tirsdag 5. august 2008

Et lite livstegn...

099 103

101 102

Ja, nå nyter jeg livet hjemme hos mor og far. Føler at jeg ligger skikkelig på lading i noen dager og håper batteriene holder en stund når jeg kommer hjem også .-)

 

De to øverste bildene er som ting min mor har dekorert med. De nederste er sommergave jeg har vært så heldig å få  av mamma:-). En lekker, rund ramme i sort og hvit med stener på. Og en like lekker lysslukker som nesten er for fin til å brukes.

091

Det står særdeles bra til med rosene hos mor også! Skjønner ikke hvorfor alt skal være så innmari mye større her i Trøndelag enn det er sørover????? :-)

 090089

Innkjørselen er omkranset av roser på den ene siden og GEDIGNE georginer på den andre. Georginerne er MINST tre ganger så store som mine!!

 

074 096

Været har vært helt utrolig fint i dag. Jeg har tilbragt store deler av dagen sammen med gutta som er på fotballskole på Lerkendal, men en liten kveldstur i fjæra har det også blitt. Litt hvit dekorsten og litt drivved er kjekt å få med seg hjem!077 076

080 081

Fant desseuten flere utrolig sjarmerende steder som jeg fint hadde taklet å hatt i mitt eie ;-). Det er langt i fra bare Oslofjorden som har vakre perler å by på!

 014

Nå er det snart kveldsstemning med tilhørende lys og godt i glasset. Jeg er fullstendig klar over at de hete kvelden snart er forbi og jeg forbereder meg på høsten med å hekle på bestemorteppet mitt. Det går stadig fremover og kanskje skal dere få se en smakebit snart.

 

Klem Torunn

20 kommentarer:

Frida sa...

Vila somriga bilder du visar! Här känns det som höst redan. Vi har haft storm i natt.
Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll!
Kram Frida

jorunnslilleverden sa...

Så koselig å være på besøk hos foreldre :0) Nydelige blomster! Egentlig kan du være glad du er i Trøndelag nå, for her i Østfold har det regnet hver dag siden lørdag :0( Kos deg og lad opp batteriene!!

liven sa...

Hei!!
Ser ut som du koser deg i Trøndelag ja!!
Fine ting du har fått og kjempeflotte blomster!!

Vet du....når jeg ser disse sakene fra fjæren så tenker jeg at jeg må ta meg en tur ned!!
Min tomt grenser til friluftsområde med strand. Har ikke vært nedom i år for jeg har bare brukt bryggen!!
Man kan jo finne fine skatter der!!

Ha en fin kveld og kos deg videre:O)

Miamor sa...

Koser deg i Trøndelag ser jeg...

he..he..drivved ble det ja...Hvilken strand??
Stigen da? Er den i boks??

Kos deg videre, og hils Marit hvis du ser henne!!!

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Så koselig. Alltid godt å komme hemmat til mor og far. Håper batteriene sprenglades og at du er proppfull av energi når du kommer hjem og starter på nye jobbmessige utfordringer.

Nyt dagene.

Klem fra Marit

home 4us sa...

Utrulig til blomstring i trøndelagen!!
Æ bli helt målløs. Kjempeflotte stemningsbilder.
Ha en fin kveld:)
Klem

Joanna sa...

Det er alltid kjekt å kome heim til foreldre :O)
Kos deg vidare og nyt kvart sekund!

Min verden sa...

Oj - så koselig dere har det i trønderlag, men det er kanskje fordi jeg er skaptrønder :) Uansett, Tone har gaven fra Janneke og nå regner jeg med at du får den på et eller annet tidspunkt - skjønte at du skulle ha med moren hennes å gjøre etterhvert... :) KOs deg videre. Hanne

Hespe sa...

Åh - høres godt ut å være hjemme hos mamma og pappa. Deilig å komme "hjem"!!!

Ser ut til at du koser deg skikkelig også. Enig med deg - Norge er mye, mye mer en Oslo og Oslofjorden. Hi, hi - vi begge to komemr jo fra slike perler.... :o)

Kose deg masse videre til vi hørs!!

Goklem fra Hildegunn :o)

Kine sa...

Ja jeg og Finn er bestevenner;)
Ble det badetur til Skatval på dere?Er deilig på den stranda ja!!!Så fine ting du viser her,din mor har nok like god smak som du;)
Og selvfølgelig er ALT SCHVÆÆÆRT her i Trøndelagen *lol*
Kos deg videre!!!Ha en fin dag:)

Tone sa...

