torsdag 5. juni 2008

En varm sommerhilsen i posten....

Endelig........
Puh...omsider fikk jeg rotet meg til postkontoret for å hente gaven som var sendt til meg. Hentelappen kom for noen dager siden, men det har vært så travelt i det siste så postkontoret har jeg liksom bare sust forbi.
Men i dag tok jeg meg selv i nakken, altså!
Allerede når jeg fikk pakken lagt i hendene, skjønte jeg jo at her måtte være noe lekkert! Ikke noen tradisjonell smartpost der nei. Snarere et stilig papir i svart og hvit striper, med rosa bånd på! (Mon tro om jeg avslører SÅ godt på bloggen min hva jeg liker?:-))


TINE-http://tineskrativehjorne.blogspot.com har sendt meg en sommerhilsen som traff meg midt i hjertet! Og det kun fordi jeg var en av de tre første til å svare på et av hennes innlegg!
Disse tre kortene har Tine laget selv. Det er tre veldig forskjellige kort og jeg syns alle er like lekre. Du er kjempeflink!

Ikke nok med det.... Denne DRITSTILIGE (ja, unnskyld uttrykket) klokken fikk jeg også! Kan ikke huske jeg sist fikk en så fin gave til hjemmet mitt jeg! (Beklager om noen blir lei seg nå...).
Den passer helt perfekt hos oss og kanskje skal jeg ha den på badet! Bilde blir lagt ut når den har funnet plassen sin.
Tusen, tusen takk Tine! Dette var en sommerhilsen som varmet minst like godt som solen vi har nå om dagen.


Og da er det vel min tur til å bringe denne "leken" videre. De tre første som kommenterer dette innlegget vil innen 365 dager få tilsendt en liten gave fra meg
Avslutter dette inlegget med noen bilder fra hagen. Vi er jo bare ute om dagen....
Fikk forøvrig svingt støvsugern en runde i går og vasket badet. Det begynner å bli ille når ungene blir møkkete under bena av å gå inn .-)
I morgen drar vi på hytta. Skal bli deilig med noen dager ved sjøen nå. Var der ute en snartur i dag, med et lass med mat og bagasje. Vi er 7 stk som drar (tar like gjerne med en ekstra unge. Det kan fort bli SCHEDLI med "bare våre 4!), så det er ikke mye vi får plass til av bagasje i bilen da gitt. (Nei, vi har ikke minibuss, men 7seter).
Det blir nok ikke noe nytt innlegg her før etter helgen. Skal prøve å fange opp både bølgeskvulp og måkeskrik og by dere på da. (Når jeg tenker meg om, kan det kanskje bli litt vanskelig å fange opp de måkeskrika på kamera....). Værvarslet ser meget lovende ut noen dager til, så vi satser på an KNALL helg!!Helt avslutningsvis et nærbilde av dette vakre treet. Jeg må nok ha hjelp av Tone eller Hanne for å kunne si hva slags tre det er, for jeg er helt fersk på sånne plantenavn. Men, jeg ser veldig godt hva som er fint og ikke, den skal jeg ha!
Ønsker dere alle en kanonfin helg, med mye latter, varme, vin og lidenskap!!
Klem Torunn13 kommentarer:

Hege sa...

Hei
For en fin overaskelse du fikk i posten. Å for noen lekkre bilder av treet ditt. Må være en nytelse å se på.
Du får kose deg masse på hytta i helga. Dyppe tærene i vannet, etter det de sier er bade temperaturen 21 grader.
Ha ei strålende helg og nyt sommer været for i neste uke kommer regnet.
Klem Hege

Anonym sa...

Det treet heter Rosehagtorn

Min verden sa...

Hei du og hyggelig å få melding. Jeg har det som deg - litt nedprioritert på blogging. Nyter hver solstråle. Koser meg. Har vært på bursdag hos venninnen m.m. Kos deg Frogn i helgen. Vi finner nok på noe vi også. Den busken har ikke jeg greie på. Anonym svarte deg jo. Nå må jeg lese innlegget ditt. hanne

Min verden sa...

Hmmm - jeg så ikke at det var en sånn forpliktelse på toppen, men det er greit. Da må jeg til pers en gang - men først er det deg ;) Den klokka den var jo helt utrolig! Kos deg videre. hanne

Tone sa...

Hei du!
Rosehagtorn ja- ser du har fått svar alt.
Den er jo såfin!!Jeg finner vel en plass til en slik en gang jeg og...
I dag kom min Skaugumbegonia med de første røde blomstene - fikk disse rare knollene av en mamma iklassen til Sivert, og trodde vel ikke det skulle bli så vakre greier ut av en så merkelig skapning.
Har vanna noen runder i dag og.
Nå er klokka 23, men det er først nå jeg kvikner til liv, så da kan jeg vel like gjerne male et bunadsskrin til sølvet, til niesa mi sin konfirmasjon søndag, ikke sant...
Min mann er på Voss i kveld, skal spille golfturnering i morra. Skulle ønske han het Tiger Woods der han spiller over greenene...tenk alle de penga jegkunne brukt på hagen a!! haha!

Frank zappa avslutter kvelden på blogg her, pr radio. skjønte sent at mødre og tanter syns sangen hans var grusom - men nå er jeg jo litt bedre i engelsk - men Bobby Brown er et minne fra tidligere tider, og jeg syns rett og slett den er kul jeg. jeg er kul. haha!

Kerstin sa...

Så flotte gaver du har fått:=)Det er så kjekt med sånne overraskelser.
Ønsker deg en sommerlig og deilig helg.
Kerstin

Rosa sa...

Det var skjønne kort og ei knallstilig klokke!!

Har blitt så glad i bloggen din, den sprudlar! Håpar det er greit at eg linkar til den hos meg.

Ha ei god og varm sommarnatt ;)

Marit sa...

Så fine gaver du har fått Torunn. Klokka var så spesiell og fin. Det er de små ting i hverdagen som gleder.

Kos dere på hytta i helgen. Det blir liv og røre skjønner jeg. Du får ta deg tid til å knipse bilder av utsikt og solnedganger mellom matlaging og vining ;-)

Kos dåkker i hælga heile bunt'n.

Synnøve sa...

Så heldig du er som fikk så flott pakke i posten! Det er jo alltid gøy... ;) Og nydelige blomster og flott utekjøkken under her! Det drømmer jeg om også... Her er det også veldig varmt, i natt sov jeg 4 timer...! Skal ikke klage over været altså, men kunne gjerne vært litt kjøligere om natten, hihi ;) Ha en fin helg! Synnøve

liven sa...

Så fin overraskelse du fikk i posten da!!
Flott klokke!!

Det var et nydelig tre og så rik blomstring !!

Ha en fin helg:O)

Karna sa...

God helg til deg også!

Utrolig flott gave du fikk, nydelig klokke!

Anna Lisa sa...

Kjempe flott gåve du fikk!!
Og sjønne hagebilder.
Ønska deg ein fin søndag.
Klem

tinemor sa...

Jeg er sååååååå glad at gaven falt i smak!
Det er så vanskelig å vite hva andre liker....