mandag 11. august 2008

Badet mitt

(Kan også kalles badet vårt.....hehe) 059

Når jeg begynner å tenke meg om, tror jeg faktisk ikke jeg har noen innlegg der jeg viser dere hele rom. Kanskje fordi det er mere praktisk med nærbildevarianten. Slipper å rydde så mye da vettu .-)

Men her får dere altså en smakebit av hovedbadet i huset. Det ligger vegg i vegg med vårt soverom og er et deilig rom syns jeg.

039

Huset er bygget i 1924 og selvfølgelig må et slikt hus ha løveføtter! Jeg har alltid ønsket meg det og jammen fikk jeg det  når vi kjøpte dette huset! Matten dere ser snurten av, er fra Lisbeth Dahl. En bomullsmatte med påsydde blonder. Kjøpte den i Drøbak i sommer.

040

En gammeldags kran hører også med.... Skikkelig upraktisk når ungene skal styre temperaturen på vannet selv, men den er innmari pen å se på da..... Selv er det ikke så ofte jeg ligger og plasker i badekaret. Det tar jo så laaang tid..... Vi har også testet om det er plass til mer enn en voksen oppi karet; null suksess. Ble nesten sittende fast....hehe...

044

Denne døra fører ut til soveromsgangen hvor tre av ungene har sitt rom. Med endevendersystem og uten nøkkel er det alltid spennende på morran om hvem som kommer inn og ikke registrerer at noen står i dusjen...

037

Det er åpne hyller over badekaret hvor håndklærne ligger sirlig brettet (heele tiden, må vite...). Jeg er allergisk mot håndklær med sirkusfarger, så derfor går det stort sett i hvite, beige og brune. Alle håndklærne med Ole Brum, verdenskartet og Pepsi Cola får ikke ligge fremme hos meg....

035 036

043 054

Roser fra hagen har fått plass i en vannskål fyllt med stener fra fjæra i Trøndelag. Det blir så delikat med litt rosa ved siden av det hvite og svarte, syns jeg.

041

Denne gardinen skal på sikt byttes ut, men først må jeg blåse støv av symaskina....(har vel omtrent nevnt det med å blåse støv av symskina i de siste 20 innleggene, men det har altså ikke skjedd enda). Har lyst til å sy meg noen hvite gardiner som knytes på stanga.

046

Vasken ble i sin tid hentet i en gammel bygård i Oslo og fraktet hit. Den bærer preg av alderdom med sprekk midt i vasken. Jeg syns det er sjarmerende, min kjære er ikke fullt så imponert.

052

De svarte skapene med marmorplate er ganske fine å se på, men også ganske ubrukelig.... De står på vent til å erstattes med noen som rommer litt mer enn tre doruller og et håndkle med verdenskartet.... Hehe... Min kjære og jeg må bare bli enige om hva vi skal ha først. Dere vet, det er han som er møbelhandler og det gjør det ikke bestandig så enkelt for meg ("#¤%&/^"#¤%%&/)

073 

Her sees badet fra døren til vårt soverom.

071

Med denne lille runden vil jeg ønske dere alle sammen en fortryllende kveld.

Jeg skal nå sette meg til å luske litt rundt hos dere andre bloggere, mens jeg koser meg med olivenbrød og en kopp te.

 

Glad mandagskveld til dere alle!

Klem Torunn

49 kommentarer:

Min verden sa...

ja - pass deg for stygge menn ;) Badet ditt er vakkert! Takk for titten. Har forsøkt den Google translatøren på siden din og da fikk jeg meg en god latter - det var skikkelig morsomt :D Ha en fin kveld Torunn. Har du begynt på jobben? Lykke til. hanne

home 4us sa...

Koselig bad du har. Jeg drømte også om badekar med løveføtter en gang...jaja drømmer skal man jo ha:)
Ha en fin fin kveld:)

Fru Fjeldhammer sa...

*LOL* det med rødvin har jeg ikke peil på.. men hvis det innholder lave karbohydrater og ingen sukker så går det helt greit!!

Min verden sa...

Lykke til på onsdag. Det er alltid litt spennende med ny jobb :) Hanne

GundaM sa...

Dette så ut til å være et herlig bad! Selv går vi med tanker om å pusse opp vårt, har gjort det i et par år nå men ikke helt klare for det enda. Akkurat nå er vi kommet dit at vi skal bytte om på to rom... Skal bli deilig når det er over.

Likte spesielt godt vasken og badekaret med løveføtter;) herlig!

Hulda sa...

Virkelig et nyyyydelig bad dere har! Så flott!! Herlige detaljer, syns nesten jeg kjenner god såpeduft. :) Flotte innlegg du har hatt i det siste.

