lørdag 14. februar 2009

Vinterferie!

DSCN5598

Jada, jeg lever! Tro det eller ei, men jeg har faktisk hodet over vann også :-).

Det ble en laaang bloggferie på meg, men sånn er det noen ganger. Nå er det derimot vinterferie her hos oss. Himmelen er skyfri, vi har MYE snø og det er -10 ute! Akkurat som en vinterferie skal være.

DSCN5596

Vinterbilder skal dere få senere, og i dag får dere kose dere med bilder fra Stockholmsmässan. Det er jo alt en uke siden vi kom derfra, men først nå noen glimt til dere der ute :-). Natur og gjenbruk er det store også her. Ingen bombe det! Hvitt interiør er nesten totalt fraværende. Nå er det farger. Yippie sier jeg. Det blir så mye mere inspirerende å gå å titte når det finnes litt variasjon. Bildet over er fra Brunstad sin stand. De hadde denne gangen dristet seg til en hvit sofa :-). Men det jeg ble tiltrukket av her var den utrolige vårlige og vakre fondveggen. Det var som å sitte i skogen.

Bildet under er fra Stordal sin stand, og det er ikke møblene jeg ønsker å forevige, men bruken av stein og trær i dekorasjonen.

DSCN5601

DSCN5617

Hvis du er en av de som har hevet deg på flossteppebølgen og blitt lei teppene dine: hvorfor ikke lage deg nye lampeskjermer??? ;_/

DSCN5618

Her er en fargerik, fresk og kul stand. Bare så vi kjente røyklulta og fikk lyst til å sette oss ned med halvliteren umiddelbart! Skikkelig rocka (det er vel lov for en snart 40(!) år gamle damer å være litt Rocka? Blir nemlig litt usikker når ungene rister på hue og går...)

DSCN5622

De siste tre bildene er fra My Shop. En fantastisk vakkert komponert stand som tiltalte meg fullstendig!

DSCN5640

Jeg har alltid vært glad i en salig blanding av gammelt og nytt. Jeg mener et interiør er perfekr når det ser tilfeldig ut, men ikke er tilfeldig .-)

DSCN5627

Her i gården starter vi vinterferien med hoppmesterskap for store og små i hagen i ettermiddag. Hele nedre del av hagen minner om Lysgårdsbakken for tiden og vi har fått et flott samlingssted for ungene (som er på full fart til å bli ungdommer hele gjengen).

Vi fyrer opp tønnegrillen, griller pølser og varmer oss på den, vi hopper etter beste evne og kvirrevitten er kanskje på plass på innerlomma?. Vi har lyskaster og stereoanlegg og håper å få en minnerik start på vinterferien for alle. Dersom jeg har armer og bein, rygg og nyrer i behold etterpå, så kommer kanskje et innlegg fra begivenheten i morgen .-)

God helg!

Klem Torunn

16 kommentarer:

liven sa...

Hei Torunn :o)
Så kjekt å se deg!!
ser ut til at du har hatt en flott opplevelse i Stockholm!! Så masse tøft :o)
Så hos dere er det altså vinterferie nå?? Her er det ikke før om to uker!! Burde vært nå... for her er et vinter!!
Ønsker deg en fin dag og en deilig ferieuke :o)

BEA sa...

Huff, skal vi nå tilbake til 70-tallet igjen... no har æ vært der tre ganger før..:o))

Vinterferie er bare deilig.. iallefall når været er så flott som nå..

Ha en trivelig helg og god ferie.
Klem fra mæ..

Josefine sa...

Hei på deg...takk for artige bilder.. skogen inn i stuen ser jeg:) Heldige du som har vinterferie, kos deg masse. Klem Josefine

Monica sa...

Fine bilder fra messen. Liker så godt den grønnfargen...grønt er et fast innslag hos meg, spesielt på denne årstiden:)

Her er det ikke vinterferie før om en uke, så jeg håper bare snøen holder...

Kos dere i hoppbakken:) Klem

GundaM sa...

Så spennende da, har du vært i sverige ja! Heldig grisen;)

Snø i trøndelag og. Kos dere masse i vinterferien nå da!
Klem

Japsee sa...

Mange flotte og inspirerende bilder.

Det høres jo ut som en knall start på vinterferien. Og kjære deg, du kan sikkert rocke like godt nå som noen gang:)

Ha en flotte ferie, jeg håper vi ser noe til den;)

Klem fra meg

tinemor sa...

