tirsdag 17. juni 2008

Prinsesserom eller katastrofeområde???

Her, på dette rommet, er det stort sett unntakstilstand hele tiden! Hvor ble det av den søte, rene, ryddige prinsessa mor drømte om??
Tro det eller ei, men her har frøkena "ryddet". Det sier seg vel selv at en 8 årig robust jente og en snart 40-årig sliten husmor har ulik definisjon på hva som er ryddig eller ikke :-)
Nå har jeg brukt to kvelder på å få litt orden her.... Har til og med blåst bort noen hybelkaniner som begynt å få bein å gå på!
Frøkena`s første sko står til pynt på hylla. Det er så sjarmerende syns mor, og lurer på hvor alle åra ble av. Snuppa på bildet er i dag 8 år og litt mindre proppfull av fet morsmelk :-)

Et koselig bilde jeg kjøpte for mange, mange år siden og jeg går aldri lei det.


Oppredd seng og greier!
Sengeteppet fikk jeg sydd da Frida var 2 år. Den rosa puten er kjøpt i Legoland og jeansputen er kjøpt på Kid. Den matcher selvfølgelig jeansgardinene :-)Hadde en gang i verden planer om å sy litt blonder og annet stæsj på disse gardinene, men nå er jeg vel egentlig glad bare hun har gardiner! Skomakerens barn, osv, osv....


Den skjønne, lille Frøken Harepus ble kjøpt i en butikk i Stockholm som heter Theodor`s. Koselig, siden min sønn heter Theodor :-)
Today I`ve been tyding my daughters room. I can`t believe why she must throw all her clothes to the floor....
Her first shoes are used as a decoration on the shelf, and I`m wondering where all the years have gone :-). She`s 8 years now.
Ha en deilig tirsdagskveld alle sammen.
Bare minner dere på at jeg har EN uke igjen før ferie :-)
Klem Torunn


21 kommentarer:

Tordis sa...

Sånne rom er vi mødre vant til å se:-)klem

Den gode feen sa...

Syns det er aldeles herlig å sjå at andre ungar er som mine :) Tippar dei er heilt normale, og at me er heilt normale mødre som tar oss av det, hehe. Gledar meg til å sjå lappane dine. Klem frå Linda

Min verden sa...

Godt jeg ikke tok bilder av huset mitt. Hele huset Torunn ser sånn ut hos meg nå... Har et lite etterslep kan man si.... Snart ferie for meg også - da skal jeg rydde, stulle, stelle og gjøre det fint her. Male skal jeg også, men det vet ikke husbonden om ennå. Skal si det i morgen for da har vi bryllupsdag og da blir han ikke grinete :) Hold ut. Snart ferie! Klem

Karna sa...

He, he de fleste prinsesserom ser vel egentlig ut som bomberom vil jeg tro...he,he...En av mine nieser har ca 200 barbie og bratz med tilbehør, og det er alltid like bombet på hennes rom, men hun vet hvor hver eneste lille sko og hver eneste lille kjole til dukkene befinner seg hele tiden...

Koselig rom hadde hun da iallefall, rot eller ikke!

Anita sa...

Kjedelig med sånne rom, men det er jo bare sånn det er!! Mine største rydder rommet ordentlig hver fredag, men det går kun et par timer også er det kaos igjen! Men da har jeg iallafall fått støvsugd;o) Kos deg!

janne - kathrine sa...

Skulle nesten tro du hadde vært inne på rommet til datteren min og tatt det bildet ;-)

Jeg kan jo til en viss grad forstå at en (snart) 5 åring ikke har samme glede av å se leker stå på rekke og rad og at alt er sortert i matchende bokser, slik jeg kanskje har - men jeg forsøker å lære henne til å få lekene opp fra gulvet. Ikke så lett det heller bestandig, for rommet hennes er jo ikke akkurat veeeldig stort og halve pulten hennes er okkupert av et dukkehus.

I tillegg er hun veldig på klippe og lime/tape stadiet. Det er ikke måte på hva hun trenger å ta vare på :-) En tom KornFlakes pakke f.eks. Hei, den kan jeg ha brukt for sier hun, når jeg forsøker å smugle den tomme esken ned i papirinnsamlingsposen. Så dermed bærer det rett inn på rommet hennes med den, hvor den så blir klippet opp til både hjerter og rundinger. Hvorpå en halv rull med tape blir brukt til å tape delene sammen til et eller annet veldig nyttig ;-)
Så ligger alt der en dag eller to, før jeg smugler alle 1000 deler ned i søppelkassen. Og slik går nå dagene :-)

Ha en fin dag videre!!

