torsdag 2. april 2009

Soveromsgangen før og etter...

Før

DSCN6227 DSCN6228

DSCN6229 DSCN6230

Yess folkens.....her har dere vår soveromsgang før maling. Bildene taler vel for seg?Lun, fin tapet, men jammen klarte jeg å bli lei denne også.... Vi kjøpte huset sånn og har i grunn ikke gjort noe siden da. Nå har mor fått tilbake både energien og lysten til å endre på ting, så da blir det vel som før....stadig et prosjekt på gang :-)Bildene er tatt mens jeg holdt på å male rommet til Frida, så det er litt ekstra rotete her! (Jeg pleier normal å ha den sånn tålelig røddig nemlig)

Etter

DSCN6275

Jeg har malt med akrylmaling rett på tapeten. 2 strøk med matt 05 glans. Skikkelig lekker, soft glans. Matte overflater er gjerne tyngre å vaske enn flater med høyere glans, men samtid gir lyse flater med glans uheldige refleksjoner av lyset.

Gyngestolen har jeg arvet etter min mormor. Den gamle kista er kjøpt hos en antikvitetshandler i Hallingdal

DSCN6273 DSCN6282

Her ser dere jammen et glimt av soverommet også. Det har dere fått se før og der har det ikke skjedd noen spennende siden sist (bokstavlig talt...hahahaha). PÅ veggen henger det en samling gamle bilder fra min kjære`s familie. Han har væt veldig flink til å skaffe disse bildene og det er utrolig hyggelig å ha! En lysestake med fransk lilje henger ved siden av, ubloggifisert uten lys.

DSCN6280 DSCN6285

Lavendeltreet kjøpte jeg i dag. Fikk nyss om at en ganske ny interiørbutikk nedi gata her hadde sånne, så da måtte jeg jo bare løpe og kjøpe. Samme butikken får in frodige oliventrær etter påske og jeg har allerede reservert ett!

DSCN6274

Deilig når alt er rent gitt! Jeg har vært skikkelig husmor i dag. Vasket heeeele huset gullende rent (!) og gjett om påskemodusen har kommet da?? Jepp! Det meldes om strålende vær i helgen og jeg har ikke tenkt å gjøre noe annet enn å nyte tilværelsen utomhus. Det er også en viss overhengende fare for at snøen kan forsvinne i løpet av påsken. Godt er det, for nå begynner mine innkjøpte staudeknoller (øh...heter det, det?) å vokse seg ut av posene.

DSCN6284

DEn flotte stasjonsklokka fikk jeg av Tinemor for en tid tilbake. Nå har den endelig fått sin velfortjente plass(selv om jeg nå ser at den går fullstendig feil). Blondegardinene til vinduene er til vask, så de får dere se en annen gang. Det blir nok en del 2 av denne gangen, for etter påske starter jeg med å male videre ned trappen og i gangen nede. Trappa skal også males. Så langt er jeg veldig fornøyd og gleder meg til fortsettelsen.

Klem Torunn

30 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig nydelig i soveromsgangen deres! Litt av ei forandring, utrolig så mye det har å si med hvitmaling. :) Den gamle gyngestolen din er nydelig, en slik en står på ønskelista mi!

Besta sa...

Ordentlig lekkert ble det! Koselig med gamle bilder og gyngestol også. Tror jammen jeg må få tak i et lavendel tre. Håper snøen din forsvinner snart, det fortjener du nå-
Klem Marilyn

Jannicke sa...

Skikkelig fint!!
Du er virkelig i siget ser jeg!
Gøy!!
J.

MOLLY sa...

Og her kommer en spenstig til!!!! Ikke bare kommentaren, også forfatteren!

Dette ble da griselekkert, og bare sååååååååå hjertens enig med den glansen, takk og lov! Når skal vi egentlig kjøpe hus sammen og pusse opp?!?!?!?