Masse kjekt her.
Likte veggen med skogsbilde jeg!!
Hærlig.
Ønsker deg og dine en riktig god vinterferie
:-)

My home is my Castle - by Kari sa...

jeg skal bare si deg det at jo eldre du blir, jo mere rocka blir du hahaha :)) Til og med damer på 50 hehe ;)

Nydelige bilder du viser, og ja.. det er jo flott med farger og da ;)

Høres ut som et herlig nabolag dere har.Sånn hadde vi det og da ungene vokste opp. Barndomsminner som de alltid vil huske :))

Ha en fin dag og kos deg videre.
Klem,kari

Hege sa...

Gosh, den hvitveis fondveggen kunne jeg godt tenkt meg. Så deilig å kunne slenge på sofaen og tenke at man ligger der i skogholtet og nyter livet. Gleder meg til etterpå, og den kvirrevitten du sikter til blir med (men får neppe plass på innerlomma;))

sologbolig sa...

Så kjekt at du er tilbake igjen. Stilige bilder fra messa. Her har vi ikkje vinterferie før i uke 10, gleder meg! Ønsker deg ei fin helg, håper at hopprennet gikk bra ! (og at du er like heil !!)

naturglede sa...

Herlig hvitveisbilde der da, og de blomsterpottene med mose. Sånn har mose har jeg ute på terrassen i mine blomsterpotter.Kanskje jeg må ta dem inn nå? Vakkert og naturlig.
Håper ben og armer holder i hopprennet. Fin helg ønskes deg:)

Anitas hus sa...

Ikke bare meg som er slapp på bloggen for tiden;) He he...
Nydelig vinterferievær her også, så lenge det varer. Er visst meldt mer snø fra i morgen, og flere dager fremover. Herregud, jeg har mer enn nok!^^,)

Freshe bilder fra messa, men jeg foretrekker nok å se naturen live, med både lyd og lukt. Men at vi får litt farger, det kan være greit.

Ha en fin vinterferie!
Klemmer:O)

Tone sa...

Hej!!
Lykke til på hoppmesterskap!!
Jeg har nyrebelte fra den gang jeg var mc-berte nedover Europa bakpå en Yamaha 750 seca....du må gjerne komme og låne!! hehe... Det passer sikkert bedre til deg enn til meg for å si det sånn, det er noen kilo siden...
Så vakker den hvitveisveggen var!! herregud en sånn skulle en hatt plass til å ha!! det er MEG i et nøtteskall!! Kanskje jeg hadde roa meg kraftig hadde jeg hatt en sånn i stua...
Men de der lampeskjermene med tepperester på kan du ha for meg altså, herregud.
Ja vi er egentlig klar for setra vi da - men sjekk Birk sin blogg... Og i går kveld seg jeg sammen på sofaen med rennende øyne, nese (burde hatt sånn oppsamler hengende under...) - og et hue stappa med rosa klissete tåkedotter. Hurra fårn si....så dette blir min vinterferie eller...?
Ha en flott uke!!
Klem fra tåka i Ås

Mia sa...

Så spennende det må være å besøke møbelmessen "ute i den store verden" og se siste nytt etc. jeg hadde helt sansen for det rocka interiøret med alle de Harry (?) fargene og detaljene... kanskje ikke for å ha det slik selv, men herlig og personlig var det.

Jeg håper at vinterferien fortsetter i like så heidundrende og herlig stil som den har begynt (regner med at nyrene fortsatt er i behold...) og at det flotte vinterværet fortsetter en god stund til (selv om det er litt i kaldeste laget... men det får gå...)

åsemor sa...

Så artig at du viser oss bilder fra messen, skulle gjerne sett mer...
Som du sikkert har sett inne hos meg er jeg heller ikke særlig hvit av meg, men heller ikke særlig fargerik, mer traurig kanskje. Men sammen med sola og våren vet jeg at det grønne og orange sniker seg inn i interiøret mitt. Interiørbladene er fulle av farger så jeg er spennt på utvalget i butikkene i rundt meg. GG har iallefall sendt ut varene sine, masse av det ser jeg.

Da får vi smøre oss med tålmodighet og glede oss over det som kommer.

Ha en fin vinterferie ;), satser på at alle lemmer er inntakt enda.

maritsprovence sa...

Takk for hyggelig kommentar fra deg på min nye blog. Jeg har lest og beundret bloggen din. Spennende tekster og utrolig vakre bilder. Inspirerende!
Hilsen fra Marit