søndag 10. august 2008

Litt nytt til heimen...

 001

Dette er vel ikke akkurat noe kreativt nyinnkjøp, da jeg syns alle og enhver i Blogglandia har slike skilt. Men jeg syns nå likevel de er fine og kjøpte et på Cornelias Hus i Trondheim. Forøvrig en flott butikk, men som hadde mye mindre varer enn hva jeg hadde forventet!

Skiltet har jeg hengt på den ene kransen på ytterdøra vår.

007

Hva det er med meg og kjøkkenhåndklær vet jeg ikke, men jeg har i allefall helt dilla på det. Er storforbruker! På IKEA hadde de noen fine til 5 (FEM) kroner stykke!! Ren bomullskvalitet og de er tynne å fine slik at det faktisk går an å bruke dem.

006

 

Jeg syns det er fint å bruke kjøkkenhåndkle som duk også, slik som jeg har gjort her på kjøkkenbordet.

009

Ikke spsielt kreativt dette heller, men jeg er sannsynligvis den eneste i Norges land som ikke har hatt slike IKEA-kurver før nå! Tro det eller ei.... Men de er jo fine til å ha både lys og servietter i, eller annet rot som ikke får plass i noen skap :-)

020 Jammen ble det ikke en ny mugge også......024

Disse glassene har jeg ønsket meg en stund. Har hatt lyst til å kjøpe noen litt mer robuste glass til å drikke vin av. Jeg er ikke alltid så innmari pen og pyntelig selv heller, så det ikke nødvendig med peneste krystall her i gården.....

033

De tar seg helt strålende ut med rosevin i, spør du meg ;-). Kjenner forøvrig at lysten på rødvin begynner å komme igjen nå. Den kommer vel i takt med høsten. I skrivende stund har vi oktoberhøststorm utenfor husets fire vegger....

062

Denne termosen kjøpte jeg på Kremmerhuset i Stjørdal. Det påstås at den skal holde godt på varmen, men det har jeg enda ikke fått testet. Har forøvrig gitt klar beskjed til øvrige familiemedlemmer om at denne er kun til tevann!

 

Nå er det kun to fridager igjen før jeg begynner i ny jobb. Synd at ferien tar slutt, men samtidig ser jeg VELDIG frem til å starte i ny jobb.

I morgen håper jeg på utevær-i det minste opphold! Etter mange dager med regn har jo den stakkars hagen min forvandlet seg til en slagmark. Alt blir jo ødelagt jo!

 

Nyt søndagskvelden!!

Klem Torunn

20 kommentarer:

Moseplassen sa...

for en fantastisk fin tekanne! Den blå :) Den er vel ikke ny? om den er ny så fortell endelig hvor du har den fra, jeg har dilla på tekanner og trenger en til ett blått service ;)

Moseplassen sa...

aha, det er ikke en tekanne men en sukkerkopp.. men uansett takk for innspirasjonen, jeg tror jeg kjenner noen andre med ett sånt service, nå må jeg bare komme på hvem *knis*

liven sa...

Åh....kjøkkenhåndklær:O)
Har du også dilla??
Kjenner jeg får nesten vondt inni meg når jeg ser blå og hvite!!
Datteren min skal på Ikea og handle for meg denne uken....jammen skal hun få se etter slike!!
Du hadde jo kjøpt mye fint du......
Liker så godt slike glass!!
Kjøpte fire lignende men med litt hvitt mønster på kanten!!
Nå har jeg kjøpt seks til av samme typen men i rødvinsglass. Litt større er de!!
Det går jo mot rødvinstid:O)

Ha en fin søndagskveld:O)

Synnøve sa...

Hei hei! Så fine bilder :) Jeg har også et par slike håndklær fra ikea, og ikke minst, en slik kurv, hihi.. Jeg har den i hvitt, og bruker den til å ha, ja nettopp, lys og servietter i, hihi... ;) Og slike vinglass ønsker jeg meg også! Synes de er så flotte, håper å få lignende i buikken snart, og da må jeg nok beholde noen selv ja, kremt... ;) Fortsatt god søndag til deg! Synnøve

Veronica sa...

Hesann.
Enig med deg ang Cornelias hus, håper de får inn mere varer snart.. Jeg har også slike glass, vi bruker de til hverdags. Har satt bort alle de ordinære melkglasene vi hadde før.
Koselig logg du har forresten.
KLem

Trollkåno sa...

Fine ting!
Likte godt termosen, og aller best glasa. Var dei òg kjøpt på ikea?
Fine er dei uansett...
Ha det bra!

Kari sa...

Så mye fint du har kjøpt :)
Syntes de glassene var fine.. Er det Ikea ???
Sånne kurver har jeg og hihi, sammem med maaange andre ja ;)

Ha en fin søndagskveld

Livet er heeerlig sa...

Så masse fint du har fått deg, og mange fine bilder!!!
Nå fikk jeg et tips med blomster i mugge. Skal jammen meg kjøpe noen til meg selv i morgen (kan vel ikke forvente noen av mannen på en mandag midt i august...)
Ha en finfin søndag
Hls Siv

Pia..... sa...

