lørdag 7. november 2009

I rute?

Det har vært en deilig lørdag. Som de fleste lørdager er. Jeg har vært ute og handlet bursdagsgave med min datter og vi har vært på tur i skogen.
Skogturen hadde som formål å plukke kongler og mose. Det er hyggelig at minstejenta ikke er blitt for stor til å være med på slike turer enda. Hun var såå ivrig og vi fant masse av både det ene og det andre. Vi har lært forskjellen på furu, einer og gran og vi har planlagt julens dekorasjoner :-)
DSCN9195 DSCN9196
Både mose og kongler ligger nå til tørk i kjelleren.
DSCN9189 DSCN9190
Noen einerbusker fikk bli med hjem og pynter nå opp på trappen. Vi har i allefall erfart at einer stikker noe inni granskauen….bokstavlig talt. Frida fant en stubbe hun ville ha med hjem. Hun slepte og bar og da skjønte jeg at eplet ramler jammen ikke langt fra stammen. Like sta (veel, har nok muligens skjønt dette før) og energisk og en smule opptatt av å dekorere rommet sitt….
DSCN9201
Jeg møter meg selv skikkelig i døra i dette innlegget.. Det er ikke mange dagene siden jeg talte høyt om hvordan jeg sparer på julestemningen. Men jeg kan ikke dy meg….i går ble juletreteppet og juleduker strøket og jeg er så ajour som jeg aldri har vært før. Jeg sto faktisk i 4 timer og strøk i går(!) og for første fredag på veldig lenge sovnet jeg ikke fra siste del av Senkveld. “Sånn går det, når det er 4 mnd siden forrige gang du brukte det strykejernet”- var trøsten fra min kjære. Sukk….der traff han spikeren på hodet gitt… Men han var fornøyd da, når han plutselig “fant igjen” en skjorte han lurte på hvor hadde tatt veien.
 
Nyt Livet!
 
Klem fra meg

8 kommentarer:

Jannicke sa...

Hehe, møte seg selv i døren ja :o)
Det gjør vi alle en gang i blandt!
Du hentet frem skikkelig dårlig samvittighet her med den strykehistorien din... huff, stryke er ikke gøy!
Herlig å være i rute ;)
jeg vet ikke hva jeg er for å være ærlig, må begynne å lage en liste. Få oversikt!
I dag har jeg virkelig ladet batteriene, og nesten kommet pittelitt i julestemning.. vært på mitt første bloggtreff. fantastisk hyggelig ;o)
God helg videre!
Klem J.

Line Cathrin sa...

hjeeeeelp! Stryke juleduker nå? Jeg ramle r med mose blader og kastanjer enda jeg. Akkurat godtatt at høsten her her. LOL!
Strykejernet mitt er no herk, ikke det morsomste fra før så det blir sjeldent jeg stryker. men jeg må nok til pers snart ja.

Mitt hvite hus sa...

Jammen er du flink må jeg si... strøket duker og juletreteppe allerede nå...

blir nok en skogstur på meg en dag også...

nyt kvelden...klem Kerstin

Josefine sa...

Hi hi..

Kjenner meg igjen her...
Syntes bare for noen dager siden at julen var langt unna! Men kjenner det begynner å krible...

Har også plukket kongler og mose...fin pynt fremover det!

Flotte bilder hos deg som vanlig..

Ha en fortatt fin helg, klemmer

Tullik sa...

Du skriver så koslig og det er så lett å kjenna seg igjen det du skriv. Stryking, ja bare ein av dei tinga eg gjer utan å tenkja...
Eg håper at eg kanskje får med meg mine jenter på mose-kongle-sanke tur...
Ha ein fin søndag !!

Nikoline sa...

Slik tur skal eg på idag,du.. kongler,mose og bar skal i hus.Synes alltid det er godt å komma seg til skogs,så det har blitt nokre sanketurar av div.tidlegare også,men må ha litt meir av både kongler og mose... Det dukkar jo stadig opp nye idear her i bloggverden som fristar til å prøva...
Men juledukane blir liggande til etter 22.nov. når messestyret er over.
God,god søndag min venn:0)

Monicas Hage sa...

Koselig med slike turer:)

Når julevasken er ferdig skal jeg også kose meg med juleforberedelser. Får så mye inspiprasjon her inne at kanskje jeg skal prøve meg på å lage noe også...;) Ha en fin søndag!

sylvia sa...

koselig dere har det,ja det å stryke tøy tar tid.
ha en nydelig søndag.klem fra sylvia