mandag 23. februar 2009

En herlig uke....

DSCN5769

......er over. Gudskjelov har ikke lysten på å nyte livet forsvunnet på samme måten som bloggelysten :-). Jeg sliter skikkelig med bloggemotivasjon om dagen og aner vel egentlig ikke hvordan denne hobbyen ender.

DSCN5771 DSCN5775

Forrige uke hadde vi vinterferie. En innholdsrik uke, både med ungene og til og med et par skikkelig liggepåsofaenego-dager.

Solen har vært fraværende det meste av tiden, men det har ikke snøen! Det har vært noen treningsøkter i seg selv det å få bukt med all snøen som har kommet. Gårdsplassen har krympet med flere kvadrat og egentlig er det veldig greit. Særlig med tanke på at jeg måker med en 30 cm bred skuff, som nå atpåtil holder på å gå opp i limingen. Min elskede trenger ikke noe annet å måke med han sjø..... Lett for han å si, som IKKE måker! Eplekjekk som jeg er, har jeg skrytt av at jeg tjener egne penger og har tenkt å kjøpe med en snøfreser. Men...... har nok ikke SÅ mange egne penger likevel gitt. Tenk alle de parene med sko vi kan få for prisen av EN snøfreser da dere!

DSCN5783 DSCN5780

DSCN5788 DSCN5789

Litt pusling i heimen har det vært. Det er til og med hyggelig å rydde og vaske når man kan gå i fred å gjøre det, uten at man skal rekke noe senere på dagen.  Fiskeknivene dere ser på bildene over er kjøpt på bruktmarked på Grünerløkka i høst. Ramlet over de og spurte den skjønne herren i boden om prisen. 150,- sa han..... FOR ALLE?, spurte jeg.  Jaaaa, tror da det, svarte han. Så kom damen som "hadde" boden og den skjønne herren spurte henne for å forsikre seg om at prisen var riktig. Damen ble helt blek stakkar. "Tusen takk, jeg tar dem" sa jeg, slengte 150,- i henda på`n og gikk raskt videre. Er redd jeg hadde måtte betale 150,- pr stk dersom damen hadde vært der fra børjan gitt :-). Det kaller jeg et realt husmorkupp!

DSCN5796

Sofakos har det også blitt i vinterferien! Jeg hadde tre hele dager på ryggen. Ungene var hos pappan sin og han andre på jobben. Jeg sov, leste og så på tv. Utrolig mange givende serier som går midt i beste sendetid ...hehe...

DSCN5821

Noen skiturer har det også blitt. Lange skiturer!

I går var min kjære og jeg ute på århundrets tur. Skjønte etter 100 m at det kom til å bli et helvette (ja, unnskyld uttrykket:-)). Skia var bare SÅ bakglatte! Vi hadde bestemt oss for å gå til en turisthytte som ligger 6 km inne i skauen og dit SKULLE vi! Kan du tenke; bakglatte ski kombinert med oppoverbakker og armer som er bedre utrustet med grevinneheng enn styrke. Men sta som vi er kom vi oss fram (det hører med til historien at føret var vanskelig og alle vi møtte hadde problemer med smøringen).

På hjemturen ble det enda festligere. Han med retningssansen bommet litt kan man si. Og det fant han ut når vi var i bunnen på en 3 km lang unnabakke.  Sliten som jeg var, kunne det fort ha blitt skilsmisse når vi måtte snu og gå oppover igjen da altså.

DSCN5804

Heldigvis hjalp det med en dusj og god mat .-) og jeg elsker fortsatt min kjære like mye.

DSCN5807

Så sånn går no dagan her i huset :-)

Kankje kommer bloggelysten tilbake, kanskje ikke. men livsnyterlysten er absolutt tilstedet....heeele tiden.

Ha en deilig uke alle sammen.

Klem Torunn

21 kommentarer:

sologbolig sa...

Så nydelige bilder, reine eventyrstemningen. De knivene var du heldig med, de var kjempelekre og knallbillige. Det er godt å ha litt flaks i blant. Den skituren din hørtest ut som noe som kunne ha hendt meg også ! Her har vi vinterferie i neste uke. Håper det regner fra seg nå da, her regner all snøen vekk og våren stikker snart fram ...håper eg ! Ha ein flott kveld !

sammen på veien sa...

Hei stikker innom en kveldstur:) Koselig lesing og bilder du deler.
Det er lett å føle et lite press om å finne det rette å legge inn på bloggen. Jeg synest alle andre får det så godt til. Men men får se hvordan det går. Lykke til må du ha med din blogg:)

klem fra meg

Anonym sa...

Å hvor hadde du tenkt at denne damen skulle smugtitte på soverrom om du sluttet å blogge??? :o)))

Døtta`n de der knivene går normalt for 75 og vel så det for stykket!!!! snakk om flaks!!

Høres ut som du har hatt en okey vinteruke.. man trenger faktisk noen dager på sofa`n av og til.

Huff, de bakglatte skiene kan jeg ALT om;(( skjønner deg godt..
du aner ikke hvor glad jeg er for at vi bor i Danmark.. snøen der "hjemme" var en av årsakene til at vi flyttet, dessuten kan du bare ro over dammen å hente vår snøfreser.. vi bruker den ikke (gliser)

Du den bloggtørken går nok over.. sett deg heller som mål å komme med et innlegg eller to når du orker...

Takk for skituren..

Klem fra mæ...

Vår verden / Ingunn LGF sa...

Fy søren så flott og koselig du bor!! Rene eventyrtunet jo!

De knivene var jo et kupp! Så flotte!

Ha en flott uke, klem fra Ingunn

naturglede sa...

Det er da en befrielse og komme inn å lese her. Føler nesten at jeg snikleser dagboken din, og jeg koser meg. Småler litt til deg, tenker litt og håper du får deg snøfreser.Du har en trivelig blogg, så fortsett som du gjør du. Ha en fin kveld:)

liven sa...

Så koselige bilder Torunn....ikke gi deg!!!
Blogg når du har lyst.....:o)
Flotte kniver....gøy når du skjønner at du har gjort et kupp:o)
Høres ut som du har hatt en flott uke....du kunne godt unne deg litt sofakos etter harde økter på ski!!!
Og vet du......den "pinnevinen" er min yndlingsvin!!!!
Her starter vinterferien til helgen....jeg har ikke ferie...men ungene har!!
Kan nå bli greit å slippe vekking og matpakker....så blir det litt ferie på meg alikevel:o)
Ha en fin kveld og ny uke:o)

liven sa...

Takk for tipset:o)
Det skal jeg "skrive bak øret"

Monica sa...

Nydelige bilder! Blogg når du har lyst du:)Klem

Christel - Bakketun sa...

Det høres ut som du har hatt en fin vinterferie. Viktig med god avslapping ;)

Ha en strålende uke!

Anonym sa...

Nå blogger jeg på mitt tredje år. Og jeg har erfart at bloggelysten kommer og går. Ta deg en pause, så kommer du igjen om en tid når lysten er der igjen. Mange bloggvenner kommer til å savne deg, og noen mister du når du tar en pause. Men mange er der igjen straks du starter opp. Ha en fin uke!

Gamlå sa...

Heisann

Kjekt du er tilbake igjen :), og jeg håper at blogg lysten kommer tilbake for fult. Selv sliter jeg også med ideer til nye innlegg osv. så jeg får se hva som skjer.

Ja, du skal se at han måtte betale differansen på knivene som du kjøpte:). Du gjorde et kupp der.

Uff, følte med deg på ski turen sånn er så irriterende, men når en kan få slik godt mat og drikke etter turen så er det fort glemt.:)

klem fra Gamlå

Dagny sa...

Godt det enda godt, og kjærleiken seira, tross oppoverbakke ;-)

Bloggemotivasjonen har eg også streva med, i tillegg til lite energi på dei fleste område. Føler liksom at eg må prestere og gjere store ting for å gidde å legge ut noko. Så det har blitt litt ruskete i det siste. Men...har ikkje gitt heilt opp enda.

Og det må ikkje du gjere i alle fall!! Du skriv knakandes godt og stemninga syner att i bileta dine. Din blogg er ein av mine favorittar. Og det er ikkje tomprat, berre så du veit det! Lov å ta pause, vi kjem innom likevel :-D

Take care!

Viola sa...

Vilken härlig läsning du bjuder på och bildrna är så vackra, ett händelserikt inlägg från dig och knivarna helt ljuvliga, ha dtetgott, klem VIOLA

Nikoline sa...

Kjærleiken tåler nokre oppoverbakkar som regel...
Nyt livet du,og blogg når du har lyst...berre ikkje forsvinn! Lovar??
Du er av dei "gode,gamle" eg har her veit du..
Varm vinterklem frå Nikoline!

Nyperota sa...

Hei, hei.

Takk for hilsning.

Du har en nydelig blogg.
Hva i all verden,
den kan vel ikke bare slettes...

Blogg når det faller deg inn,
ikke når du føler at du må.

Håper forsatt på mange
fine bilder fra Torunn ; )

Ha det bra.

Guttemamma sa...

Livslyst er viktigere enn blogglyst!! Men innlegget ditt er herlig og tyder ikke på sperre...?? Klem

Anonym sa...

Hallo Torunn og takk for hyggelig kommentar..

Joda, jeg har akkurat samme dilemma..begynner på noe, går lei og begynner på noe annet..Vet ikke hvor mange lapper jeg har liggende som skulle vært sydd sammen..blir sikkert to tepper av de.. sukk..

Håper i allefall at du fortsetter å blogge!!! er så fint å komme hit å se noe annet en hvit-hvit-hvit...

Guldkant På Livet sa...

Så vackert du bor!!! Och vilken fin korg, med snygga knivar i, nu blev jag inspirerad! Trevligt med mat och vintips! Mari.

Monica sa...

Ja, værsyken pleier heldigvis å gå fort over. Har tatt frem mine tre pelargoniumer jeg også... To av dem kommer med nye skudd, den tredje ser ganske død ut.

Lykke til med såingen! Det er moro å prøve, og jeg gir meg nok ikke jeg heller, selv om første forsøk ser ut til å bli mislykket;) Klem

Anonym sa...

Psst.. vet om en nydelig gård som er til salgs.. gå inn på Leonorahs Dagbok.. du finner link der..
Den ligg på østkysten - kun 20 min fra Frederikshavn:o))

Lindab sa...

Norway is SO beautiful - wish I was there!