Anonym sa...

goedemorgen Torunn,
I did not even see you had a translator ! Sorry, how stupid of me but you know my eyes are always rightaway on your pictures :) You have a nice bathroom, i like the sink (you know i prefer old above new ;)) and your floor, we have the same floor, hahaha .....
In my post of 30th of march you see the makeover of our bathroom. I am also alway using white towels and now i have also black ones to make the black and white look complete !!
Have a nice day, Janneke.

Aina sa...

ÅÅÅÅ så fint og lekkert bad, snakk om å bli missunnelig;-P
Enig med deg at sirkushånduker skal gjemmes, og det var jo så lekkert med de rosene.

Pga. mannens senebetennelser, tennisalbue og dårlig rygg har det vært stillstans på vårt bad i månedvis *sukk*
Kanskje jeg skal vise han dette innlegget som inspirasjon, han har ikke nevnt noe om vonde kroppsdeler i det siste *fnis*

Ha en fin tirsdag!

Klem fra Aina.

christinasinteriør sa...

Nydelig bad!! I like!
Har løveføtter og samme krane selv!! Bare i antikk messing!
Ha en nydelig dag!

Hespe sa...

Fy søren - rålekkert bad!!!

Hadde ikke hatt noe imot å synke ned i det badekaret, badevann med bobleskum med den deiligste duft og et lite glass sprudlende på sidebordet... Åh, deilig!!
Så utrolig godt det må være med et slikt bad - virkelig grønn av misunnelse..... :o)

Ha en herlig dag min venn...

Klem :o)

Den gode feen sa...

For eit utruleg nydeleg bad du har :)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Veldig romantisk og fint bad dere har. Er iallefall enig med deg ang håndkle, kun ensfargede og lyse duse farger hos oss også.

SÅ fint med stein og blomster i vannfat. Elsker det jeg også.

Klem fra Marit

Litt av Mitt sa...

Så lekkert bad! Og så løveføtter da.. nydelig :0) Selv om bordene med marmorplate på kanskje er upraktiske, så er de fine da. Jammen fint dere kom dere ut av badekaret før dere satt helt fast.. syns jeg ser det for meg der dere sitter fast og roper om hjelp *ler*

Tone sa...

Heihei!
Vakkert bad ja! - du kan det der med å gjøre det koselig!
Jeg for min del planla det i går kveld jeg og, men du vet, da brøddeigen var satt og to oppussingsprogram gikk av stabelen, var sofaen god.
Jeg lagde vafler til de som kom iskalde fra fotballkamp, og tente noen stearinlys, og nyter fortsatt min nymalte stue. Så snart rekkverket er ferdig og jeg har fått opp tapetveggen på stua, så skal jeg ta noen bilder og legge ut.
I kveld skal jeg på operaen! Porgy and Bess! og treretters på restaurant, gruer meg ikke! :-)

Magny sa...

GUUURI så skjønnnt....

liven sa...

Åh du.....for et bad!!!
dette var jo bare helt nydelig........minner meg litt om Molly's "gamle". Blir helt månebedåtten når jeg ser slikt..........
Vis mer fra huset ditt....jeg overser rot:O)

Ha en fin tirsdagskveld:O)

P.S. Sitter egentlig og gjør kontorarbeid for mannen.....men nå er han sovnet på sofaen:O)

Blogge.....blogge..

Viola sa...

God kväll, vilket underbart badrum. Kan jag få komma och ta et bad i detta underbara badkar? Vilka vackra bilder du visar, dom är så rofyllda och det ser så inbjudande ut. Skulle nog tillbringa rätt mycket tid i badrummet om jag hade ett sådant. Hae en bra kväll, Viola

Helene sa...

Nydelig bad.
Blir så glad når jeg ser at stilen passer inn med alder på huset, og ditt var bare helt perfekt.
Løveføtter hører med i et såpass gammelt hus, så får det heller våge seg at du bruker mer tid på å tørke støv av det en tid oppi det. Du vet; bare det ser fin ut er allting greit ;o)

Ha en fortsatt fin kveld!!

Frida sa...

Du gjorde rätt i som stannade hemma och bakade i stället! Vilket drömbadrum ni har. Jag ska också skaffa mig ett badkar med tassar någon gång. Det svart och vita rutiga golvet är ju bara sååå snyggt!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kramar Frida

Dagny sa...

Tusen takk for titten! Ser at det er fleire som er allergiske mot sirkusfargar på handdukane :-D Mannen min forstår ikkje kvifor eg alltid fraktar alle dei ufyseleg glorete ned på badet i kjellaren, der ingen ser dei...rart med desse mennene! he-he!

kari - carpe diem sa...

