min side ihvertfall...) Hagen min har fått seile sin egen sjø i det siste, for nå er det inneaktiviteter som frister mer. Så får jeg se å fått kommet meg på kino også, for å se Mamma Mia (har kun sett den live "on stage" i utlandet, men filmen må jeg så absolutt også få med meg). Ønsker deg en herlig ny uke... kanskje også med noen milde deilige septemberkvelder ute på rosébalkongen...

Min verden sa...

Senga var kjempelekker og jeg aner et lite frieri her - eller...??? Vel, Hellas må det bli, men ta med dine egne venner *LOL* Blir så teit hvis du ikke skjønner hva gjestene sier. hehe... JEg vil ikke gifte meg flere ganger, men jeg tar gjerne en bryllupsreise. Litt bedre enn den første som gikke til Mandal i tre uker med regn... Det ble mye om meg... Nå må jeg se litt mer på hva du har lagt inn i det siste. Hanne

MOLLY sa...

Tudeliduuuuuu til deg:))
Må skrive fort, så ikke paracet'en slutter å virke...hahaha, ble litt slått ut her igår, og tåler nok ikke helt den klare kalde lufta...hahahaha;) er bare vant til rå, og fuktig luft på jevnt over 15 grader....hehehe;) men her må man frem med ullsokken om natta....sexy....????? Neppe, men slår man av lyset går det jo greit...hahaha;)

Håper du hadde en super start på uka, jeg fikk en sånn dag hvor jeg burde hatt 10 telefoner, 14 par armer, og ikke minst et kilo med paracet intravanøst...hihi:) Busy, med halvdrålig fysikk....usj, ikke gøy;)

Nå skal drikke teen, blogge litt til, og så lalla fint;)

MOLLY sa...

Glemte: Takk for tips, forresten;) Kom gjerne med flere uansett hva det er...hihi;) Jeg sitter jo med nesa i skjermen, når du legger ut nye bilder vet du...hihi;)
Men fliser det har jeg fått bestilt:)

MOLLY sa...

To sjeler og en tanke, holdt på å skrive tante...hahaha;)

Joanna sa...

Nydeleg soverom! Skulle ynskje at mitt var litt større, men trur guten vår har større behov for eit stort soverom enn det vi har ;O)

Ha ei fin veke Torunn

Tone sa...

Hei hei Torunn!
Du -hvordangår det i den nye jobben da??? Digger du tenåringer?
Du kan godt få låne min om du trenger å øve deg litt?
du kan ta med deg hele klassen og style huset mitt - et kjempeprosjekt spør du meg!Kanskje jeg fårkjøpt noe fint når vi er på Bryggerhuset.
Du er virkelig flink å lage det koselig rundt deg.
Har vært ute og holdt foredrag igjen i kveld, - bare 25 møter igjen nå,før utgangen av oktober...
Jeg er så redd at de jeg kjenner her inne i bloggverden ikke tror jeg henger med mer...
fHa en fin uke min venn!"
tone

Tone sa...

....forøvrig - det er bare helt hysterisk morsomt å koble inn google translator og be om engelsk -jeg ler så jeg griner.
Herregud så utrolig oversettelser!
Tenk omdisse utenlandske damene tror vi er helt inkompetente i engelsk!!!

janne - kathrine sa...

Hei, hei.

Mamma Mia har jeg ikke sett ennå. Venter til den kommer på DVD tenker jeg. Synes det er så plagsomt høyt lydnivå på kinoer, så det er ikke så ofte jeg går på kino lenger.
Sengegavlen ble fin i hvitt. Passet så godt til resten av interiøret.

Ønsker deg en fin dag videre!