lørdag 6. februar 2010

Frem fra glemselen…

Ja, nå er det snart på tide å hente opp alle min pelargoneier fra kjelleren. De er faktisk grønne fortsatt, der de står! I vinterferien tror jeg nok de skal få komme inn i varmen igjen. Jeg klipper dem litt tilbake og skifter jord. Så får vi bare håpe at de vokser seg flotte og fine og gir mange nye stiklinger!
Dagene bare flyr fra meg for tiden. Det er mye å henge fingrene i, men jeg ELSKER det! Jeg får masse påfyll av ny kunnskap og slik kjenner jeg virkelig at jeg lever! Det er deilig å ha noe meningsfylt å bruke tiden på og kjenne at jeg er tilstede i eget liv. Denne helgen går med til oppgaveskriving. (I pausene koser jeg meg med mann og barn.) Første godkjenningsoppgave i norsk skal leveres på tirsdag. Foreløpig har jeg full kontroll. Håper det vedvarer .-)
 
DSCN7600 DSCN7599
Bildene i dag er fra i fjor sommer :-)
God helg!
 
Klem Torunn

19 kommentarer:

liven sa...

Kjempefine bilder!!
Er såvidt begynt å fikse på mine pelargonier også....har tatt litt stiklinger og har tatt et par frem i lyset!!! en herlig tid vi går mot!!
Lykke til med oppgavene dine og ha en fin helg Torunn

Anitas hus sa...

Deilige bilder!!! Jeg lengter jo såååå etter vår. Jeg har ikke noe sted og sette pellisene om vinteren. Derfor må jeg kjøpe nye hvert år:( Tok vare på en i fjor da som har fått stå i vinduet i spisestuen. Den ser ut som Stælken Gundersen, lang, tynn og puslete^^,) Tenkte jeg skulle prøve å ta noen stiklinger av den.

Lykke til med oppgavene dine og kos deg litt innimellom!
Klem, Anita:O)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Det var et lite hint til resten av oss, som har noen "Stælken Gundersen" på lager selv! Ja, det er vel tid for det nå? Det er uansett deilig å tenke på vår og sommer, og legge vinteren bak seg!

Lykke til med oppgaveskriving!

Klem Cahtrine :-)

miss marple sa...

..du er SÅ flink,Torunn!!Lykke til med norsk-oppgava...
..her i huset har jeg klart å holde liv i en stakkars "pellis",men den ser ikke bra ut for å si det sånn...har tatt stiklinger, så får vi se..grønne fingre??veeel.....;-)

gry sa...

Herlige bilder.:-) Jeg gleder meg også til mine skal frem i lyset.:-) De blir jo kraftigere og flottere for hvert år som går.:-) Kos deg med oppgave og dine kjære.:-) Klem Gry

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

så utrolig nydelige bilder..!
liker så godt nettopp den fargen..

ja her er pelagroniane på plass igjen også, har klippet ned det som var vissent, og det kommer grønne spirer..
men har ikke skiftet jord, det burde vel vært gjort! har noen som har stått oppe i vinter, de er grønne og fine,-ja en deilig tid vi har foran oss...


klem og fin helg til deg,Torun!

magny

sologbolig sa...

Nydelige bilder som får meg til å lengte etter vår of sol og varme. Ønsker deg ei deilig helg.

sylvia sa...

hei.
ja snart kan vi begynne med å stelle å stulle rundt pelargonia,
nydelig,
herlige bilder,
ønsker deg en flott helg,
klem fra sylvia

naturglede sa...

Er så stolt av at du klarer dette. Stå på! Flott å være til stede i sitt eget liv. Det føler jeg at jeg er også nå. På rett plass liksom. Godt å drive med noe som gir glede og inspirasjon. Ønsker deg ei flott helg.

Fröken Vit sa...

Hej Torunn!

Här kommer en liten hälsning från Sverige!:-)

Vilken fin blogg jag hittade till!

Vill du vara med i utlottningen av ett somrigt armband och en söt necessär i päls, så titta in till mig.

Kram

♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

Ruths datter sa...

Du er flink som går på skole nå.Hva blir du til slutt? Høres spennende ut. Jeg har tjuvstartet litt med å ta opp en stakkars pelargonia.Den ser litt ussel ut,men vårtrangen sprengte seg på.
God lesehelg

Monicas Hage sa...

De fleste av mine pelargoniumer ser ut til å ha strøket med i vinter... De pleier å overvintre i garasjen, men i år har det nok vært for kaldt, for lenge...

Herlige bilder, snart er vi der igjen:)Lykke til med oppgaven. Klem

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder Torunn..

mine har blomstret frem til jul og nå har de jammen meg kommet med noen blosmter igjen..

mine står i stuen og kjøkkenet... grønne og fine.Men de skal få en liten vårpuss etter hvert..

ha en fin lørdag.:

Klem Kerstin

Synnøve sa...

Sukk, sommer... Så flotte bilder! Og fy søren så flink du er, jeg har prøvd to år på rad nå, å ta vare på mine pelliser, men jammen går det ikke straka vegen med dem alle hver gang... Så det blir nok kjøpt nye i år også, som i fjor ;) Lykke til med oppgave! Klem Synnøve :)

Guttemamma sa...

Du og du så fine bilder,Torunn!! Og takk for tips om hva jeg skal gjøre,har tatt vare på to,og på den ene er det lysegrønne tunne grener som kommer..det betyr vel liv???
klem

Størstepia sa...

Lykke til med norsk innlevering!!! Godt du har full kontroll, det er en fryktelig følelse å føle at man henger etter med innleveringsoppgaver...
Håper du har hatt en strålende helg!
Klem fra størstepia

Fru Ekeby sa...

Hejsan Torunn!
Tur att vi kan titta på sommarens bilder av pelargonerna!
Dom ser för tråkiga ut nu här hemma.
Jag ska börja plantera om dom i slutet på den här månaden.
Ha det bra önskar fru Ekeby!

Annika Christensen sa...

Ljuvligt... måste köpa idag nu ...
Somrigt och vackert.
Annika

Tone sa...

Lykke til med oppgava di torunn!!

Jeg har tatt frem fem pelliser til vinduskarmen jeg også - jeg gleder meg over å kunne ordne med våren tidlig...utfordringen i år kommer itl å bli at jeg må roooooooe ned og ikke gjøre ting for tidlig sånn plantemessig! - jeg tror jo at det er april i morra!!

Nå; ut på ski!