tirsdag 10. april 2012

Salmalaks

Laks bruker vi mye av her i huset. Det er fisk som faller i smak både hos små og store. I dag har vi spist deilig salma. Jeg legger fisken i passende stykker i ildfast form. Kutter hvitløk som jeg drysser over fisken. Jeg rører så sammen creme freiche og fetaost og heller det over fisken. Stekes i ovn ca 10-12 minutter, mens jeg koker pasta som jeg serverer til. I dag ble det et lite glass hvitt til også, gitt. Hverdagslykke.

8 kommentarer:

tove sa...

Nam! Det var et herlig middags- og hverdagslykketips!!

Miamor sa...

det så deilig ut Torunn!! Fetaosten var ny..ellers laget det sånn..men feta skal med neste gang!! god uke!!

marits provence sa...

Dette ser utrolig godt ut! Må prøve din variant av ovnstekt salmalaks med fetaost. Og et glass vin til lyser opp hverdagen:-))

Senka I sa...

Hej,

Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggtoppen".

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no - http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!

Med vänliga hälsningar,

Senka
senka@alleoppskrifter.no

naturglede/Randi Lind sa...

Salamlaksen er bare så nydelig, rå eller kokt.Det er så vakkert med den sterke fargen sammen med grønnsakene på tallerkenen. Her blir det fisk i dag også, men det blir torsk denne gangen. Ønsker deg en vårfin helg!

Maliva`s verden sa...

Bonjour madame....Nå har jeg vært på besøk hos deg her inne en stund. Herlige matoppskrifter og bilder fra France, det liker vi vettu;o) Skal nok bese meg i det området du har vært i løpet av sommeren tenker jeg. Har en venninne som driver B&B i Homps et vakkert sted ved Canal-Midi, gleder meg til å se hennes område også etterhvert. Ja her mangler det som sagt ikke på steder jeg ønsker å oppleve...he-he. Håper sola skinner litt xtra på deg i dag. Varm klem fra meg

الصفوة جروب sa...

مغسلة الجبر
مغاسل الجبر للتنظيف
مغاسل الجبر بالرياض
مغسلة الجبر للتنظيف

الصفوة جروب sa...

شركة تنظيف كنب بالقطيف
شركة تنظيف مكيفات بالقطيف
شركة تنظيف مطابخ بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف