lørdag 27. juni 2009

Herlige sommer…

For noen dager siden var jeg så tøff i trynet og sa at jeg skulle sitte på ræva og blogge hele ferien…… Akkurat det var ikke noe sjakktrekk å si. Med 30 varmegrader på dagen og kun noen få mindre på natta, blir det ikke mye tid foran pc`n! Her gjelder det bare å nyte det flotte været mens det er her.

DSCN7728 DSCN7729

Dagene går nå….til hva? Litt usikker egentlig, men det blir mye hygge i allefall. I går fikk jeg shoppet litt. Klarte ikke motstå denne søte duken som jeg kjøpte på KID. Kurven trengte jeg også veeldig :-). Den er fra Trend Design og er kjøpt i butikken til han jeg dele seng med.

DSCN7738

I går kveld fikk vi besøk av min bror og min svigerinne. Selvfølgelig måtte vi kose oss med litt god mat og drikke. Det er superdeilig når man bare kan sitte ute til langt på natt uten å måtte ta på seg ullsokker og tjukk genser! De reiser hjemover i dag igjen og vi sees i Trøndelag neste uke!

Her bærer det avsted til Sverige i dag. Eldstemann spiller fotballcup og mor drar for å heie. (Fikk ikke lov til å bli med å ligge over denne gang! Skikkelig teit å ha med mamman sin på overnattingstur…..sukk…de blir store :-)). Faktor 20 over hele kroppen, mat og drikke i sekken og klar for dagen!

Klem Torunn

6 kommentarer:

sologbolig sa...

Ja, nå gjelder det å nyte dagene i fullt monn. Har vert oppe noen timer og kost meg i et stille hus. Det liker eg. Ha ein fin dag og god tur til Sverige

Kerstin sa...

Ja nå må en nyte...det er halt fantastisk.....
Skjønn duk da..jeg kjøpte også en , men i den helt lyse...
Lite søvn om natten blir det, men en kan bare slappe av om dagen....
Kos deg i Sverige....

Og god helg..
Klem

Farmendamen sa...

Nyt dagen, og lykke til med cupen!
Kjempfine ting du har kjøpt.

God og varm helg ønskes deg og familien.

Viola sa...

Här gäller det att ta tillvara på alla fina sommardagar, ha det så härligt i helgen med de dina...klem VIOLA

Jannicke sa...

Nyydelig sommerfugl-lavendel ;o)

Blir alltid så superinspirert inne hos deg! Føler på meg at det hadde vært grådig gøy (bergensk uttrykk, hehe) å ta et glass vin eller to sammen med deg.

Klem og nyte sommerhelgen! J.

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Du har det så fint.
Kram Lotta