Hei hei hei!
Nå har jeg savna deg en stund!!!
Jeg tar og gir gaven fra Janneke til mamma, så kan du få den første skoledag på videregående skole? Det er garantert ikke vanskelig å finne ut hvem det er, - da gaven ikke er knøttliten der hun sikkert kan holde den litt opp i lufta... :-)
Jeg ble litt bitt av torunn-basillen her i sommer, og bestemte meg for å ta et maleskippertak - så nå er stua snart sandfarget på veggen, i steden for doggblad grønn...mannen lurer på om jeg ikke kommer til å savne fargen, men nei gitt....
Men hvor veldig og intenst lurt det er av fruen med de stadig tilbakevennende senebetennelsene å male over 40 kvadrat stue kan du jo bare gruble over.....
Kos deg hos mor - sjøl burde jeg ligget på lading et par måneder til.
klem fra Tone

hvorfor ikke... sa...

Flotte bilder - som alltid!
Ja, det er flott i trøndelag!!!

Takk for koselig hilsen hos meg. Det er ikke så bra for meg å blogge, vettu, det er noe med skjermen som ikke er så bra for hodet enda...sukk. Men maling går helt fint, og det er jo bra - for det driver jeg ikke så mye med ellers. Jeg er ikke helt fornøyd med seksjonen min, lurer på om jeg heller skal male den mørk...Har laget et nytt innlegg nå, gidder du å se på det når du får tid - du er jo så flink med farger! Jeg ønsker meg en sånn knapp som jeg bare kunne svitsje tilbake, hvis jeg maler i mørk...og angrer...hm!

Kos deg fortsatt hos moderen, ser ut som du har det bra ;)

klem Torunn

Monica sa...

Flotte bilder og flotte gaver, spesielt den lyseslukkeren:)

Synnøve sa...

Hm, ja det er rart det der, når jeg var på besøk med mormor i sommer, blir jeg helt satt ut av rosene og hele hagen hennes...! (På nordvestlandet) Det er vel kanskje slik at noen bare "har" det, hihi... ;) Ja, her på østlandet kjennes det ut som høsten har kommet allerede, det øser ned :/ Har begynt å planlegge et teppe jeg skal hekle til jul, så det er vel bare å sette i gang...! Kos deg videre der! Klem :)

hvorfor ikke... sa...

Tusen millioner takk for gode råd, Torunn. Lasering høres vanskelig ut...men fint...får prøve meg litt frem på en plankebit først. Har du lasert noe eller?

Jeg har fått noe å tenke på!

..enten lasere, male helt svart...spisestue og alt lyst...
eller rett og slett sette meg helt rolig ned og vente på at maleentusiasmen går over...hehe

TAKK for innspill!
klem Torunn

Minmill sa...

Hei hei. Så koselig blogg du har her. Hang meg så opp i den hellegangen du har skrevet om tidligere. Kan være det er dumt av meg å skrive det, og at der er klar over det; men det hjelper å grave opp stenene og legge vekstduk under slik at ugresset ikke blir så aggressivt. Stor jobb. Kjenner en som gjorde det ser du.

Synes også fargen til dørene ble fine istedet for okergult. Vi har goså malt mye i sommer. Kjedelig å holde på med egentlig, men kjenner jeg blir glad for hvert penselstrøk. For resultatet blir jo bra.

Hilsen Minmill

MOLLY sa...

Kan tenke meg du koser deg masse:)) Her var det jammen frodig og blomstrende vakkert!!! Nydelig stilleben, og ikke minst det du hadde fått!!! Da ble jammen drivved på deg, likevel...hehe;)Også har du havnet helt ned i indre østfold...tjihi:)
Vel, jeg er visst halvt nordlending, så jeg er litt rotløs;)
Ha en fortsatt fin stund hos mor og far! Nå er det bare få dager igjen til vi flytter...jippi!

prinsesselinn sa...

hei på deg
Ser ut som du koser deg hos mammaen din ja.
:-)
ønsker deg en perfekt helg.

Mia sa...

Nydelige bilder fra din mors hage og fra Trøndelag generelt. Skjønner at du koser deg, og hagen din går det sikkert bra med også her hjemme... det er ihvertfall ikke noe fare for at den skal tørke bort med det første... hihii.

Du spurte meg om vi klarer å spise alt det jeg dyrker i kjøkkenhagen min, og svaret er stort sett ja... salat blir det nok til overs, det samme med spinat og reddik (jeg klarer jo ikke la være å så førene i posen da...) Men resten, spiser vi opp, om ikke iløpet av sommersesongen, så fryser jeg (erter og bønner, og rotgrønnsaker holder seg jo til langt på våren. Det hender jeg må kaste noe (hvist det er noe igjen da) ved påsketider for da har gulerøttene sett sine beste dager...

Bladet Decoration Campagne er ikke å få kjøpt her i Norge, har ihvertfall ikke sett det noe sted. Bladet er koselig, og å anbefale, selv om jeg bare "leser" bildene, fransk kunnskapene er så som så med...

Livy sa...

Heisann!!
Ååå så deilig å være hjemme hos mor! Trøndelag er herlig, jeg har også slekt der og har tilbrakt alle mine barndomssommere nordover!

UTROLIG flotte roser hun har da!

Ønsker deg en riktig fin helg, og tusen, tusen takk for alle de gode ordene du legger igjen hos meg:-)

Klem fra Livy