Men er jo litt enig at den var jo fin tapeten også, men kjenner følelsen. Her er jeg omgitt av så mye "galskap" innen farger og "design", at det faktisk ikke hjelper å male en gang...
Vel, egentlig har jeg ikke tid til å blogge, for jeg løper rundt i neglisjèen og serverer sjokoladekake til bursdagsbarnet, som ligger halvnaken på sofaen omgitt av gaver, blomster, champagne og kommanderer meg rundty på 10 cm høye hæler!
Så tudelu.....

sologbolig sa...

Så flott dette blei da. Mange nydelige ting også og så liker eg det så godt når det er høgt under taket og vinduer med sprosser....så fint ! Gyngestoler er også koselig, har ein sjøl også som eg har fått av farmora mi, men den er mye mindre. Ha ein fin torsdagskveld og god påske. I morra drar eg til Stavanger og på lørdag videre til London. Glede meg !!!!

MOLLY sa...

Glemte å si at det var det en utrolig koselig plass, med gyngestolen og kisten, kunne lette sittet der og dinglet med bena liksom...Og ina case U did not know: FLINK ER DU!!!

Malin sa...

Så flott du fikk tak i det!!
Nå ble jeg glad!!

Så nydelig den gyngestolen var!! Det står på min ønskeliste... men det var det med plassen da....:(

Klemmer Malin

MOLLY sa...

...Ja, eller halnakne men i neglisjè, og de ser ikke så nøye på klokken heller...

Som mine dager er sa...

Puh, som dere har stått på!!! Og griselekkert ble det. Riktig så lyst og delikat. Nyt det!

Klem fra Marit

GundaM sa...

Vakkert og så nydelig en gyngestol da!!

ha en toppers fredag;)

miss marple sa...

næmmen nææ,så fint det ble!!!
Likte spesielt godt det fine skiltet med "life" på jeg,da;)
Ps! Trodde du sto med hodet i blomsterjord og stauder jeg...
Poden din klemte ut noen fine kommentarer tidligere ikveld(etter fotballen..)he-he,humor har`n,gutten.
Riktig god påske ønskes deg og dine,og en riktig god tur nordover alle mann....
klem Hege

Anette sa...

Spentige repilkker du...:-)
Utrolig så fint det er hos deg torun, virkelig!!
Du skal se det blir fart på sakene nå som ferien kommer og huset er nyvasket...:-)
KOs dere masse,klem fra meg

tinemor sa...

Du og du så lyst og lekkert det ble!!!!
Og den gamle gyngestolen var jo bare skjønn!!
Nyt dagene i påsken
Klem

Elins tittskåp sa...

Vilken förvandling och så mysigt och trevligt det blev. Lite färg, inte så lite kanske, och allt lyser upp och känns nytt. Och Fridas rum blev ju jättefint, förstår om du känner dej nöjd. Kramar och ha en skön helg. Birgitta

Josefine sa...

WoW så lekkert det ble:)
Syntes du har et fantastisk hjem...helt herskapelig!! Alltid spennende titte inn til deg.

Den gyngestolen var såå sjarmerende der den står...herlig tre du har fått deg også! Ønsker deg en herlig påskeferie:)) Stooor påskeklem fra meg

Anonym sa...

Har bare ett ord - NYDELIG!!!!
Bare si fra når du selger det huset...

PS! synes IKKE de gardinene på soverommet passer inn i helheten.. du kan bare sende de hit:o))))

Ha en rååkosleig helg... klem fra mæ..

Kerstin sa...

Wow ...dette ble virkelig lekkert...så stilig kiste og gyngestol da... Nydleig farge du har valgt også..
Lavendel tre ...har ikke hørt om det men så kjekt å ha da..

Klemmer O=)

Nikoline sa...

