mandag 2. juni 2008

En aldri så liten hyrdestund.....

Ja, den sommervarmen...... Hva gjør vel ikke den med våre drifter :-). Kom over dette paret her i går kveld når jeg vannet i hagen. Og tenk; de drev på på blomsterkurven min! Hehe... Kanskje var det dårlig gjort å forevige dem i en sådann privat stund, men jeg kunne sagtens ikke dy meg...
Blir lite interiørblogging her om dagen. Det er altfor fint vær ute til å være inne, så da får jeg heller knipse noen blomster. Inne ser det nemlig ikke ut og er definitivt ikke representabelt for en hel interiørbloggverden.
Valmuene er fine nå da! I går kveld sto tre av dem i full blomst, i dag tidlig 9 stk! Sukkerertene har vokst 10 cm på en uke og ugresset lar ikke vente på seg det heller...

Tildeler alle dere som har gitt meg award og utfordring denne vakre valmuen. Jeg vet jeg er dårlig til å følge opp, men som hos flere andre blir ikke blogging prioritert i disse fine sommerdager. Som sagt i forrige innlegg, skal jeg prøve å ta det sånn småningom :-)

Til helgen skal vi på hytta. Da kan jeg få anledning til å vise dere en fantastisk utsikt utover Oslofjorden. Den kan nesten måle seg med den Karna har.... :-)


Til så lenge;

Kos dere i sommervarmen!!

Klem Torunn


19 kommentarer:

Tone sa...

Hei min venn!!
Du må tenke deg om altså, legge ut porno på hjemmesiden din på den måten her!!!

Takk for sist - for flott dag, og for inspirerende timer! -
Du er akkurat sånn jeg trodde du var!

Flotte valmuer gitt! Jeg har sådd slike, og håper de kommer i år.

Har ikke fått planta Magnoliaen min enda, må finne plass....Lars er selvsagt helt oppgitt over meg som handler uten å ha planlagt på forhånd. I går sa han at en bekk gjennom hagen, og bro over til pergolaen, og en dam i enden bortafor der kunne være en ide...om noen år. Haha, det skal han få styre med! Men kjære vene, jeg skal ikke stoppe noe planer!

Ha en grom dag!

Anitas hus sa...

Grisejenta*ler*... Bildene var lekre, nydelig valmuer.
Jeg er så enig med deg i bloggingen, vi har alt for godt vær til å være inne. Må bare nyte dagene!
Ha en fortsatt deilig sommerdag!
Klem:O)

Midnattsola sa...

Så fine blomster! Koselig å lese den romantiske historien om hvordan du traff kjæresten din=)

micano sa...

utrolig morsomt bilde!!!
Ha en deilig dag i godværet!

liven sa...

Neimen uffa meg da......at de orker i denne varmen!!!

Flotte bilder!!
Blir ikke mye innebilder for tiden nei.....det kan komme til høsten!!!

Kos deg:O)

Sisselle sa...

Du har så fin blogg!Helt fantastisk!For noen bilder!For et flott hus!!!Jeg ble så inspirert og rørt og jeg vet ikke hva;D..nydelig historie om deg og din kjære og huset..
Gleder meg til å neste innlegg:)..

♥ H@rmoni ♥ sa...

Tatt på fersken.. Hi hi..
Flotte valmuer!
Kos deg på hytta!
:O)

christinasinteriør sa...

Hi hi! Artig bilde!
Takk for kommentaren og nei ikke alltid så ryddig men prøver da... Har jo 3 barn så rot det kommer ofte...
Men man må tåle å se litt rot og når været er så bra kan man ikke stå å vaske hus!
Ønsker deg ei nydelig uke videre!!!

Tulip sa...

Ha ha, moro!
Regner med de to var så ivrige med forplantningen at de ikke enset at de ble ferska! (Og publisert på nett attpåtil!)

Enig m deg om at godværet er i fokus foran blogging om dagen..
Må nyte varmen når vi har den.

Kos deg videre!:)
Klem

Min verden sa...

Fysj og fy! Så uanstendig dine insekter er. Flotte valmuer. I dag kom min første pion og det er veldig stas rett og slett. Ha en strålende uke og god tur til Frogn. Blogges. Hanne

silje-sin sa...

He he, ja det var to småfrekke biller:) Flotte blomster du har, valmuer er så nydelig! Og godt å høre at det er flere som nedprioriterer "innearbeid" om dagen, er redd noen skal komme på overraskelsesbesøk, for huset er ikke akkurat plettfritt:) Ha en flott uke videre! klem fra silje.

Heidi sa...

Hei, hei!! Måtte le - litt av et bilde! Morsomt :o) Men at de orker da, i denne varmen...., kanskje de ikke enser den... ;o)
Blir ikke mye blogging på meg for tiden. Må bare nyte dagene ute, dessuten skal jeg arrangere jentefest her på lørdag for min venninne som jeg skal være forlover for på sanktansaften. Må forberede litt "hemmeligheter" og diverse.
Var hos Axel i dag igjen og kjøpte enda et lass med blomster. Skal en ha "fremmed" til gårds, må det jo se ordentlig ut...
Ha en fortsatt strålende uke!!!

tinemor sa...

Deilig å være ute når det er så hærlig vær!!!
Koz deg videre i sola!

Min verden sa...

Nå har jeg tatt utfordring... og nå må jeg virkelig sove, men jeg er ikke trøttt... 00:44!

Rosa sa...

Sånn går det når ein lar lystene løpe av med seg ute i det fri - då er sjangsen stor for å bli ferska. hehe.

Einig med du - i sommarvarmen er det hage- og eksteriørblogging (om blogging i heiletatt) som gjeld. Det heng jo mykje saman med interiør, vil eg sei!

Gode sommardagar til deg :)

Klem

Min verden sa...

Hallo! Hvordan har du det i varmen.. Det er ikke noe særlig å være på jobb akkurat nå. mister litt motivasjon med det været som er. min datter opplyste meg om at det var 17 dager til sommerferie i dag. hun har oversikten. ha en fin dag. hanne

Min verden sa...

Stress i vei :) Mer penger! Ja, noen ganger blir det bare sånn! Uff og æsj, men det bringer jo penger i kassa. Lykke til. hanne

sol&bolig sa...

Ja, her også blomstrer valmuene og det er sommar og varmt. Utruleg deilig. Alle ledige stunder er eg utendørs, solhungrig etter ein vinter med månadvis med regn!!! Kos deg vidare i varmen!

Storeflittig sa...

Hei hei! Morsomt innlegg, måtte le høyt:)

Jeg forstår at du var en av initiativtakerne til bloggetreff i helgen, jeg misforsto litt, og skrev kun "min verden" på nib, håper det ikke er noen såre følelser for det, det var min feil... utrolig bra tiltak!!