Hej...så fint du har det..skylten på dörren , den skulle jag med kunna tänka mej....PIA

Joanna sa...

Så masse fint du viser i dag :O)

P.S Det ligger ein liten ting til deg på sida mi ;O)

Den fortener du!

Magny sa...

hei på deg,- pg såååå kosleige bilder!! ble rent inspirert her eg sitter...
klemmer ~~~

Karna sa...

Mye fint du har kjøpt deg, slike kurver er jo et must, har dem på kjøkkenet, vaskerommet, utekjøkkenet osv osv...alltid fylt til randen...

Grattis med ny jobb, er det som interiørdesigner?? Spennende iallefall, nyt de siste fridagene!

Anonym sa...

Goedemorgen Torunn,
I am not sure but i think you went shopping at IKEA ? My norwegian isn't that good yet, haha
I like the teatowels and the white jug very much...did you buy the white jug at Ikea as well ??
By the way did Hanne give you a present from me ? Or didn't you see each other lately ?
Well have a good start into the new week !!
Greetings, Janneke.

Tone sa...

Hei snuppa!
'velkommen hjem!
Jeg har gaven din fra Janneke (I have the gift from you Janneke, I`ll try to give it to Torunn soon)
Har savna ditt blide åsyn på bloggen!
Har hatt en m...helg - (m: møkka) - er sliten, har brukt en hel søndag på å klippe roser i sprutregnet, være litt sliten fra for mye vin, OG brukt seks timer på å lete etter lommebok og påfølegnde diskusjoner om hvor surrete jeg er.) yo!
Tone - på jobb..

MOLLY sa...

Kjempefinw bilder, og masse stemning:) Jeg har akkurat de vinglassene fordi jeg liker designet så godt, også er de litt robuste;) Frem til jeg får mitt snirklete krystall, funker IKEA helt fint...hihi:) Jeg også elsker kjøkkenhåndkler, og disse likte jeg veldig god!
En sliktermos troro jeg at jeg skal anskaffe meg, må ha med ut på verandaen vet du...hehe:)

Grattis med NY JOBB, det blirsikkert veldig spennende, men det går nok som en drøm:) Masse lykke til!!!!

PS! Det var dumt å gå glipp av så kjekke naboer;)

Mia sa...

Oi oi, så masse fint du har kjøpt deg. Og alltid hyggelig for meg å oppdage at det er flere som liker kjøkkenhåndklær... dine var kjempefine... og så til 5 kr stk. Jeg fikk lyst til å løpe og kjøpe... Og så den hvite muggen fra Ikea da.. jeg har to stk av den i stor tørrelse, og to i den mindre utgaven, men kunne jammen tenkt meg flere. Spesielt den store er en favoritt til blomster fra hagen etc.

Velkommen hjem, forresten, og lykke til med ny jobb... høres spennende ut. Jeg for min del driver med innhøsting fra hagen og fra skogen (sopp) og om en ukes tid er det en aldrig så liten ferieuke i et av våre naboland som venter på meg...

Therese sa...

Så mange fine ting du har kjøpt (har det skiltet jeg også hihi).
Syntes den nye termosen/kannen din var så knallfin. Tror ikke jeg har sett den med den fargekobinasjonen før.
Kjøkkenhåndklær, ja - har kjøpt noen av dem igjennom tiden jeg også. Noen er blitt klipt opp og sydd om til servietter, noen er blitt til puter og noen er rett og slett brukt til det de er ment for :o)
Glassene var nydelige de også, ønsker meg slike jeg og .....

Grattis med ny jobb forresten og lykke til :o)

Klem

Guldkant På Livet sa...

Hej Torunn, åh vilket läckert inlägg, helt i min stil! Så vackert du dukat på bordet med prickiga tallrikar och vackra glas med rosevin, underbara foton! Och ja, rödvin börjar man längta efter nu när vädret blir kyligare och det blir mörkare på kvällarna... så fin kanna du hade där och ja, ljus kan man inte få för mycket utav och så billiga handukar, jag har också "dille" på diskhandukar! Ha, ha, jag ser din fina välkommenskylt, om du tittar noga i min hall så hänger en exakt likadan på mitt gamla skåp! : ) Mari.

Daisys home sa...

Ja det var yrende liv på Kolvereid på DAGAN.Var der en tur på lørdagskvelden og hørte på HOLMSVE.Men det gjikk ikke så bra med meg,for ble sengeliggende med helt ubeskrivelige smerter i ryggen etterpå.Sånn kan det gå.Ser du har vært på ferie i namdalen,sikkert koselig det.Så mye fint du har shoppet,blir skikkelig inspirert av å besøke bloggen din.Forresten lykke til i ny jobb.Ha en fortsatt fin kveld!

Annika sa...

Her var det mykje fint! Og som enkelte andre her, falt eg spesielt for glasa. Kor er dei kjøpt?