Så nydelig bad du (også kalt dere...)har. Jeg ønsket meg løveføtte...men endte opp med stort hjørnebadekar...det estetiske måtte vike for det praktiske desverre...og i Bulgaria måtte vi kjøpe badehåndklær. Dessverre ble tre med hjem: Hello Kitty, Bratz og -hold deg fast:Liverpool.

liven sa...

Hei igjen:O)

Ble ikke noe av hverken kontorarbeid eller blogging!!

Fikk besøk:O)

Prøver igjen i morgen da vet du.......

Til lykke i ny jobb!!

Videregående eller?? Er bare litt nysgjerrig:O)

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Tack så väldigt myckjet för kommentaren :)
Vilket otroligt mysigt och vackert badrum du har!
Du är hjärtligt välkommen tillbaka till min blogg :)

Kram / Therese

home 4us sa...

Du har fått en award hos meg:)

MOLLY sa...

Nyyyyyyyyyyyyyyydelig, nydelig:))
Er helt enig med en smaken der;)
masse flotte detaljer, og jeg vurderte leeeenge gullføtter istedenfor sølv, men så ombestemte jeg meg...

Ang. naboer: Tenk om megleren hadde vært så lur å annonsere nabolaget og bilder med litt zoooooom, og viiiiiidvinkel, så kunne det jo blitt riktig så festlig...hehe. Men jeg kommer iallefall på riktig side av fjellet, og skal vel noen turer nedover der...hihi:)

Kos deg med kvelden, nå går snart Pc'ene ned, og det er ny dag:)
Masse hilsen herfra;)

Karna sa...

Aj aj så lekkert! Likte alt her, både listene rundt døren, badekaret...har såååå lyst på et på løveføtter, kranen, vasken, sukk!

Jeg elsker å ligge i badekaret og lese bøker og kjenne roen senke seg, så her tror jeg ville storkost meg!

Karna sa...

Ok..da booker jeg en lang weekend på badet ditt...ha ha ha

Du når sant skal sies så er jeg veldig pysete med slike potensielle brannfeller, så jeg tenner IKKE i de lengste kubbelysene, og jeg tror også jeg må traske avgårde og kjøpe løyten lys, de soter ikke i det hele tatt. Har sett etter noen fine lysslynger også, som jeg kan ha her sammen med noen bjørkekubber...får se utover høsten.

Anonym sa...

Vilket underbart badrum du har... jag blir sååå avis :) Kram kram.

Synnøve sa...

Sukk, lekkert bad... Og drømmebadekaret mitt! En dag MÅ jeg ha et slikt :) Hm, tenkte på det jeg også en dag, at det blir jo mye detaljbilder på bloggen. Men, jeg tror det bare blir slik rett og slett. Jeg har jo vist bilder av hele rom, f.eks stue, soverom, kjøkken etc på ett eller annet tidspunkt, men detaljene er jo det som oftest skiftes ut i et rom... Så da viser man kanskje helst det, i stedet for å vise hele rommet i hvert eneste innlegg? Det hadde jo ikke vært så gøy ;) Så det er min teori i hvert fall, hihi... Ha en fortsatt fin dag! Synnøve

Flower Power sa...

Hei Torunn!

FOR et nyyyydelig bad dere har!! Jeg er skikkelig misunnelig på løveføttene her jeg sitter, og de sorte unyttige skapene er jo bare sååå koselige oppe i det hele. her kunne jeg godt ha tatt morgentoalettet mitt ja, det er helt sikkert. Flotte bilder tar du også:)

Jeg har en award eller to til deg på bloggen min, den er veldig velfortjent:))

Klem.

sologbolig sa...

Waou, for eit lekkert bad, også badekar med løveføtter da. Her var det mange koselige detaljer. Her hos meg (eller oss da) er det også bare kvite og brune håndkle som får ligge framme, noe gubben ikkje klarer å skjønne !!!! Ha ei fin veke!

Viola sa...

HEJSAN, GÅ IN PÅ MIN SIDA HAR SKRIVIT OM DIG IDAG, KRAM VIOLA

hvorfor ikke... sa...

Det var morsomt å se heele rommet.
Flott bad du har.
Roser i vann er bare så nydelig, jeg har det hele tiden jeg også!
smil Torunn

hvorfor ikke... sa...

Det var morsomt å se heele rommet.
Flott bad du har.
Roser i vann er bare så nydelig, jeg har det hele tiden jeg også!
smil Torunn

åsemor sa...

Hei Torunn, så koselig bad du har, og jeg deler helt dine synspunkter anngående sirkushånkle! Mye finere med rene delikate farger.