Det er jo berre utruleg kva litt maling og ein porsjon eigeninnsats kan gjera!! Og med dine evner til "dandering" så sit eg her då.. og GLOR rett og slett ("glor"brukar eg berre om folk som stirrar utan hemningar og det gjer eg her hjå deg!)Du har så masse fint og får det fram på ein utruleg fin måte. Skulle ønska eg var like flink til det der også...
Ha ei god palmehelg :0)

Farmendamen sa...

hei det er hun bortpå landsbygda igjen. Ny interiørbutikk sa du fortell fortell...
Det er nå fint med hvitt ja, ser at det ble veldig fint altså..
Jeg går nå her å venter på elektrikeren jeg da..for å bli ferdig på bilbioteket og kontoret...han valgte å se James Bond istedet for jobb i heimen i går..kan du skjønne det a??Åsså vi som har skyvedørsgarderober som ligger i pakker og skal monteres opp også..kanskje jeg skal blogge litt om.. hvordan få mannen like engasjert med oppussing som meg..?
ha en knallhelg i sola.
Klem fra Farmendamen Lisemette

Hespe sa...

Hva skal jeg si Torunn, annet en - FY SØREN så rålekkert!!! Dette ble bare helt fantastisk flott.Den gamel gyngestolen og kisten - sukk, bare vakkert!!!

Jiippii - nå er det like før jeg tar påskeferie. "Drar hjem" til Nordfjord nå i kveld/natt, og gleder meg utrolig til noen deilige fridager. Føler det blir godt både for kropp og sjel :o)

Ha en superduper herlig påske -kooos deg masse!!!

Goklem fra Hildegunn

Monica sa...

Kjempefint! Utrolig forskjell, og den gyngestolkroken ser veldig innbydende ut:)God påske! Klem

Anonym sa...

det var ikke æsj i det hele tatt.. bare herlig!!! og hadde jeg kunnet svinge tryllestaven, skulle ALLE hatt det like deilig som vi i dag...

Kos dæ Torunn, uansett vær.. klem fra mæ..

Tulip sa...

Jøss dette var flott! Så koselig gang, lys og trivelig. Flott den gamle gyngestolen og kista!

Artig å holde på å pusse opp når man vet resultatet blir bra til slutt!

kos deg videre !

Fattigfolket sa...

Så deilig! Dette ble virkelig flott. Ha en super påske! Hilsen Marie

liven sa...

Hei Torunn:o)
Så fint det er hos deg:o)
Dette kan du og jeg nyter innleggene dine.....gjentar meg selv:o)
Lavendeltre ja?? kan du ha det inne altså?? Må jo gi en god lukt i rommet det!!
Har et par busker ute som jeg håper har tatt seg!!

Ha en fin lørdagskveld...og kos deg:o)

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Jeg syns gangen var fin før også jeg da, men jammen ble det lekkert i hvitt!! Den gamle kisten var utrolig fin, og heldige deg som har arvet en slik gyngestol :0) Du har jammen stått på i det siste du! Rommet til Frida ble også veldig fint, og for en aldeles lekker stol til skrivebordet! Den kunne jeg ønske meg ;0)
Ønsker deg en riktig fin påske, også håper vi at snøen blir borte :0)

Dagny sa...

Her er det berre ein ting å sei: What a makeover! Blei kjempefint!!! Skulle ikkje tru det var same gangen, heilt forvandla. Kjekt med slike før-etter innlegg!
Klem :-)

i et lite rødt hus sa...

Så fint, og utrolig stor forandring med ny farge!

Anno2009 sa...

For en forandring da. Utrolig lekker den soveromsgangen din ble. Likte så godt gyngestolen din, kisten og, tja alt vil jeg si. Har en god smak du!!

Håper det er greit at jeg la deg til blogglisten min. Vil svært gjerne følge med på bloggen din;).

God påske!

Livs Lyst sa...

Den gangen ble jo helt nydelig da! Utrolig hva hvitmaling gjør. Og pynten og møblene dine så klart! Det var kjempe fint!

Hilsen Ljo