mandag 20. februar 2012

Og ikke nok med det.....Høstferien 2011 var vi på Solkysten. nærmere bestemt midt i mellom Estepona og Marbella. Vi leide en leilihghet i Hacienda del Sol, et fabtastisk boligkompleks som så absolutt kan anbefales.
Dette var ikke ferien med maraton i å oppleve mest mulig i løpet av uken. Derimot satset på å gjøre minst mulig på lengst mulig tid. Vi var utrolig heldige med været, og hadde opp mot 30 grader hele uka.

Høstferien er en perfekt tid å reise på. Fortsatt godt og varmt, og nesten ikke turister. Vi hadde god plass både når vi skulle sole, bade og spise.
Spise gjorde vi for det meste på restauranten som lå ved stranda La vela Azul.
.


Mannen som drev restauranten var en hyggelig franskmann fra Montpellier. En skikkelig businessmann som tok fri fra forretninger i Frankrike for å koble av med å drive strandbar i Spania! Han kunne sine saker til fingerspissene, og vi både åt og drakk så vi sikkert berget hele hans innkomme den uka.


Det er muligens noe ensformig å spise samme sted to ganger om dagen når man er på tur, men dette ble den ferien det var helt topp. Både voksne og barn var veldig fornøyde.
Selv om det ser ut til at vi var helt alene, så var vi ikke det altså. Men når man reiser off-season slipper man trengsel.
Når jeg ser tilbake på disse bildene, kan jeg høre de rolige jazztonene sive ut i lokalet og kjenne smaken av chevre og rose`vin fylle ganen.


Om noen skulle være interessert i å sjekke ut Hacienda del Sol, kan dere se på http://www.tangoholidaysolutions.com/ Dette er ryddige utleier som fikser og ordner det meste.
God tur :-)


 

4 kommentarer:

Ruths datter sa...

Heisann Torun!
Artig å høre fra deg igjen. dette ser jo aldeles herlig ut. Finner man et godt sted med så fin atmosfære må en jo bare spise der mer enn en gang.
Klem

Randi sa...

Så ljuvliga bilder...inget snö...så underbart! Igår hade vi barmark, men nu är hela trädgården klädd i vitt...suck.
Kram
Randi

Berit sa...

Heisann der var du.
En flott plass ferien har blitt tilbrakt på. Godt å lufte seg.

Nennes sa...

Dette så kos ut :)

Deilig med ferie, gode minner.

Ha en flott dag!