Frida sa...

Vilket fint rum. Jag har sett värre röra än det där.
Kram Frida

Tone sa...

Torunn - er det ikke befriende at vi alle kan bekrefte det du tror du er alene om -ALLE UNGER HAR SÅNNE ROM!!!

chheeeer up!!

Hespe sa...

Også prinsesser kan rote, det er sikkert. Men sååå ille var det da ikke..!

Da er jeg tilbake fra Sognsvann. Ble koselig!! Regnet slapp vi heldigvis unna, men etterhvert ble det litt kaldt. Da var det godt å bevege seg litt, med turgåing og litt ballspill. Flott tiltak av jobben og bedriftsidrettslaget iallfall :o)

Ser det er en stund siden jeg har vært innom deg. Æsj - sliter med pc'en min hjemme. Den er super treg, og er lite samarbeidsvillig! I tillegg har blogger vært trøblete. Bare hos meg eller..?? Nå er ny pc på "beddingen". Gleder meg VELDIG!!!

Ha en stålende kveld kjære du!!

Klem fra Hildegunn

Anonym sa...

Hi Torunn,
I really recognise this bedroom!
In my daughters room it's not the toys but the clothes that are a mess !! But she has the age (15) that she has tidy up herself :)
Is it ok if i link you? Maybe we will be close to Drobak in july because actually Hanne and i want a "blogmeeting" :))
Groetjes, Janneke.

Mia sa...

Jeg synes rommet ser sjarmerende ut! Det skal jo være liv og røre i et barnerom, ikke sant. Herlige denimgardiner og pute, samt blomstrete vatt teppe.

Bildene dine fra Ferder seilasen fikk fram koselige minner... for noen år siden bodde vi i Drøbak, og det var alltid stas å se alle seilbåtene lyse opp i sommernatten...

Jeg jobbet som julehjelp hos Laura Ashley i nov/des. 1994. Eva (husker ikke etternavnet) hadde akkurat tatt over som daglig leder. Og jeg husker det var to vakre mørkhårede jenter som jobbet der på lørdager og ekstra i forbindelse med julen. Jeg synes du ligner på en av disse jentene, jeg... men det er ikke sikkert at du var en av dem alikevel... Uanset, verden er ikke så stor, den.

Synnøve sa...

Hihi, minner meg litt om mitt eget rom da jeg var på ca samme alder, tror jeg og mamma hadde litt forskjellig definisjon på hva som var ryddig da ja...! Angående rabarbraen så måtte jeg "jukse", og kjøpe på butikken ;) Jeg fikk med meg en rabarbrarot fra mormors hage i mai, men det blir nok ikke noe å lage av den før til neste år... Men godt er det jo uansett! :) Ha en fortsatt fin uke! Synnøve

Min verden sa...

Bare innom for å si hei :) Ha en god kveld. Hanne

Den gode feen sa...

Heihei, nei eg forstår ikkje kommentaren, men kanskje du gjer :) ?

christinasinteriør sa...

Hi hi! Artig disse barnerommene av og til å sjø...
Takk for koselig kommentar!!

Min verden sa...

hold ut - hold ut! Snart ferie. Husk å puste! Det blir nok både 15 og 40 år på deg - vent å se. Han jobbet jo fælt med å få deg dit så... går nok bra. Tror ikke du er så fæl som du skal ha det til. Jeg er forøvrig også kone nr. 2 :)

Den gode feen sa...

Nei, det er nok slik spam kommentar. Eg har fjerna den der bokstavkontrollen ved kommentering, og då er dette faren... At ein får ørti slike tullekommentarar :) Ha ein finfin kveld, og takk for kjekke kommentarar!

Tiril sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Huset på toppen sa...

Dette bilde minnes jeg for noen år siden her hos vår datter, hihi, Hun er i dag 13, og er forsatt håpløs når det gjelder rydding av rommet hennes! Eg lukker døren,orker ikke se at rotet, så får vi se nå mot helgen , da begynner jo ferien med bedre tid!!

Ønsker deg en fin torsdag!!

Miamor sa...

God ferie da Torunn!!

Kos deg masse ,og nyt den i laangdrag!!

Klem fra en Stjørdaling

hvorfor ikke... sa...

Hehe, hærlig innlegg!
Det er jo gjenkjennelse vi elsker og som gjør at vi leser og LER...

En av sønnene mine kom veeeldig fornøyd hjem, for noen år siden, en av høyskolelærerene hans sa stadig:

DET MÅ VÆRE LITT ROT I ET KREATIVT MILJØ!

- så det så.....

Klem Torunn