Er så vidt kommet i gang med blogginga igjen, men har nok vært innom deg annonymt i sommer ;)

Kos deg med helga, min begynner allerede i morgen, det er første uka i mitt nye liv :)

Gratulerer med ny jobb, tror ikke jeg har fått med meg hva du skulle begynne med, men lykke til !!!!

sologbolig sa...

Håpar du har ein fin kveld. Dersom du kikkar innom bloggen min ligg det noko til deg der.

fru vims sa...

Heisann!

Takk for kommentar.

for et flott bad! min favoritt må være gulvet, love it! :)

jeg har bevisst valgt å ikke lage lapper denne gangen... jeg er så dårlig på å få mange nok, åsså roter jeg det bort for jeg bruker så lang tid...

har hekla litt to kvelder nå, og håper jeg klarer å bli ferdig til jul :D

mannen bare ler og lurer på hvor mange dager det tar før jeg er lei... ;)

men denne gangen skal jeg vise han!!! hehehe


ha en fin kveld!!

silje-sin sa...

Så flott bad dere har! Eler du da:) Mange flotte detaljer. Jeg kjente meg godt igjen i det med nærbilder, det blir mye av det her også. Så rydder jeg unna ting så det ikke blir med på bildet.. Ganske kunstig igrunn:) Men sånn er det nå. Jeg kan godt gå og pynte og ordne i huset selv om det ikke er ryddet og vasket. Med blomster og staerinlys blir det alltid koselig:) klem fra silje.

Hannahs bod sa...

Hej! Men Oj! så roligt att hitta till dig. Jätte vackert badrum, alla dina bilder är så inspirerande.
Må gott Hannah

HildeS. sa...

Ååååå,for eit nydeleg bad du har:)
Eg har alltid ønska meg badekar med løveføtter, men har enda opp i eit hus med kun dusj...hmmm.
Eg har forferdeleg dårleg samvittighet for at eg ikkje har sendt PIF gåve til deg ennå, men den kjem snart. Eg lovar:)
Skal du på gave og interiør messa på Lillestrøm neste helg?
Ha ei fin helg,eg reiser til London seinare i dag:):)
Klem.

Hemma hos lilla mig sa...

Vilket underbart badrum. Tassarna på badkaret är ju ljuvligt. Mmm, att lägga sig där och bara njuta.
Kram

Guldkant På Livet sa...

Oj, oj, oj det var det vackraste badrum jag sett! Vilket fint badkar, inte klokt! Jag skulle drukna i det badet för jag skulle aldrig vilja kliva ut igen: ) Så otroligt fint du dekorerat med rosor och allt! Mari.

Therese sa...

Så fint, og jeg elsker sort-hvitt baderomsgulv :) Jeg er ikke så glad i å ta oversiktsbilder av rom selv, for jeg føler ikke jeg får med den samme stemningen som man ofte får med små detaljbilder. Det blir kanskje etter hvert når jeg får lært meg litt mer av funksjonene på kameraet. Men så var det å sette seg ned med bruksanvisningen da....

Jeg måtte le litt av den lille plassen i badekaret. Ser for meg du og mannen virkelig gjøre dere klar for en helaften i badekaret, med tente lys og vin i glasset. Også er det knapt plass nok til et bein hver *ler*

Anitas hus sa...

Herlighet for ett nydelig bad du har... Hadde storkost meg i det badekaret og hadde gjerne brukt laaaang tid i det.
Håper det går bra i ny jobb!

Blir dårlig med blogging på meg om dagen for internett har vært borte i to uker nå...Krise, men jeg håper å være på nett igjen snart...
Ha en fin dag!
Klem:O)

Monica sa...

Nydelig bad! Ser ut som et godt sted for avslapping etter en hektisk dag... Lykke til med ny jobb.

Tone sa...

Guri malla Torunn, 45 kommentarer!!! du er jaggu poppis!! hehe, kult å kjenne deg altså :-)

Vi drar til seters for ågjøre oss fete i dag. Nå er jo bikinisesongen over også, så livsnytelsen kan bare sette inn igjen.

Nytsiste frihelg før ny jobb!
Tone

Tone sa...

ja,jeg har med nok vin...

tinemor sa...

Så hærlig bad!
Ingen ole brum og verdenskart- håndklær her heller.
Men løveføtter, det skulle jeg gitt mye for å hatt!!!

Anonym sa...

Det var et kjempe koselig bad du har! En veldig fin og interessant vintage stil. Jeg elsker vintage, spesielt BADEKAR med LØVEFØTTER - som jeg synes symboliserer vintage! Fortsett å blogg, du har engasjerende og spennende blogger! ;-)
Klem klem